Geçmiş olsun cnm kolay atlatırsın inşallahOooo zeynom hoş geldin benimde 3. Gün ama test dün yaptirdim benim hiç bişeyim yok Allah'a şükür iyiyim sen nasılsın balım
Olsun önemli olan kendi içimizde hedefimize koşmakti :)Hoşbulduk canım geldim ama sorma başımıza gelini kaybettik maçı
Iyi kilo vermek için sarıya gecmek lazimm anladığım kadarıylaGeçen hafta 52.95
Bugün 50.85
Fark -2.100
Yüzde 3.96
Bu sayılmaz ama ben hiçbirşey yemedim kaçgündür onun eksisi tabi.Eki Görüntüle 2925252
Geçen hafta 52.95
Bugün 50.85
Fark -2.100
Yüzde 3.96
Bu sayılmaz ama ben hiçbirşey yemedim kaçgündür onun eksisi tabi.Eki Görüntüle 2925252
Geçen hafta 52.95
Bugün 50.85
Fark -2.100
Yüzde 3.96
Demi aç ksldik ama iyi eksildik iyi bir hafta çıkardıkOlsun önemli olan kendi içimizde hedefimize koşmakti :)
Allah razı olsun can amin insAllahGeçmiş olsun cnm kolay atlatırsın inşallah
Ölecen ölecen giz gah get gözüme görünme 50 kilo diyet yapiyoGeçen hafta 52.95
Bugün 50.85
Fark -2.100
Yüzde 3.96
hoş geldin gülümOooo zeynom hoş geldin benimde 3. Gün ama test dün yaptirdim benim hiç bişeyim yok Allah'a şükür iyiyim sen nasılsın balım
Sen beni tanımıyon demekkiAy burdada gülüyor. Gerçi bende her durumda gülerimde
Haftaya dikkat edilmezse hopp 2kilo geriDemi aç ksldik ama iyi eksildik iyi bir hafta çıkardık
Aylik hedefime ulaştım benim için önemli olan o idiDemi aç ksldik ama iyi eksildik iyi bir hafta çıkardık
Tamam can deeiklerini dikkate alicam ama iyiyim elhamdülillahhoş geldin gülüm
inşallah böyle hafiften geçer gider virüs , sen yine de c vitaminine yüklen biraz , bal zencefil zerdeçal allah ne verdiyse ılık ılık iç gülüm
hay maşallahhh bu gün cidden muhteşem bir gün epi topu 2 su damacanası ağırlığın da ki hatunlar 2 şer 3 er kilo veriyorGeçen hafta 52.95
Bugün 50.85
Fark -2.100
Yüzde 3.96
çok şükürTamam can deeiklerini dikkate alicam ama iyiyim elhamdülillah
Tmm canım insAllah böyle atlatirim dün ilaç getirdiler günde 8 tane sabah akşam dün 1 tane sabah 1 tane içtim 8 ne benim canım kıymetliçok şükür
hep iyi ol ne olur ne olmaz bir hafta sonra ağrısı , öksürüğü olanlarda oluyor gülüm o yüzden tedbir her zaman iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?