- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
İradene azmine sağlık canımMenu
Sabah
2 yumurta
1kk peynir
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Kabakkk :)
@Zipzip- E Elif_Eylul @CordeliaaFitt_anne
Eki Görüntüle 2924918 Eki Görüntüle 2924919
6479 adim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İradene azmine sağlık canımMenu
Sabah
2 yumurta
1kk peynir
Ara
Sutlu kahve
Aksam
6479 adim
Menümü yazayım
11:30
1 kk peynir
Domates
Salatalık
Biber
5 Zeytin
1 parça tel peynir
16:30
1 kase mercimek çorbası
5 yk patlıcan musakka (fırında)
4 YK yoğurt
2,5 lt su,1 lt Dukan birasi ,1 kupa detox çayı
Eki Görüntüle 2924906
@Cordeliaa E Elif_Eylul @Zipzip-
Afiyet olsun kizlarMenu
Sabah
2 yumurta
1kk peynir
Ara
Sutlu kahve
Aksam
6479 adim
Kucuklukten tranva bunlar hep ben bebekle oynamadim hic kizimda bana cekmis bebekleri yuzune bakmiyor abisinin arabalari suruyor hinn hinn diye , top oynuyorr goll diye seneye cift kale mac yapariz bizZaten sende tam kamyon şoförü olucak tıp var![]()
Aynen canım evden aşağı kalır yanları yok insan kapı önünde bıraksa arabayı aklı kalırAy ne güzel işte . Dediğin gibi araba fiyatları uçmuş neredeyse evle kıyasıya mücadele ediyor.
Manuel daha küçük şehirlerde iyide büyük şehirde trafik çok yoruyor ve zorluyorOtomatik hele trafikte daha rahat . Ama manuelin tadıda başka .
Acimmmmm acccİradene azmine sağlık canım![]()
Siz eve mi cikariyorsunuz arabayiAynen canım evden aşağı kalır yanları yok insan kapı önünde bıraksa arabayı aklı kalır
Manuel daha küçük şehirlerde iyide büyük şehirde trafik çok yoruyor ve zorluyor
%1,5 ve üstü kabulumuzAcimmmmm acccben sari takima gececegim bananeee
![]()
Ev fiyatına bir araba alırsam küçük odayı ona tahsis edicem kız öyle demeSiz eve mi cikariyorsunuz arabayi![]()
İyi geceler canımIyi geceler kizlar bol eksili bir cuma olsun insAllah![]()
Bahar çok çılgın ya . Deli dolu bar kadın . Tam benlikDeli ya valla trafikte hiç sevmiyorum ben o işi
Sen Yarın 4 kilo mu vereceksinOlursam haftaya 69la değil 65 le sarı takima geçerim![]()
Ben 8000 görmedim yeter yoruldum bugünSimdi kac benim 8000 oldu
Takimin delisi Geldi![]()
Iyi geceler kizlar![]()
İyi geceler![]()
İyi geceler bebeklerimIyi geceler kizlar bol eksili bir cuma olsun insAllah![]()
Bahar çok çılgın ya . Deli dolu bar kadın . Tam benlik
Sen Yarın 4 kilo mu vereceksin![]()
Bizim park yeri cok sıkintili baslarda bende cok tirsiyordum hatta esim cikarken hep onu izliyordum oysa kamera var ama guvenemiyordum deneye deneye kavriyorsun kiz ben silme park etmeyi youtube dan izleyerek ogrendim ,yuzmeyideTebrik ederim canım seni ve takımını . Çok başarılı ve hırslı idin . Ama menüde siz kazandınız zannımca. Yarın belli olacak sonuçlar . Ama yinede çok başarılısınız harikasınız mavi takım
Ay ne güzel işte . Dediğin gibi araba fiyatları uçmuş neredeyse evle kıyasıya mücadele ediyor.
Alacam seni vuracam kırbacı vuracam kırbacı
Geçen yazdığın geldi aklıma ☺
Otomatik hele trafikte daha rahat . Ama manuelin tadıda başka .
Vites atmak bana çok cool geliyor. Yani süper bir his . Bende severim ama parktan çıkmak korkulu rüyam eğer geri geri park etmediysem sorun var demektir.
Sarı takım kabul etmezse dışarda kalacan amaAcimmmmm acccben sari takima gececegim bananeee
![]()
Allah rahatlık versin kaptanımIyi geceler kizlar bol eksili bir cuma olsun insAllah![]()
O zaman. Ben yarın geliyorum%1,5 ve üstü kabulumuz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Senin daha çok yolun var dur durdugun yerdeSarı takım kabul etmezse dışarda kalacan ama
Allah rahatlık versin kaptanım
O zaman. Ben yarın geliyorum![]()
Ay ne güzel bakarak öğrenenlerdensinBizim park yeri cok sıkintili baslarda bende cok tirsiyordum hatta esim cikarken hep onu izliyordum oysa kamera var ama guvenemiyordum deneye deneye kavriyorsun kiz ben silme park etmeyi youtube dan izleyerek ogrendim ,yuzmeyide![]()
Bu geceyi atlattik mi tamamdırAcimmmmm acccben sari takima gececegim bananeee
![]()
Kim bilirBahar çok çılgın ya . Deli dolu bar kadın . Tam benlik
Sen Yarın 4 kilo mu vereceksin![]()