Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü yazayım
11:30
1 kk peynir
Domates
Salatalık
Biber
5 Zeytin
1 parça tel peynir

16:30
1 kase mercimek çorbası
5 yk patlıcan musakka (fırında)
4 YK yoğurt

2,5 lt su,1 lt Dukan birasi ,1 kupa detox çayı

Eki Görüntüle 2924906

@Cordeliaa E Elif_Eylul @Zipzip-

Afiyet olsun kizlar 💕

Zaten sende tam kamyon şoförü olucak tıp var 😁😁
Kucuklukten tranva bunlar hep ben bebekle oynamadim hic kizimda bana cekmis bebekleri yuzune bakmiyor abisinin arabalari suruyor hinn hinn diye , top oynuyorr goll diye seneye cift kale mac yapariz biz :D

Ay ne güzel işte . Dediğin gibi araba fiyatları uçmuş neredeyse evle kıyasıya mücadele ediyor.
Aynen canım evden aşağı kalır yanları yok insan kapı önünde bıraksa arabayı aklı kalır🤣🤣
Otomatik hele trafikte daha rahat . Ama manuelin tadıda başka .
Manuel daha küçük şehirlerde iyide büyük şehirde trafik çok yoruyor ve zorluyor

Tebrik ederim canım seni ve takımını . Çok başarılı ve hırslı idin . Ama menüde siz kazandınız zannımca. Yarın belli olacak sonuçlar . Ama yinede çok başarılısınız harikasınız mavi takım 😍

Ay ne güzel işte . Dediğin gibi araba fiyatları uçmuş neredeyse evle kıyasıya mücadele ediyor.

Alacam seni vuracam kırbacı vuracam kırbacı 😆
Geçen yazdığın geldi aklıma ☺

Otomatik hele trafikte daha rahat . Ama manuelin tadıda başka .

Vites atmak bana çok cool geliyor. Yani süper bir his . Bende severim ama parktan çıkmak korkulu rüyam eğer geri geri park etmediysem sorun var demektir.
Bizim park yeri cok sıkintili baslarda bende cok tirsiyordum hatta esim cikarken hep onu izliyordum oysa kamera var ama guvenemiyordum deneye deneye kavriyorsun kiz ben silme park etmeyi youtube dan izleyerek ogrendim ,yuzmeyide :D

Bizim park yeri cok sıkintili baslarda bende cok tirsiyordum hatta esim cikarken hep onu izliyordum oysa kamera var ama guvenemiyordum deneye deneye kavriyorsun kiz ben silme park etmeyi youtube dan izleyerek ogrendim ,yuzmeyide :KK70:
Ay ne güzel bakarak öğrenenlerdensin

Acimmmmm accc :KK70: ben sari takima gececegim bananeee😪
Bu geceyi atlattik mi tamamdır😬Sarı takımda hazırlıklar başlamış bile sen geliceksin diye benden duymuş olma🤭sena börek filiz baklava acicakmis hadi iyisin gene😁😁

Back
X