Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oooo zeynom hoş geldin benimde 3. Gün ama test dün yaptirdim benim hiç bişeyim yok Allah'a şükür iyiyim sen nasılsın balım
hoş geldin gülüm
inşallah böyle hafiften geçer gider virüs , sen yine de c vitaminine yüklen biraz , bal zencefil zerdeçal allah ne verdiyse ılık ılık iç gülüm

Geçen hafta 52.95
Bugün 50.85
Fark -2.100
Yüzde 3.96
Bu sayılmaz ama ben hiçbirşey yemedim kaçgündür onun eksisi tabi. Eki Görüntüle 2925252
hay maşallahhh bu gün cidden muhteşem bir gün epi topu 2 su damacanası ağırlığın da ki hatunlar 2 şer 3 er kilo veriyor

ama şimdi içimden geçen : eee allahım minnacık canıyla bunlar kilo kilo veriyor maşallah da ee biz ki niye gram gram diyesim geliyiiii de onun cevabını da biliyorum ki

çok şükür
hep iyi ol ne olur ne olmaz bir hafta sonra ağrısı , öksürüğü olanlarda oluyor gülüm o yüzden tedbir her zaman iyidir
Tmm canım insAllah böyle atlatirim dün ilaç getirdiler günde 8 tane sabah akşam dün 1 tane sabah 1 tane içtim 8 ne benim canım kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…