- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Sağol kaptanım üst üstte sporu yapınca ondan oldu zorladım herhaldeGeçmiş olsun.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kaptanım üst üstte sporu yapınca ondan oldu zorladım herhaldeGeçmiş olsun.![]()
Anneciğin yemek mi gönderdi kargoylaİyice saçmalamaya başladım![]()
Gene bir kaç tanede olsa yeter aslında çok kalabalık olmasınada gerek yok ki,2 kişi olsun yeter .Ya abla cok fazla arkadaşim kalmadi yillar icinde o yuzden gorustugum pek kimse yok
Birde benim regl dönemi yakin oda beni böyle yapıyor![]()
Geçmiş olsun bitanemSağol kaptanım üst üstte sporu yapınca ondan oldu zorladım herhalde
Gecmis olsun ablacimSağol kaptanım üst üstte sporu yapınca ondan oldu zorladım herhalde
Sağol hocam benim,hfta sonu birde 2 gün üst üstte olunca zorladımda biraz.Geçmiş olsun bitanemgeçmişe bakayım
![]()
Ahahah yok ki sabah ve sen diyebileceğim biri"Sen" e ve sabaha.![]()
Canımsın bizimle paylaş bir şey olduğunda.Üzgün degilim de abla bazen bunalıyorum![]()
Terleyip üşüttun mu yoksa şifa annemSelamlar hayat monoton artık herşey tek düzede ondan.
Evde tek başımayım bazen o kadar bunalıyorum ki bağırıp çığlık atmak istiyorum yanlız kalıp sessizliğe gömülmek istiyorum
Keleş burda yorgun sırtları ağrıyor gene kaptanım
Hepimizde var kuzum sen bide hep evdesin demi dışarı çıkmıyormusun hiç arkadaşların filan mutlaka vardır.
Arada çık uzaklaş biraz imkanın varsa bu sayfayıda çok dert etmen bence kafanı dinle sadece.
Teşekkürler kuzum sağolGecmis olsun ablacim![]()
Paylaşmak güzeldir hocam biz onun her zaman yanındayız büyükleri olarakCanımsın bizimle paylaş bir şey olduğunda.hissettiğin anda koşar gelirim yanına.
Hem ter oldu hermde hareketleri yaparken hızlı davrandım ondanda oldu hocam.Terleyip üşüttun mu yoksa şifa annem![]()
Teşekkür ederim ablacim iyi ki varsinCanımsın bizimle paylaş bir şey olduğunda.hissettiğin anda koşar gelirim yanına.
Teşekkür ederim ablacim iyi ki varsinizTeşekkürler kuzum sağol
Paylaşmak güzeldir hocam biz onun her zaman yanındayız büyükleri olarak
Her zaman yanındayız kuzum bunu unutma sakın,diğer arkadaşlarımızında yanındayızTeşekkür ederim ablacim iyi ki varsin![]()
Kuzum sağol iyiki sende varsınTeşekkür ederim ablacim iyi ki varsiniz![]()
Canım çok hassas düşünüyorsun , çok ince ve naziksinKızlar beni rahatsız eden bir şeyi söylemek istiyorum.aksamlari daha doğrusu geceleri iyi geceler yada iyi akşamlar yazıyorsunuz yaa.ben hepsine geri dönüş yapamıyorum.tekrar yazınin iletilmesi için sureyi bekliyorum dolması uzun sürüyor o arada giden gidiyor.asla ayrımcılık yapmıyorum aklınıza öyle bir şey gelmesin![]()
Afiyet olsun canım. Kız 8.000 adıma çok az kalmışmışKizlar selam,
dun kosturmacadan gelip pek bir sey yazamadim. Menumu de yazamadim hemen onu yazayim.
22 mart sali
12.00 1 buyuk kase tavuklu salata, 1 kase corba, 1 dilim tt ekmek
15:00- 16.00 1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz ici 5 badem)
19.15 2 kasik izgara tavuk goguslu buyuk bi kase yagsiz tuzsuz salata
bugun ofise gittigim ixin tavuu salata gunu gibi oldu ahaha ama en saglikli alternatifler boyleydi. aksamda mc donalds in salatasindan aldim eve donus yolunda. Ama salatalarin icinde farkli yesillikler vardi :)
su 3lt
spor 7641 adim 764 puan. Fun ofus gununoldugu icin ayrica spor yapamadim. Oglen ekiptekilerle bi 20 dk yuruduk.
@CordeliaShe-Raa
Zipzip- @Kinoalihatun
Bende o da yok biliyorsun. Tek aktivitem dün hastaneye gitmek oldu. Her sabah aynı güne uyanirmis gibi. Epey yorgunum aslinda...Herkese selamlardünden hiç bir farkı olmayan bugünü yaşıyorum yarın da bugünden farksız olacak
son bir haftadir kalbimde aynı hissiyat var . Hedefimiz ne , nereye gidiyoruz
günleri tüketip onlara mutlu oluyoruz ... Farklı bir duygu var içimde. Neyse ki okula gelip küçücük beyinleri beslemek onlara yeni şeyler öğretmek iyi geliyor bana
en azından bir amacım var diyorum