- 24 Haziran 2016
- 7.439
- 26.440
- 548
Var ama ben öncesinde eşimle çalısmak istiyorum belkide yanlış bı dusunce direkt kursla.baslamaliyimGeçmiş olsun kizlar
Sinav oncesi ders alma zorunlulugu yokmu cnm
Ben etli kurufasulye pilav yaptim cnm
Gorumcemde tadilat var yemekle ugrasmasin dedim
Kuzum ogle arasinda cocuklara 2 anne kaliyoruz haftada bir nobetci anne oluyoruz okulun guvenligi gelmedi henuz ,gelsede cocuklar canavar gibiAh kuzum aklın hala bende kalmış
Tatlım ne nöbeti bu ?
Çok geçmiş olsun canım
Ay ne güzel manzara kız .deniz balık ....
Nerden bildin kız, işten geldim kendime sucuklu peynirli tost yaptım yedim . Şimdi çay içiyore
He kaptanım sıkıldım yeşilden bir de sarı deneyeyim dedim.
hangisi yakışır bana
Burda
Eline sağlık canımBen geldim Yıldızlarım.
27 ve 28 eylül Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar Tebrikler. Muhteşemsiniz.
@Tutku44 KIRMIZI
askrhpozitif KIRMIZI
@Cordeliaa KIRMIZI
@nehir6161 KIRMIZI
@Ayyulduz MAVİ
@Noisy Girl MAVİ
27 VE 28 EYLÜL MASTERFIT ADIM DURUMU : KIRMIZI TAKIM 166.466 ADIM MAVİ TAKIM 126.373 ADIM
SPOR YAPAN HERKESİ TEBRİK EDERİM.
MasterFit 2. Etap Spor Yarışması Sıralama Üye Adı Takım 27 Eylül Pazartesi Spor puanı 27 Eylül Pazartesi Adım puanı 28 Eylül Salı Spor puanı 28 Eylül Salı Adım puanı 1F Frozen01 Kırmızı 1.050 10.502 931 9.318 2@Tutku44 Kırmızı 2.200 15.000 949 9.482 3askrhpozitif Kırmızı 1.504 15.000 1.625 15.000 4@Brzhuzur Kırmızı 5@madamhd Kırmızı 929 9.299 1.111 11.110 6@Cordeliaa Kırmızı 1.500 15.000 1.689 15.000 7@nehir6161 transfer Kırmızı 1.511 15.000 1.547 15.473 8@zeyneppk Kırmızı Kaptan 1.128 11.282 0 0 9@ekim2009 transfer Mavi 328 3.287 423 4.235 10North River Mavi 639 6.391 0 0 11@Ytmz Mavi 536 5.368 309 3.098 12@fantastikaaa mavi 1.301 13.017 690 6.908 13@bluegreeneyes Mavi 969 9.693 282 2.825 14Amine Busra Mavi 1.003 10.032 611 6.116 15@Noisy Girl Mavi 1.040 10.403 1.503 15.000 16@Ayyulduz Mavi Kaptan 1.500 15.000 1.528 15.000 17@Elhan Yarışmıyor 18@Fatma_4224 Yarışmıyor 370 0 250 0 19@Zipzip- Yarışmıyor 1.152 11.526 20@sena zeynep Yarışmıyor 1.280 6.034 21C Chikolata_gozlum Yarışmıyor 22@aypare- Yarışmıyor 800 8.000 23@klbk33 Yarışmıyor 1.170 11.705
Eline sağlık kaptanım24 -30 Eylül Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 2. Etap 24.09.2021 Cuma cuma cumartesi Pazar pazartesi sali Çarşamba perşembe Kırmızı Takım 1@zeyneppk kırmızı kaptan 82,5 2F Frozen01 kırmızı 65,6 3@Brzhuzur kırmızı 67,2 4askrhpozitif kırmızı 86 5@Cordeliaa kırmızı 59,45 6@Tutku44 kırmızı 75,7 7@nehir6161 kırmızı 74,2 8@madamhd kırmızı 79,4Kırmızı Takım ortalama Mavi Takım 1@TekrarDene mavi kaptan 71,7 2North River mavi 69,95 3@Umutumut82 mavi 90 4@bluegreeneyes mavi 71,6 5@Noisy Girl mavi 61,7 6@ekim2009 mavi 80,4 7@fantastikaaa mavi 100,7 8@Ytmz mavi 65,69 Amine Busra mavi 75,2 Mavi Takım Ortalama
askrhpozitif canim o bizzzzzt'ı içtiğinden beri ses seda yok sende nirdasin ses ver korkmaya başladık
Geçmiş olsun ablabu gün hiç iyi hissetmiyorum fibromiyalji azıttı hiç halim yok her yanım ağrıyor , insanın bedenide barometre gibi her hava değişimini algılar mı yaaavf
Oyy çok geçmiş olsun canımAzcik daha yuruyeyim derken once bir pat sesi sonra ciglik buyuk kiz parmagini dolaba sıkıştırmışbabaları gelsin öyle devam edicem..
