Kolay gelsin canım1 saate geliyorum kizlar yemek hazirlayacagiz
Evet ama tekrar ısınmamalıYani pilav mı
Masallah ablaYok kuzum 47 yaşındayım, 3 çocuğum, 3 torunum var, kızım bu yaz 30 yaşına girecek
Sagol ablamGeçmiş olsun canım
Sagol canimGecmis olsun canim
Saat 4 gibiydi sanirimİnşaAllah erken vakitte yenmiştir o cıslar. Bugünkü tartı sonucun nasıl olacak acaba. Yine de fazla değil canım afiyet olsun.
Dun yemesem 1kilo eksi olurdu herhalde
Süpersin
Geçmiş olsun nasıl oldu kızın?Selam kızlar benim küçük kızım rahatsızdı biraz o yüzden dün menümü yazamadım kusura bakmayın dengesiz oldu menü
Cuma menüm
Sabah10.00 1 dilim tb ekmek 1 sahanda yumurta peynir
15.30 4 mercimekli köfte yatım kase karlahana mezesi yoğurtlu yarım poğaça ayva tatlısı 1 çatal(ev görmesine gtmiştik akşamına kızımın kulağı ağrıdı kabız oldu onjnla uğraştık)
Akşam yok yemek iatemedim o yüzden
Su 2lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek az peynir 2 yeşil zeytin domates salatalık yeşillik 1 omlet
Ara15.30 1 kupa bitkiçayı
AKşam19.00 1 kaşık pirinç pilavı patlıcan kebabı çok az 1 kase cacık
Su 2.5 lt
Zipzip- @B O Z A
Canım işyerine geçince ancadikkat dikkat
_ASTRAL_ Maviokur gewezebidik Chedarice @Ytmz H HAYAT40INDABASLAR G Guzguzelim gezegenfeza dolunaydagel
bildirimlerinizi bekliyoruz .
Işte mizacimizi bozdular güya yiyecekleri tatlandırdılar, güya bereketli ettiler, güya herşey kurtsuzdu, ama bizim mizaçlar, sağlıklar bozulduTuhaf çünkü A grubuyum ama bana tahıl dokunuyor cidden yapımız bozuldu
ben de aynısını düşündümYani pilav mı
Ay ben sabah tartıldım saat 6.30dudikkat dikkat
_ASTRAL_ Maviokur gewezebidik Chedarice @Ytmz H HAYAT40INDABASLAR G Guzguzelim gezegenfeza dolunaydagel
bildirimlerinizi bekliyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?