Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanım Zipzip- Zipzip- @Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
geçmiş olsun canım

Günaydın oğlum uyurken yanında egzersizimi yaptım 1 saat. Zumba 10 dk. ve pamela reif kardio 15×2 .. set toplam 374-400 kalori yaktım. Saatim arada hesap yapmıyor anlayamadım arada bakıyorum nabzım 135 1 dk 1 kalori yaktığımı gösteritor. Spor yaparken arada duruyor.
Saatimi kapatmadığım için 75 dk göründü.
Porsiyonumu küçülttüm kahvaltıya meyve ekledim. Ben kahvaltıda meyve yemeyi severim.
Kahvaltı 9.45
Yarım portakal
Salatalık
Yumurta 1 adet
Yarım biber
İnce dilim ekmek
Günaydın canim afiyet olsun♥️
Sağolun kızlar bencede yutmamis şuan deli gibi oyun oynuyor bir sıkıntımız yok ☺️
🧿🧿♥️♥️

Günaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanım Zipzip- Zipzip- @Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
Geçmiş olsun 😔

Dynku menum
09;00- 1 yumurtadan isoanakli peynirli omlet, 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir
13:00-1 kase sebze corbasi, dl ici kadar et, 1 kase salata
17:00- 1 peynirli sandvic, 1 kase corba, 1 avuc kaju

Su: 2 lt
Spor: 15 dk kalca hardketleri
11300 adim
Zipzip- Zipzip- fesang fesang @Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️

EVet tutuyor ama dediğim gibi zayıflatmiyor çokta

İste yumurta yiyorum zayıfliyorum olmuyor yumurta yiyorsan zeytin yemisceksin mesala ikisi bir yine olmuyor bunun gibi baya ölçülü olması gerekiyor 😊

Yapılmadı doktor gribal enfeksiyon geçiriyorsun dedi..

Yapıldı canım kanda mikrop çıktı o yüzden böylesin dedi ilaç verdi

Amin canım Allah razı olsun ♥️
iyi grip olmasına sevindim
allah şifa versin inşallah kuzum :KK200:

Back
X