Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese selamlar 🥰❤️ dünden hiç bir farkı olmayan bugünü yaşıyorum yarın da bugünden farksız olacak 😌 son bir haftadir kalbimde aynı hissiyat var . Hedefimiz ne , nereye gidiyoruz 🤗 günleri tüketip onlara mutlu oluyoruz ... Farklı bir duygu var içimde. Neyse ki okula gelip küçücük beyinleri beslemek onlara yeni şeyler öğretmek iyi geliyor bana 🥰en azından bir amacım var diyorum

Herkese selamlar 🥰❤️ dünden hiç bir farkı olmayan bugünü yaşıyorum yarın da bugünden farksız olacak 😌 son bir haftadir kalbimde aynı hissiyat var . Hedefimiz ne , nereye gidiyoruz 🤗 günleri tüketip onlara mutlu oluyoruz ... Farklı bir duygu var içimde. Neyse ki okula gelip küçücük beyinleri beslemek onlara yeni şeyler öğretmek iyi geliyor bana 🥰en azından bir amacım var diyorum
Selam canim 🥰

O kadar normal ki? Ben neredeyim kimim ne istiyorum duyguları? Hayatta ki amacını bilememe hissi. Günlerin monotonlugu da etkiliyor. Çok güzel şeyler hakediyorsun. Umarim yakında çok güzel seyler olur. 🙏🤩❤️🌹🤗
🤭 Aman Allahım bu yazıyı yeni görüyorum ve benim gibi benzer hisleri yaşıyorsunuz 😌çok etkilendim 😌

Selamlar hayat monoton artık herşey tek düzede ondan.
Evde tek başımayım bazen o kadar bunalıyorum ki bağırıp çığlık atmak istiyorum yanlız kalıp sessizliğe gömülmek istiyorum
Keleş burda yorgun sırtları ağrıyor gene kaptanım :KK200::KK200:
Üzgün degilim de abla bazen bunalıyorum 🙈
Hepimizde var kuzum sen bide hep evdesin demi dışarı çıkmıyormusun hiç arkadaşların filan mutlaka vardır.
Arada çık uzaklaş biraz imkanın varsa bu sayfayıda çok dert etmen bence kafanı dinle sadece.

Selamlar hayat monoton artık herşey tek düzede ondan.
Evde tek başımayım bazen o kadar bunalıyorum ki bağırıp çığlık atmak istiyorum yanlız kalıp sessizliğe gömülmek istiyorum

Keleş burda yorgun sırtları ağrıyor gene kaptanım :KK200::KK200:

Hepimizde var kuzum sen bide hep evdesin demi dışarı çıkmıyormusun hiç arkadaşların filan mutlaka vardır.
Arada çık uzaklaş biraz imkanın varsa bu sayfayıda çok dert etmen bence kafanı dinle sadece.
Geçmiş olsun. 😔🍀

Ya abla cok fazla arkadaşim kalmadi yillar icinde o yuzden gorustugum pek kimse yok
Birde benim regl dönemi yakin oda beni böyle yapıyor 🙈

Back
X