Valla iyiyim dün Covid testi yaptırdım pozitif çıktı benim gibi pozitif bir insandan negatif beklemek ayıp olurduİyiyim canım sen nasılsın
İştahım yok canimKac kilosun simdi canim ama dikkat et kendine cok hizli kilo vermissin
Allah senin iyiliğini versinValla iyiyim dün Covid testi yaptırdım pozitif çıktı benim gibi pozitif bir insandan negatif beklemek ayıp olurdu
Sıvı tuketimine felan dikkat et canim okuldan mi geldi hastalikİştahım yok canim
Nerden geldiğini bilmiyom ama gelmişSıvı tuketimine felan dikkat et canim okuldan mi geldi hastalik
Geçmiş olsunya. Gülüyor halaValla iyiyim dün Covid testi yaptırdım pozitif çıktı benim gibi pozitif bir insandan negatif beklemek ayıp olurdu
Aaa gulumse hosgeldinValla iyiyim dün Covid testi yaptırdım pozitif çıktı benim gibi pozitif bir insandan negatif beklemek ayıp olurdu
49 a mi dustunBende tartımı atayımda sizde biraz şaşırın
Tebrikler canim 6lara hoşgeldinEki Görüntüle 2925174
Cuma 71.7
Bugün 69.5
Fark 2.2as bayraklari as as
Ablaniz kaçar ev açlıktan kırılıyor sofrayı hazirliycamkupayı kalditip zafer konuşmasına kabagimla gelirim
Birazdaha yemezsem oda olucak. Eşimi bekliyorum hastahaneye gidicez49 a mi dustun
Hoşbulduk canım geldim ama sorma başımıza gelini kaybettik maçıTebrikler canim 6lara hoşgeldin
Neydim oturim aglim mi herif beni öldürmemiş Covid kimGeçmiş olsunya. Gülüyor hala
Hani sen bizi tutuyodunNe sikesi canim
Oooo zeynom hoş geldin benimde 3. Gün ama test dün yaptirdim benim hiç bişeyim yok Allah'a şükür iyiyim sen nasılsın balımAaa gulumse hosgeldinbak bende geldim
Bende covitim bugun 3.gunum hafif geciyor inşallah seninde kolay gecer
Ay burdada gülüyor. Gerçi bende her durumda gülerimdeNeydim oturim aglim mi herif beni öldürmemiş Covid kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?