- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Oo cok degerli bi ablamiz. Cok dogru secim bence
Evet canım benim bihterimsinNe oluyor seçimler başladı mi
Ben bitiremedim evin işi de bitmiyorValla bende simdi bitirdim
Basladik canim madam aksam musait olamam dediNe oluyor seçimler başladı mi
Ah ah bugun hersey üstüste 300 bildirim var dahada geliyorBen bitiremedim evin işi de bitmiyor
Doğrudur canım bazılarını hiç tanımıyorumOo cok degerli bi ablamiz. Cok dogru secim bence
Behlul musun Adnan miEvet canım benim bihterimsin
Daha bende gondericem bir sürü bildirimAh ah bugun hersey üstüste 300 bildirim var dahada geliyor
Gidince gelemiyorum zaman yolculuğum arıza veriyorSen gecmise gitme eniyisi
Behlülüm ben karizma abim olsunBehlul musun Adnan migerçi her türlü de sonum ölüm
Kısa bir gecmis yapayım o zaman kimler kimlerle olmuş catlarimBasladik canim madam aksam musait olamam dedi
Yasak aşk yasiyoruz deseneBehlülüm ben karizma abim olsun
Bol bol geçen hafta içtiğin bizzzztlari icirecem sana yasak aşk evimizdeYasak aşk yasiyoruz desene
Canım ablam gurban olam al bi ısırıkGurbettt42 kaptancigim dun yaptığım borekten yiyecektim bunun hayalini kurmuştum dün ama vazgeçtim cuma günü mavi takıma senin kaptsnliginda kupayi kaldırmak nasipmis demekki
ahhhh cok tesekkur ederimmm
Hep bişey çıktı birikti vallaAra ara cevap yaz alıntılara canım
Sağol canım ablam benimNe kadar ekmek okadar kofte ..yap bana yapıyım sana demiş atalarımız
Gurbettt42 benim kaptanligimda acliginin son damlasına kadar takım için çalıştı bana destek oldu şimdi sıra bende ne gerekirse yaparım canim kaptanim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?