Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun kizlar

Sinav oncesi ders alma zorunlulugu yokmu cnm

Ben etli kurufasulye pilav yaptim cnm
Gorumcemde tadilat var yemekle ugrasmasin dedim
Var ama ben öncesinde eşimle çalısmak istiyorum belkide yanlış bı dusunce direkt kursla.baslamaliyim

Kuzum ogle arasinda cocuklara 2 anne kaliyoruz haftada bir nobetci anne oluyoruz okulun guvenligi gelmedi henuz ,gelsede cocuklar canavar gibi

Eline sağlık canım
Eline sağlık kaptanım
askrhpozitif canim o bizzzzzt'ı içtiğinden beri ses seda yok sende nirdasin ses ver korkmaya başladık
Hala hayattayım canım surunmeye devam
bu gün hiç iyi hissetmiyorum fibromiyalji azıttı hiç halim yok her yanım ağrıyor , insanın bedenide barometre gibi her hava değişimini algılar mı yaaavf
Geçmiş olsun abla
Azcik daha yuruyeyim derken once bir pat sesi sonra ciglik buyuk kiz parmagini dolaba sıkıştırmış babaları gelsin öyle devam edicem..
Oyy çok geçmiş olsun canım
allahhhimmm bunu görmekkk beni cok mutlu ettiii
cok moral olduuuu
bugun iyi degil durumum basim cok agridi biraz uyudum biraz yagmurda yurudum ama hala az adimım bunu gormek bana guc verdi spor yapicam insa
Çok geçmiş olsun canım
İyim canım bende ehliyet almak istiyorum bugün biraz eşimle araba surdum de çok sinirli ya beni çok gerdi biraz panik oldum
Sana tavsiyem kesinlikle eşinle girme bu işe ben o hatayı yaptım 2 sene kadar hep onunla beraber kullandım arabayı hep stres hep bagris cigris oluyordu bir gün aldım anahtarı kendi başıma o gün bugündür eşimin yanında tövbe kullanmam
Çok geçmiş olsun canım hastalık bu suçlama kendini bazen sakınan göze çöp batıyor
Hoşgeldin Tebrik ederim
Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum
Ev temizliyiyorum 2 gündür elimi sürmedim herhalde bellidir evin halinin nasıl olduğu bi geçmişi bitireyimde
Toparlandın mi ki sen
Cok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitif ailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Ahh inşallah canım aşı olmuslarmiydi
Mavi takımım yarınki zaferimize içiyorum Dukan biramizi
Eki Görüntüle 2924570
Uzun süre Dukan birasi goremek istemiyorum
Sen nerde yaşıyorsun cnm

Ben bastirdim parayi pro oldum
Ben Soma da maden kazazsinda almıştım 30 TL idi
Herkes nerde bu ne sessizlik ?
Sizde karar verin curcunami sakinlik mi
Kolay gelsin biz de sis için kırmızı biber patlıcan aldık. Yarın sos yapacağız.
Allah yardımcın olsun canım ağız tadıyla yedirsin inşallah
Çocuklarım nezle olmuş 2 si aynı anda bende olucam belirtiler var
Geçmiş olsun canım c vitamine yüklen hemen
Bu hafta kabak ağacı çıkacak herkeste
Haftada ben yapicam şimdilik dolapta yerini bekliyor

Ben etli kurufasulye pilav yaptim cnm
Gorumcemde tadilat var yemekle ugrasmasin dedim
Afiyet olsun abla bende kiymali patlican pilav salata yapiyim olmazsa
Gecen sene dolma sarma yapmistim bu hafta randevularim cok yapmadim biraz daha düşünüyüm

Evet iyiyim şükür.

Canim şuan başka öğretecek kimse yokki mecburum esime karşı biraz borcumuz var hemen kursada gidemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…