Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim şuan başka öğretecek kimse yokki mecburum esime karşı biraz borcumuz var hemen kursada gidemem
Anladım canım o zaman mecbur eşinle öğrenmeye çalışacaksın ama ara ara evin etrafında kendin tur atmaya calis inan daha az stresli oluyor ben ufak ufak başladım sonra mesafeyi uzun tuttum park benim için hala sıkıntı mesela dar yerlere park edermiyorum

Afiyet olsun kizlar
Sağol kaptanım teşekkür ederim
Evet canım mecburum yaza inşallah alırım. Dün bir kez oturdum bugün video izledim kafamda oturdu dediğin gibi pratik yapa yapa peki senin araba otomatik mi manuelmi ? Bir kaç sefer daha kullanayım dediğin gibi cikicam kısa mesafe kullanicam öyle öyle alisicaz.

Manuel malesef canım otomatik alalım diye ayak diretsemde eşim de almamak için diretiyor şoförlugum iyice pisecekmis yeni aldigi arabaya zarar vermeyecekmisim

Pazar gunude annemler gelecek bende evlerine yemek goturecem kolay gelsin canim
Sağol canım sana da kolay gelsin . Şimdiden gözün aydın diyeyim
Kazene mesaj at canim egerki istersen

Tövbe bismillah
İlk maaşımı alayım mesaj atarım inşaAllah. Sağol canım .
Ben parayla oldum canım 50 tl vermiştim 3-4 sene önce sanırım
Benimde öyle olacak sanırsam
Ne taraflardasin cnm
Ben kölne yakinim

Bugün cogunluk baskasina yemek yapiyor heralde :)) bende gorumce yemek yaptim verdim
Münih tarafındayım ben abla .
Kalma mi bidaha kaptan olursam seni almiycam gidişin çok koyuyor bana
Yarın içim de bir jis kaptan ben olacağım. Yarın belki seni ben alırım
2012 yılında aldım ben canım.
Yaa yine kaptan olursan
Acaba olur mu ben niyetliyim Yarın kaptanlık bende
Gelinin altinlari zaten kasadaydi cnm :) düğünde sahte bilezik taktik düğün ertrsi, pazartesi aldi altinlarini
Ne oldu ben orayı kaçırdım neden sahte bilezik taktınız
Var ama ben öncesinde eşimle çalısmak istiyorum belkide yanlış bı dusunce direkt kursla.baslamaliyim
Bence kursta öğren .
Kuzum ogle arasinda cocuklara 2 anne kaliyoruz haftada bir nobetci anne oluyoruz okulun guvenligi gelmedi henuz ,gelsede cocuklar canavar gibi
Anladım canım çok kolay gelsin

Dün ehliyet sinavim var dememismiydin başka biseymiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…