Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya abla cok fazla arkadaşim kalmadi yillar icinde o yuzden gorustugum pek kimse yok
Birde benim regl dönemi yakin oda beni böyle yapıyor 🙈
Gene bir kaç tanede olsa yeter aslında çok kalabalık olmasınada gerek yok ki,2 kişi olsun yeter .
Bunalmışsın sen bide regl dönemide böyle yapıyor işte.

Selamlar hayat monoton artık herşey tek düzede ondan.
Evde tek başımayım bazen o kadar bunalıyorum ki bağırıp çığlık atmak istiyorum yanlız kalıp sessizliğe gömülmek istiyorum

Keleş burda yorgun sırtları ağrıyor gene kaptanım :KK200::KK200:

Hepimizde var kuzum sen bide hep evdesin demi dışarı çıkmıyormusun hiç arkadaşların filan mutlaka vardır.
Arada çık uzaklaş biraz imkanın varsa bu sayfayıda çok dert etmen bence kafanı dinle sadece.
Terleyip üşüttun mu yoksa şifa annem :KK14:

Kızlar beni rahatsız eden bir şeyi söylemek istiyorum.aksamlari daha doğrusu geceleri iyi geceler yada iyi akşamlar yazıyorsunuz yaa.ben hepsine geri dönüş yapamıyorum.tekrar yazınin iletilmesi için sureyi bekliyorum dolması uzun sürüyor o arada giden gidiyor.asla ayrımcılık yapmıyorum aklınıza öyle bir şey gelmesin 💋💋💋💋
Canım çok hassas düşünüyorsun , çok ince ve naziksin 😘 bazen kaçabiliyor Mesajlar, birine cevap yazayım derken diğeri unutulabilir. Sayfalar karışabiliyor. Olur böyle şeyler 😘😘
Kizlar selam,
dun kosturmacadan gelip pek bir sey yazamadim. Menumu de yazamadim hemen onu yazayim.

22 mart sali
12.00 1 buyuk kase tavuklu salata, 1 kase corba, 1 dilim tt ekmek
15:00- 16.00 1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz ici 5 badem)

19.15 2 kasik izgara tavuk goguslu buyuk bi kase yagsiz tuzsuz salata

bugun ofise gittigim ixin tavuu salata gunu gibi oldu ahaha ama en saglikli alternatifler boyleydi. aksamda mc donalds in salatasindan aldim eve donus yolunda. Ama salatalarin icinde farkli yesillikler vardi :)

su 3lt
spor 7641 adim 764 puan. Fun ofus gununoldugu icin ayrica spor yapamadim. Oglen ekiptekilerle bi 20 dk yuruduk.
@Cordelia She-Raa She-Raa Zipzip- Zipzip- @Kinoalihatun
Afiyet olsun canım. Kız 8.000 adıma çok az kalmışmış 😬 neyse bugüne artık 😘😘😘

Herkese selamlar 🥰❤️ dünden hiç bir farkı olmayan bugünü yaşıyorum yarın da bugünden farksız olacak 😌 son bir haftadir kalbimde aynı hissiyat var . Hedefimiz ne , nereye gidiyoruz 🤗 günleri tüketip onlara mutlu oluyoruz ... Farklı bir duygu var içimde. Neyse ki okula gelip küçücük beyinleri beslemek onlara yeni şeyler öğretmek iyi geliyor bana 🥰en azından bir amacım var diyorum
Bende o da yok biliyorsun. Tek aktivitem dün hastaneye gitmek oldu. Her sabah aynı güne uyanirmis gibi. Epey yorgunum aslinda...

Back
X