- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Guzel olurmuşBişeylerle avutalım kendimizi .
Bizde bir laf var poposu yere yakin olan fena olurmuşBişeylerle avutalım kendimizi .
O öylemiydi yaaBizde bir laf var poposu yere yakin olan fena olurmuş
Anladım canım o zaman mecbur eşinle öğrenmeye çalışacaksın ama ara ara evin etrafında kendin tur atmaya calis inan daha az stresli oluyor ben ufak ufak başladım sonra mesafeyi uzun tuttum park benim için hala sıkıntı mesela dar yerlere park edermiyorumCanim şuan başka öğretecek kimse yokki mecburum esime karşı biraz borcumuz var hemen kursada gidemem
Oturmuş birisi için denmişdir oBizde bir laf var poposu yere yakin olan fena olurmuş
Sağol kaptanım teşekkür ederimAfiyet olsun kizlar
Evet canım mecburum yaza inşallah alırım. Dün bir kez oturdum bugün video izledim kafamda oturdu dediğin gibi pratik yapa yapa peki senin araba otomatik mi manuelmi ? Bir kaç sefer daha kullanayım dediğin gibi cikicam kısa mesafe kullanicam öyle öyle alisicaz.Anladım canım o zaman mecbur eşinle öğrenmeye çalışacaksın ama ara ara evin etrafında kendin tur atmaya calis inan daha az stresli oluyor ben ufak ufak başladım sonra mesafeyi uzun tuttum park benim için hala sıkıntı mesela dar yerlere park edermiyorum
Atmıyor òyle bir deyim varDeğilmi?? Atıyomu bize ?
Abla bittimi incir toplama işi
Cumartesi pazarda gitcem canim bitcek şükurAbla bittimi incir toplama işi
Manuel malesef canımEvet canım mecburum yaza inşallah alırım. Dün bir kez oturdum bugün video izledim kafamda oturdu dediğin gibi pratik yapa yapa peki senin araba otomatik mi manuelmi ? Bir kaç sefer daha kullanayım dediğin gibi cikicam kısa mesafe kullanicam öyle öyle alisicaz.
Kıroyum amma para bendeKro ne lan
Mesajları çifter çifter atıp en çok yazan olmaya mı çalışıyonTeşekkür ederim canım benim
Sağol canımGeçmiş olsun kizlar
Sağol canımGeçmiş olsun canım c vitamine yüklen hemen
Sağol canım sana da kolay gelsin . Şimdiden gözün aydın diyeyimPazar gunude annemler gelecek bende evlerine yemek goturecem kolay gelsin canim
İlk maaşımı alayım mesaj atarım inşaAllah. Sağol canım .Kazene mesaj at canim egerki istersen
Tövbe bismillah
Benimde öyle olacak sanırsamBen parayla oldum canım 50 tl vermiştim 3-4 sene önce sanırım
Münih tarafındayım ben abla .Ne taraflardasin cnm
Ben kölne yakinim
Bugün cogunluk baskasina yemek yapiyor heralde :)) bende gorumce yemek yaptim verdim
Yarın içim de bir jis kaptan ben olacağım. Yarın belki seni ben alırımKalma mibidaha kaptan olursam seni almiycam gidişin çok koyuyor bana
2012 yılında aldım ben canım.Sağol canım
Gidicem kursa ama önce biraz pratik yapmak istiyorum araba otomatik video izledim dünkü hatalarımi gördüm. Kafamda daha çok oturdu eşimin keyfini bekliyorum şimdi
Canim arabayı yeni aldık şuan kursa gidemicem borçlarımiz çok onda şirket arabasi var dün onu kullandım. Yeni alınan bir süre beklicek kapıda ben şimdiden pratik yapıp tek seferde geçmek istiyorum sınavları.
Ya bu arada naptın sınavı geçtin insalalh
Ben eşimin benle çıkmasını bekliyorum keyfine kaldım yani yandım..
Acaba olur mu ben niyetliyim Yarın kaptanlık bendeYaa yine kaptan olursan
Ne oldu ben orayı kaçırdım neden sahte bilezik taktınızGelinin altinlari zaten kasadaydi cnm :) düğünde sahte bilezik taktikdüğün ertrsi, pazartesi aldi altinlarini
Bence kursta öğren .Var ama ben öncesinde eşimle çalısmak istiyorum belkide yanlış bı dusunce direkt kursla.baslamaliyim
Anladım canım çok kolay gelsinKuzum ogle arasinda cocuklara 2 anne kaliyoruz haftada bir nobetci anne oluyoruz okulun guvenligi gelmedi henuz ,gelsede cocuklar canavar gibi
Dün ehliyet sinavim var dememismiydin başka biseymiydiSağol canım sana da kolay gelsin . Şimdiden gözün aydın diyeyim
İlk maaşımı alayım mesaj atarım inşaAllah. Sağol canım .
Benimde öyle olacak sanırsam
Münih tarafındayım ben abla .
Yarın içim de bir jis kaptan ben olacağım. Yarın belki seni ben alırım
2012 yılında aldım ben canım.
Acaba olur mu ben niyetliyim Yarın kaptanlık bende
Ne oldu ben orayı kaçırdım neden sahte bilezik taktınız
Bence kursta öğren .
Anladım canım çok kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?