• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benimde ehliyetim 20 yillik ama hic kullanmadim diyebilirim sonra esimle kullanalim dedik ama ben yapamayip kendimi kitliyordum sanki yapamiyorum diye ışıklarda arabadan indigimi biliyorum aglayarak panikten sonra otomatik aldik ohh be bu arabami dedim sanki kendi kendine gidiyordu 😂
Evet otomatik daha kolay

Eki Görüntüle 2925060
Cuma bildirimim 67.8
İki cuma öncesi 67.2 ' ydi
Fark +600
( Elifcim bir kahve içince ibre 8' i gösterdi )
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Senin yasindaki bir ögretmene yakisan bir kilo abla hic göstermiyosun biliyosun sen🥰
Eki Görüntüle 2925062 gecen hafta 75.2 idim,iki haftadir baslamistim,78 den bu kiloya dustum.
Baslangicin hayırlı olsun canim 💕
Çok teşekkür ederim Filizcim. ❤️💙 Çok üzülmüyorum inan sadece sizden utanıyorum.
Ablacim sen neden utancan,islerin yogun degilmi💕
Günaydın kızlar geçen hafta 67.200 sanırım yanlış hatrlamiyroum varsa yanlışım düzeltin
Bugün 66.100
-1100
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
zeyneppk zeyneppk
İki haftadır cok aktif giremedim kusura bakmayın bundan sonra tam gaz devam
Cok guzel eksin canim tebrikler💕
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.9
Fark - 700
Eki Görüntüle 2925070
Ben de yarışmalara katılıyorum Kaptanlarım eklerseniz mutlu olurum 💙💚💙💚🌍
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
Fitt_anne Fitt_anne
Tebrikler canim 🥰
Tebrikler canim 🥰

Günaydin 5ten beri uyanigim. Acımdan ölüyorummmm

Günaydın hayırlı mutlu cumalar. 🌸🥀💐
💙♥️♥️💙♥️♥️💙

Günaydın kızlar :KK36::KK36:

Günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah:KK15:

Gunaydin hayırlı cumalar :KK68: :KK68: :KK68:

Günaydın canım kızlar❤️💙💛 tartıların yüzümüze güldüğü bir gün olsun inşallah 😍😍

💗💗💗💗💗Günaydın herkese💗💗💗💗💗

Gunaydin herkese :KK68:

Herkese günaydın hayirli cumalar 💐❣️

Gunaydin kizlar ❤

Adet sonrası ödemim gitmedi bu hafta onu halledeyim diye düşünüyorum. Az önce tartıldım 67.7 geldim. Verdiğim 500 gr geri alınmış durumda. Zipzip- Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanlarim istikrar yok ben de...içim rahat ödem var dedim yüzüğüm parmağımi sıkıyor yanlış teşhis de olabilir eğer yaglanmadiysa tabi :KK14: onursal konuğunuz olarak yanınızda kalabilir miyim :oops:Yarişmalar heyecan veriyor ama sürdürecek döt yok işte bende....:cry:

Bir çiçek ve şunu diyen bir yazı 'HAYIRLI SABAHLAR Sevgiler Omran Aboall' görseli olabilir'HAYIRLI SABAHLAR Sevgiler Omran Aboall' görseli olabilir

günaydıın hayırlı cumalarrrrr:KK36:

Günaydın kızlar :KK68::KK68:

Günaydın kızlar 💙❤️
Günaydın beybitolar:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK49:

Senin yasindaki bir ögretmene yakisan bir kilo abla hic göstermiyosun biliyosun sen🥰

Tebrikler canim 🥰

Tebrikler canim 🥰
Teşekkür ederimm 🥰🥰

Tebrikler canim 🥰

Tebrikler canim 🥰
Teşekkür ederim kaptanım😍 pazartesi artısı bana iyi geliyor demiştim 🤣🤣🤣

Eki Görüntüle 2925084 ben bu kagidi ne umutla yazdim bu kadar acligin sonucu bu 😫 Fitt_anne Fitt_anne kusura bakma canim :KK43:
Zipzip- Zipzip- kaptanim ben bu hafta yarismaya katilmayayim baskalarinin emegine yazik
Ac kalıp kimse kilo veremez diyette sana neyin iyi geldiğini az çok biliyorsundur canım. Mesela ekmek yiyip mi veriyorsun ye kısma ben dün öğlen bir tabak barbunya yedim bir kase kısır yedim mesela.

Back
X