• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese günaydın :KK68:
Kızlar 9 a doğru arkadaşa kahvaltıya ordan işe ordan da kızımı almaya gideceğim . Ancak akşam 6 7 gibi evde olurum zannımca.
Eğerki 1. Gelirsem diye söylüyorum zamanım yok. Enerji 1. Gelirsem şuan bilmiyorum tartılmadım olmayan kaptanlığı mı devretmek istiyorum :confused:
Aaa niye olmadi secimleri yarina yaparsiniz niye istemiyorsun

Benden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım 😊

Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim

Aaa niye olmadi secimleri yarina yaparsiniz niye istemiyorsun
Yarın olur mu ki yada bugün geç saat bilemedim o yüzden beni beklemeyin diye şey etmiştim

Herkese günaydın :KK68:
Kızlar 9 a doğru arkadaşa kahvaltıya ordan işe ordan da kızımı almaya gideceğim . Ancak akşam 6 7 gibi evde olurum zannımca.
Eğerki 1. Gelirsem diye söylüyorum zamanım yok. Eğer ki 1. Gelirsem şuan bilmiyorum tartılmadım olmayan kaptanlığı mı devretmek istiyorum :confused:
Günaydın canim ❤
Kaptanlik devretme olmasın yaa 🙄🙄
Benden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım 😊

Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim 😍😍

Adet sonrası ödemim gitmedi bu hafta onu halledeyim diye düşünüyorum. Az önce tartıldım 67.7 geldim. Verdiğim 500 gr geri alınmış durumda. Zipzip- Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanlarim istikrar yok ben de...içim rahat ödem var dedim yüzüğüm parmağımi sıkıyor yanlış teşhis de olabilir eğer yaglanmadiysa tabi :KK14: onursal konuğunuz olarak yanınızda kalabilir miyim :oops:Yarişmalar heyecan veriyor ama sürdürecek döt yok işte bende....:cry:

Adet sonrası ödemim gitmedi bu hafta onu halledeyim diye düşünüyorum. Az önce tartıldım 67.7 geldim. Verdiğim 500 gr geri alınmış durumda. Zipzip- Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanlarim istikrar yok ben de...içim rahat ödem var dedim yüzüğüm parmağımi sıkıyor yanlış teşhis de olabilir eğer yaglanmadiysa tabi :KK14: onursal konuğunuz olarak yanınızda kalabilir miyim :oops:Yarişmalar heyecan veriyor ama sürdürecek döt yok işte bende....:cry:
Dikkat edince verirsin ablacim bu hafta yarismaya katilacak misin 😍

Bir çiçek ve şunu diyen bir yazı 'HAYIRLI SABAHLAR Sevgiler Omran Aboall' görseli olabilir

günaydıın hayırlı cumalarrrrr:KK36:

Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Eksin cok güzel canim tebrikler 🥰

Back
X