• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ölecen ölecen giz gah get gözüme görünme 50 kilo diyet yapiyo :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: biz ölek ölek
Dünkü alıntılarımı cevaplayayım 🤪 kılpayı kurtuldum ölmedim çok şükür 😂😂😂
Sen beni tanımıyon demekki 😂😂😂 büyük kayıp bacım 😂
😂😂😂
hay maşallahhh bu gün cidden muhteşem bir gün epi topu 2 su damacanası ağırlığın da ki hatunlar 2 şer 3 er kilo veriyor :nazar::nazar::nazar::nazar::KK200:

ama şimdi içimden geçen : eee allahım minnacık canıyla bunlar kilo kilo veriyor maşallah da ee biz ki niye gram gram diyesim geliyiiii :KK70: de onun cevabını da biliyorum ki:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
😂😂😂😂😂😂😂
Gel buraya :KK4: :KK4: :KK4: :KK4: :KK4: hazır babanda yok haftaya 50 kilo yaparım ben seni :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

🥰🥰🥰 Wayyyy maşallah sarı takima bu yakışırdı zaten 😍😍💃😘😘 ama bir dahakine ye öyle ver 🙄

Evet sorunun cevabı içinde herhalde 🤔 galiba 🙄 sanırsam :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK70:
Yiyorum 🤫🤫🤫

2 ekim menüsü

Sabah 10.00
Yarim omlet
1 dilim peynir
Nescafe
1 parmak sosis
1 ince dlm kaşar

13.40 civarı
Turk kahvesi 3 kare bitter
2 3 ceviz

7 8 üzüm

Akşam yemeği
1 kepçe sehriyeli yogurtlu corba
1 baget tavugu kizlarla paylaştım
Birkac patates (firinda pişti z.yagla)
Ayran

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul madamhd madamhd

İyi akşamlar canım hastaneye gidecektin ne oldu
Gitdim geldim virüs varmışya herkeste bu hastalık dolaşıryor Kayınvalidem , eşim ikiside benim gibiler 😕 çok şükür ben iyiyim onlar yeni başladı 😒

Back
X