Çok geçmiş olsun canımallahhhimmm bunu görmekkk beni cok mutlu ettiii
cok moral olduuuu
bugun iyi degil durumum basim cok agridi biraz uyudum biraz yagmurda yurudum ama hala az adimım bunu gormek bana guc verdi spor yapicam insa
Sana tavsiyem kesinlikle eşinle girme bu işe ben o hatayı yaptım 2 sene kadar hep onunla beraber kullandım arabayı hep stres hep bagris cigris oluyordu bir gün aldım anahtarı kendi başımaİyim canım bende ehliyet almak istiyorum bugün biraz eşimle araba surdum de çok sinirli ya beni çok gerdi biraz panik oldum
Çok geçmiş olsun canım hastalık bu suçlama kendini bazen sakınan göze çöp batıyorGünaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm
Hoşgeldin Tebrik ederimCanisi kilo vermeye baslamisim 18 6 aralikli oric uyguluyorum ama haftaya buyuk ihtimal ise baslayacagim nasil bir duzen kurarum suan bilmiyorum. Bir dunya yemek pasta tatli icindede nasil kilo verilir hic bilmiyorumBakigiz ama bu tartilma isi b9raz zor yaa cunku 5 45 de evden cikicam henuz sisim inmeden tartilmisnolucam bilemiyore neyse tek kilo vereyimde guncel kilo 69.100 geldim oda bir kupa kahve ve bir bardak su icmisdim 300 gr midemde vardir.
Cok tsk ederim cnm. Hassaslastim biraz bugün. Dün ben isteyken annem kardesime götürmüs benim ufakligi beraber kahvalti yapalim diye. Sonra da orda uyuyakalmis. Uyaninca kardesim onu da alip bize gelecekti. Cocuk orda uyaninca aglama öksürme krizine girmis. Kardesim beni aradi ne yapayim diye biraz balkona cikar temiz hava alsin dedim. Sonra aradim aradim acmadi. Bisey oldu da acamiyor diye korkudan benim kendimi disari atip kardesime bir gidisim vardi. Kesin yolda görenler beni deli sanmistir. Üstumde pijamam ayagimda terlikler nefes nefese zor gittim cocugumun yanina. O olay beni etkiledi sanirim. Ondan bu kdr kötü hissediyorm bugün kendimi.
Toparlandın mi ki senEv temizliyiyorum 2 gündür elimi sürmedim herhalde bellidir evin halinin nasıl olduğubi geçmişi bitireyimde
Ahh inşallah canım aşı olmuslarmiydiCok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitifailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Uzun süre Dukan birasi goremek istemiyorum
Ben Soma da maden kazazsinda almıştım 30 TL idiSen nerde yaşıyorsun cnm
Ben bastirdim parayi pro oldum
Sizde karar verin curcunami sakinlik miHerkes nerde bu ne sessizlik ?
Allah yardımcın olsun canım ağız tadıyla yedirsin inşallahKolay gelsin biz de sis için kırmızı biber patlıcan aldık. Yarın sos yapacağız.
Geçmiş olsun canım c vitamine yüklen hemenÇocuklarım nezle olmuş 2 si aynı andabende olucam belirtiler var
Haftada ben yapicam şimdilik dolapta yerini bekliyorBu hafta kabak ağacı çıkacak herkeste
Ne oldu kiz dikkat etAz daha yere gamaniyordumAllah cezamı veriyordu
Buraya bakıp bir yandan yürüyordumNe oldu kiz dikkat et
Afiyet olsun abla bende kiymali patlican pilav salata yapiyim olmazsaBen etli kurufasulye pilav yaptim cnm
Gorumcemde tadilat var yemekle ugrasmasin dedim
Durmadan basina kakıyorlar kiz
Yalnışmı yazdım acabaSormaya
Sana agliyomSen neden ağlıyon
Evet iyiyim şükür.Eline sağlık canım
Eline sağlık kaptanım
Hala hayattayım canım surunmeye devam
Geçmiş olsun abla
Oyy çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Sana tavsiyem kesinlikle eşinle girme bu işe ben o hatayı yaptım 2 sene kadar hep onunla beraber kullandım arabayı hep stres hep bagris cigris oluyordu bir gün aldım anahtarı kendi başımao gün bugündür eşimin yanında tövbe kullanmam
Çok geçmiş olsun canım hastalık bu suçlama kendini bazen sakınan göze çöp batıyor
Hoşgeldin Tebrik ederim
Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum
Toparlandın mi ki sen
Ahh inşallah canım aşı olmuslarmiydi
Ben Soma da maden kazazsinda almıştım 30 TL idi
Sizde karar verin curcunami sakinlik mi
Allah yardımcın olsun canım ağız tadıyla yedirsin inşallah
Geçmiş olsun canım c vitamine yüklen hemen
Haftada ben yapicam şimdilik dolapta yerini bekliyor
Boşver biz zekiyiz boyu kisa olan zeki olurmuşSormaya
Canim şuan başka öğretecek kimse yokki mecburum esime karşı biraz borcumuz var hemen kursada gidememEline sağlık canım
Eline sağlık kaptanım
Hala hayattayım canım surunmeye devam
Geçmiş olsun abla
Oyy çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Sana tavsiyem kesinlikle eşinle girme bu işe ben o hatayı yaptım 2 sene kadar hep onunla beraber kullandım arabayı hep stres hep bagris cigris oluyordu bir gün aldım anahtarı kendi başımao gün bugündür eşimin yanında tövbe kullanmam
Çok geçmiş olsun canım hastalık bu suçlama kendini bazen sakınan göze çöp batıyor
Hoşgeldin Tebrik ederim
Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum
Toparlandın mi ki sen
Ahh inşallah canım aşı olmuslarmiydi
Ben Soma da maden kazazsinda almıştım 30 TL idi
Sizde karar verin curcunami sakinlik mi
Allah yardımcın olsun canım ağız tadıyla yedirsin inşallah
Geçmiş olsun canım c vitamine yüklen hemen
Haftada ben yapicam şimdilik dolapta yerini bekliyor
Bişeylerle avutalım kendimizi .Boşver biz zekiyiz boyu kisa olan zeki olurmuş
Kaptanimizda kisa
O zaman devamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?