• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet ama tekrar ısınmamalı 🥴 araştırın isterseniz 💃
Temel mantığı şu aslında pişip soğuyan 1 gece buzdolabında bekleyen nişastalı yiyeceklerin içindeki nişastanın bir kısmı insan vücudunda parçalanmaya direnç kazanıyor ve lif gibi oluyor ❤️💚

Yok kuzum 47 yaşındayım, 3 çocuğum, 3 torunum var, kızım bu yaz 30 yaşına girecek
Masallah abla 😍
Geçmiş olsun canım
Sagol ablam
Gecmis olsun canim😔
Sagol canim
İnşaAllah erken vakitte yenmiştir o cıslar. Bugünkü tartı sonucun nasıl olacak acaba. Yine de fazla değil canım afiyet olsun.
Saat 4 gibiydi sanirim
Tartimi paylaşılıyorum sonra gidip yaticam 6dan beri ayaktayim 😴😴

Eklentiler

• IMG_20220320_090638.webp
    IMG_20220320_090638.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 21
Selam kızlar benim küçük kızım rahatsızdı biraz o yüzden dün menümü yazamadım kusura bakmayın dengesiz oldu menü
Cuma menüm
Sabah10.00 1 dilim tb ekmek 1 sahanda yumurta peynir
15.30 4 mercimekli köfte yatım kase karlahana mezesi yoğurtlu yarım poğaça ayva tatlısı 1 çatal(ev görmesine gtmiştik akşamına kızımın kulağı ağrıdı kabız oldu onjnla uğraştık)
Akşam yok yemek iatemedim o yüzden
Su 2lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek az peynir 2 yeşil zeytin domates salatalık yeşillik 1 omlet
Ara15.30 1 kupa bitkiçayı
AKşam19.00 1 kaşık pirinç pilavı patlıcan kebabı çok az 1 kase cacık
Su 2.5 lt
Zipzip- Zipzip- @B O Z A
Geçmiş olsun nasıl oldu kızın?

Tuhaf çünkü A grubuyum ama bana tahıl dokunuyor cidden yapımız bozuldu
Işte mizacimizi bozdular güya yiyecekleri tatlandırdılar, güya bereketli ettiler, güya herşey kurtsuzdu, ama bizim mizaçlar, sağlıklar bozuldu

Back
X