Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım hem biz hem onlar ev sahibiyiz ne yazık ki. Kirada olsam bir dakika durmam. Ben de sinirden sigaraya sardım hiç durmadan içiyorum. Ve de aminnn hepimizi inşallah
Amin :( E satıp alamaz misiniz? Müstakil mi, nerde yaşıyorsunuz?

Bizim de yaptığımız bir şey yok heee. 5 yıl boyunca o aptalların aptal çocuğu oğluma vurup hakaret edip duruyordu. Birkaç kere annesi ile insanca konuştum yok kâr etmedi. En son bir gün tak etti selamı kestim artık dayanamadım. Ondan sonra böyle aptallıklar yapmaya başladılar. Şimdi gidip ne kapatiyonuz kapıyı çocuğun yüzüne diye carlasam benim de yüzüme kapatıp cevap vermezler daha da sinir olurum.
Gitme canim. Eşek ne anlar hoş laftan?
Benim karşı komşum yillardir tanidigim ablamdi. Ayni koydeniz, annelerimiz arkadasti, biz cocukluktan beri bir arada büyüdük. Neler yapti bana. En son çocuğuma da yapinca bende çizgiyi çektim. Merhaba merhaba o kadar benim icin o da sirf ayni cevreye sahip olduğumuz için

Bundan zevk alıyorlar canım. Normal bir aile değil ana baba iki çocuk hepsi aynı
Offf ayni durum yaa. Kizim onların cocugunu sayiklayip duruyordu birde okulda en iyi arkadasim diyordu. Onlarsa hep disladilar... Uzaklaştirdim bende çok şükür başka arkadaslar edindi. Kac kere agladi kizim onlar yüzünden

Gitme canim. Eşek ne anlar hoş laftan?
Benim karşı komşum yillardir tanidigim ablamdi. Ayni koydeniz, annelerimiz arkadasti, biz cocukluktan beri bir arada büyüdük. Neler yapti bana. En son çocuğuma da yapinca bende çizgiyi çektim. Merhaba merhaba o kadar benim icin o da sirf ayni cevreye sahip olduğumuz için
İşte ben o merhabayi da kestim. Bana yapsa sallamam benim yüzüme de çaaat diye kapı çarpıp duruyorlar umrum değil. Sabah akşam kavga edip duruyorlar inan ki zevkle dinliyorum ohhh diye :) ama çocuğumu üzdükleri için sinirleniyorum. Neyse Allah onlara vermiş zaten belalarını birbirlerine sahipler

Offf ayni durum yaa. Kizim onların cocugunu sayiklayip duruyordu birde okulda en iyi arkadasim diyordu. Onlarsa hep disladilar... Uzaklaştirdim bende çok şükür başka arkadaslar edindi. Kac kere agladi kizim onlar yüzünden
Evet canım evet ben çocuğumu da çok ağlattılar. Allah sorsun hesabını.

İşte ben o merhabayi da kestim. Bana yapsa sallamam benim yüzüme de çaaat diye kapı çarpıp duruyorlar umrum değil. Sabah akşam kavga edip duruyorlar inan ki zevkle dinliyorum ohhh diye :) ama çocuğumu üzdükleri için sinirleniyorum. Neyse Allah onlara vermiş zaten belalarını birbirlerine sahipler
Uzme kendini. Benimde kizim çok ağladı onlar yüzünden. Ama şimdi benim kızımda mâna bulduğu ne varsa onun küçük kizinda oldu... Allaha birakmak en güzeli

Amin sağolasın. İlk duydum tarçınlıyi. Sen mi katiyirsun? Afiyet olsun
Türk kahvesine kendimde katıyordum canım ama tarçınlı Türk kahvesi var onu aldım şimdilerde onu kullanıyorum hatta bazende hindistan cevizi yağıda ekliyorum yağ yakımını hızlandırıyor

Hindistan cevizi yağı nescafeyede eklenebiliyor ama tarçın nescafe ye eklenirmi bilmiyorum

Uzme kendini. Benimde kizim çok ağladı onlar yüzünden. Ama şimdi benim kızımda mâna bulduğu ne varsa onun küçük kizinda oldu... Allaha birakmak en güzeli
Ohhh çok sevindim. Valla bazılarına beddua etmek lazım, çok şükür kendi iclerinde sürekli huzursuz ve kavgalılar. Ben daha önce insan gibi kaç kez konuştum sonuçsuz kaldı. Çocuğu zaten sokaktaki bütün çocuklarla kavgalı annesi onun yüzünden çoğu komşu ile konuşmuyor. Hala da bir duzelmeleri yok

Çocuğu benimkinden bir buçuk yaş büyük ama hem ağzı çok pis hem çok şiddete eğilimli. Sürekli vurup vurup küfrediyordu. Bir konuştum iki, üç.. yok yani kadın gecistirip duruyor. Bir seneden fazladır zaten selam sabah yok da bari uzak dur. Koskoca kadın kendine bunu yakıştırıyor işte. Allah sorsun çocuğumun bütün gözyaşları kat kat çıksın onlardan

22 Mart menüm

Kahvaltı:9.30
1 yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim ekmek

11.30
Yarım simit

Aksam:16.30
4 yk pilav
Haşlanmış tavuk göğsü
2 bardak ayran

18.00
2bardak ayran(cok canım sıkkındı evi yesem doymazdım o derece kaptanım s i d e l y a s i d e l y a uyardığı icin ayran ictim bastırmak icin😘)
20.00
1bardak ayran

Su:1 litre
Spor:
IMG_20220322_225118.webp

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia s i d e l y a s i d e l y a @

Back
X