Baban nerdeydi numarasını versene bi konu konuşmam lazımTesekkur ederim elimdrn geleni yapacağım
Bu hafta yiyin canım bol bol yiyin zate geçen hafta çok açtınızHop hop yemezler bacım
Kilo bildirimi yok :)Kilo bildirmiceksek sporda beni secin
Babam yok koydeBaban nerdeydi numarasını versene bi konu konuşmam lazım
Amcam ve dedem var deseneBabam yok koyde
Yok yok çok yiyene ağırlık çöküyor hafif beslenen hep ayakta maşallah amcamı rahatsız etme telefonlarla kizBaban nerdeydi numarasını versene bi konu konuşmam lazım
Bu hafta yiyin canım bol bol yiyin zate geçen hafta çok açtınız
BiliyorumYaa sorma evde rahat birakmiyorlar
Ne kadar spor kadar yemek yerim kaybetmeyi sevmem diyosun yaniKilo bildirmiceksek sporda beni secin
Size uyarim farketmez canimE Elif_Eylul yarışacak misin bir kisi daha bulalım
Sporlarim güzeldir benim ama yemekte yerimNe kadar spor kadar yemek yerim kaybetmeyi sevmem diyosun yani
Hadi bakalım bismillah diyerek başlayalım canım güveniyorumHadi bakalım gazamız mübarek olsun
Duruma bakalim bi canim baska var mi spor yapmak isteyenSize uyarim farketmez canim
Yaa koye gidersem soba basindan kalkip adim atamam buz gibiydi gecen haftaBiliyorum işte arayıp dicem seni köye alsın
Rüşvetim ne olacak pekiAynı adımları atiyosun cnm bu hafta
Çıtayı yukseltterek hep birlikte ayağımıza sıktık aslında
Bizde kurcaktik bugün sicak sanki diye kurmadik ama lazım soguk geceleriDuruma bakalim bi canim baska var mi spor yapmak isteyen
Yaa koye gidersem soba basindan kalkip adim atamam buz gibiydi gecen hafta
Yok yok gitme canım napıcan köyde sıkılırsın seni özleriz köye git diyenler kendileri gitsinDuruma bakalim bi canim baska var mi spor yapmak isteyen
Yaa koye gidersem soba basindan kalkip adim atamam buz gibiydi gecen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?