- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Saol canımAfiyet olsun canım güzel ve dengeli bir menü olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımAfiyet olsun canım güzel ve dengeli bir menü olmuş![]()
Bende arkadaşın gibiyim kedi fobim var disards bir yerde oturup huzurlu bir şekilde birsey içemem etraftan kedileri takip ederim bana mı geliyorlar diye bunun için destek bile aldım ama nafileBu konuda psikolojik tedavi gören arkadaşlarım vardı biliyor musun? Çünkü artık dışarı çıkamayacak, açık alanda kahve bile içemeyecek duruma gelmişlerdi. Bir gün kahve içmeye çıktık, hava çok güzeldi dışarıda oturmaya karar verdik. Ben kahveleri almaya içeri girdim, dışarıda kıyamet kopuyor, çığlıklar, ağlamalar… koşarak dışarı çıktım, bizim arkadaş bağırıyor. Ne oldu diyorum, herkes birbirine bakıyor, kimse birşey anlamamış. Meğer kedi atlamış tenteden yere. Anlayabiliyorum seni yani.
Bende yılan dahil bütün hayvanları besledim desem yeridir![]()
Çok teşekkür ederim sana da afiyetAfiyet olsun canım sende tarhana köfte akşamı yapmışsın :)
Canim hic bise yemek istemiyorAdımı boşver canım önce sağlık diyet yapmak için bile sağlıklı olmak lazım iyileş kaldığın yerden devam edersin doktordan gelince haber ver canım![]()
Sen iyi ol adimlar onemli degil canimDoktora gidiyorum şimdi
Hala kotuyum
Diyete hala uyuyorum kizlar bu arada ama adim yok bende![]()
Anlıyorum canım 2 bebekle çok zor olsa gerek . Ben 1 bebeyle zorlanıyorum, gündüz bir şey yapamıyorum, akşam eşim bakıyor öyle yürüyorum . Neyse ki bugün ve yarın varHaftasonu için uzgunum kaptanim haftaici tamamlayabiliyorum![]()
Sagol cnmSen iyi ol adimlar onemli degil canim
22 mart menum
Kahvalti 10h
2 yk yulaf + 2 yumurta. Omlet
Nanr cayi
Ara
3yk yogurt limon
2 ceviz
Ara
1,5 bardak taze sklmis portakal suyu
Aksam
3 yk pilav
6 yk barbunya
1 bardak ayran
Salata
Sonrada 1 bardak balli sut icerim
Afiyet olsun canimBugunku menum
Öğlen 13:00
1 tabak pırasa yemeği
2 ymk turşu kavurmasi
Aksam 19:00
6 tane lahana sarma(sarmalar kucuktu)
1 tane kabak dolma
1 kase yoğurt
Ara
2 lt su
2 kuru incir
Zipzip-
Afiyet olsun canim22 mart menum
Kahvalti 10h
2 yk yulaf + 2 yumurta. Omlet
Nanr cayi
Ara
3yk yogurt limon
2 ceviz
Ara
1,5 bardak taze sklmis portakal suyu
Aksam
3 yk pilav
6 yk barbunya
1 bardak ayran
Salata
Sonrada 1 bardak balli sut icerim
Bende var aidin salih 'in kitabı yitik şifaKuzum 3 günlük açıklar yapılıyor, kaç sefer onu hatırlamıyorum, karaciğer temizliği bu açlıkların sonunda yapılması gerekiyor.
Aidin salih in yitik şifa kitabında detaylı açıklaması var.
Kitabımı bir arkadaşa okuması için verdim, elimde olsa bakıp net cevap verirdim, şimdi tam hatırlamıyorum.
Ahmet apa nın grubunda zayıf insanlar da var, onlara fazla kilo kaybetmemeleri için önceki gün bahsettiğim kuruyemişli tahinden daha fazla yiyin diyor. Ama ne yaparsan yap yine biraz kilo kaybedersin.
Zaten karaciğer temizliği sonrası beslenmene azami dikkat etsende 5 kilosu otomatik olarak geri geliyor
Evet bende öyleŞehir değiştirince bendede ödem olur bulgur içinse diyetisyenim Gluten intöleransın olabilir demişti ama bulgur öyle aman aman ödem yapmıyor bende sma şunu farkettim unlu gıda ve bulgur ürünleri tüketmediğimde çok daha rahatım ve kolay kilo veriyorum
Eskiden bende korkardım saracığım, hatta köpekten hâlâ korkarım.Kedi sohbeti olmuş bende kedilerden korkarım hiç bir hayvana hatta canlıya hiç kimse zarar versin istemem ama elimde olmadan korkuyorum işte mesela doğum yapmış bir kedi vardı evden süt ısıtıp eşimle gönderip içirtiyordum ama kendim bırak dokunmayı yanıma gelecek olsalar çığlık çığlığa bağırıyorum ancak kardeşim kedi almış evine bakıyorlar bi kaç günlüğüne onlara gittim geçen aylarda kardeşimin kucağında ilk defa bir hayvana dokundum sevdim çok tatlı ya tatlı tatlı yüzüme bakıyor gıdısının altını sevdirmeye bayılıyor hala korkuyorum kucağıma alamadım ama oda yakındır gibi geliyor keşke korkmasam neden korktuğumuda bilmiyorum elimde değil işte![]()
Amanııın yılan mıBu konuda psikolojik tedavi gören arkadaşlarım vardı biliyor musun? Çünkü artık dışarı çıkamayacak, açık alanda kahve bile içemeyecek duruma gelmişlerdi. Bir gün kahve içmeye çıktık, hava çok güzeldi dışarıda oturmaya karar verdik. Ben kahveleri almaya içeri girdim, dışarıda kıyamet kopuyor, çığlıklar, ağlamalar… koşarak dışarı çıktım, bizim arkadaş bağırıyor. Ne oldu diyorum, herkes birbirine bakıyor, kimse birşey anlamamış. Meğer kedi atlamış tenteden yere. Anlayabiliyorum seni yani.
Bende yılan dahil bütün hayvanları besledim desem yeridir![]()
Ona güvenme canım, benim arkadaş 3 sefer, yeğenim 2 sefer yakalandıyanlis alintilamisim
Gecmis olsun demişsin sagol canim
Amin cnm insallah
Buyuk iyi toparladi kendini
Kucukde bugun biraz daha iyi düne bakarak
Esimde ayni benim gibi hasta
Sagol cnm
Sagol cnm hayir belki doktor yapar ama daha 2 ay once korona olduk biz bilmiyorum
Amin cnm insallah Allah razi olsun
Bende orumcek ve türevleri, bak yazıyı bile düzeltemedimYılan korkusu bende fobi boyutunda tvde bile görmeye dayanamam bakmam bile o kadar yani![]()