- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
AminCanım hem biz hem onlar ev sahibiyiz ne yazık ki. Kirada olsam bir dakika durmam. Ben de sinirden sigaraya sardım hiç durmadan içiyorum. Ve de aminnn hepimizi inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminCanım hem biz hem onlar ev sahibiyiz ne yazık ki. Kirada olsam bir dakika durmam. Ben de sinirden sigaraya sardım hiç durmadan içiyorum. Ve de aminnn hepimizi inşallah
Amin canım sağolasınBasın sagolsun canım :'(
Gitme canim. Eşek ne anlar hoş laftan?Bizim de yaptığımız bir şey yok heee. 5 yıl boyunca o aptalların aptal çocuğu oğluma vurup hakaret edip duruyordu. Birkaç kere annesi ile insanca konuştum yok kâr etmedi. En son bir gün tak etti selamı kestim artık dayanamadım. Ondan sonra böyle aptallıklar yapmaya başladılar. Şimdi gidip ne kapatiyonuz kapıyı çocuğun yüzüne diye carlasam benim de yüzüme kapatıp cevap vermezler daha da sinir olurum.
Bundan zevk alıyorlar canım. Normal bir aile değil ana baba iki çocuk hepsi aynıÇocuğa böyle bir şey niye yapılır ya kapıyı tutsalar çocukta içeri girse kıyamet kopar sanki![]()
Daha bugun istanbul kucukcekmecedeki kendi mahallemde fiyatlari gördüm. Ev alma hayalim bile kalmadi.... 800 900 binAminE satıp alamaz misiniz? Müstakil mi, nerde yaşıyorsunuz?
Apartman canım. Satsak bile yerine alamayız fiyatlar çok uçtuAminE satıp alamaz misiniz? Müstakil mi, nerde yaşıyorsunuz?
Amin sağolasın. İlk duydum tarçınlıyi. Sen mi katiyirsun? Afiyet olsunAfiyet olsun canım bol bol yağ yaksın
Bende az önce sade tarçınlı Türk kahvesi içtim
Doğru ama satınca da eline para geçiyor ya ondanDaha bugun istanbul kucukcekmecedeki kendi mahallemde fiyatlari gördüm. Ev alma hayalim bile kalmadi.... 800 900 bin
Offf ayni durum yaa. Kizim onların cocugunu sayiklayip duruyordu birde okulda en iyi arkadasim diyordu. Onlarsa hep disladilar... Uzaklaştirdim bende çok şükür başka arkadaslar edindi. Kac kere agladi kizim onlar yüzündenBundan zevk alıyorlar canım. Normal bir aile değil ana baba iki çocuk hepsi aynı
Bende icerim. Nescafeye de katarim bazenAmin sağolasın. İlk duydum tarçınlıyi. Sen mi katiyirsun? Afiyet olsun
Allah kolaylık versin canım sizlereBundan zevk alıyorlar canım. Normal bir aile değil ana baba iki çocuk hepsi aynı
İşte ben o merhabayi da kestim. Bana yapsa sallamam benim yüzüme de çaaat diye kapı çarpıp duruyorlar umrum değil. Sabah akşam kavga edip duruyorlar inan ki zevkle dinliyorum ohhh diye :) ama çocuğumu üzdükleri için sinirleniyorum. Neyse Allah onlara vermiş zaten belalarını birbirlerine sahiplerGitme canim. Eşek ne anlar hoş laftan?
Benim karşı komşum yillardir tanidigim ablamdi. Ayni koydeniz, annelerimiz arkadasti, biz cocukluktan beri bir arada büyüdük. Neler yapti bana. En son çocuğuma da yapinca bende çizgiyi çektim. Merhaba merhaba o kadar benim icin o da sirf ayni cevreye sahip olduğumuz için
Benimde esenyurtta evim var ama oturdugum muhiti karsilamiyor ne yazikki. Burdaki en kötü evler bile 500 olmuş şoklar dayımDoğru ama satınca da eline para geçiyor ya ondan
Evet canım evet ben çocuğumu da çok ağlattılar. Allah sorsun hesabını.Offf ayni durum yaa. Kizim onların cocugunu sayiklayip duruyordu birde okulda en iyi arkadasim diyordu. Onlarsa hep disladilar... Uzaklaştirdim bende çok şükür başka arkadaslar edindi. Kac kere agladi kizim onlar yüzünden
Amin canımın içi aminAllah kolaylık versin canım sizlere
Uzme kendini. Benimde kizim çok ağladı onlar yüzünden. Ama şimdi benim kızımda mâna bulduğu ne varsa onun küçük kizinda oldu... Allaha birakmak en güzeliİşte ben o merhabayi da kestim. Bana yapsa sallamam benim yüzüme de çaaat diye kapı çarpıp duruyorlar umrum değil. Sabah akşam kavga edip duruyorlar inan ki zevkle dinliyorum ohhh diye :) ama çocuğumu üzdükleri için sinirleniyorum. Neyse Allah onlara vermiş zaten belalarını birbirlerine sahipler
Türk kahvesine kendimde katıyordum canım ama tarçınlı Türk kahvesi var onu aldım şimdilerde onu kullanıyorum hatta bazende hindistan cevizi yağıda ekliyorum yağ yakımını hızlandırıyorAmin sağolasın. İlk duydum tarçınlıyi. Sen mi katiyirsun? Afiyet olsun
Ohhh çok sevindim. Valla bazılarına beddua etmek lazım, çok şükür kendi iclerinde sürekli huzursuz ve kavgalılar. Ben daha önce insan gibi kaç kez konuştum sonuçsuz kaldı. Çocuğu zaten sokaktaki bütün çocuklarla kavgalı annesi onun yüzünden çoğu komşu ile konuşmuyor. Hala da bir duzelmeleri yokUzme kendini. Benimde kizim çok ağladı onlar yüzünden. Ama şimdi benim kızımda mâna bulduğu ne varsa onun küçük kizinda oldu... Allaha birakmak en güzeli