Biliyorum canim o tartidan eskiden bizde de vardiZipzip- benim tartım eski usul.biliyorsundur kafanı bile öne egsen fazla çıkartıyor.ben de öyle olunca kaldırdım.yenisini de almayı bir ara düşündüm sonra vazgeçtim.ben gramla bile kavga ederim bir gün tartilacam ama ne zaman
Iskembeyi annemle babam seviyor yerlerDün internetten en hamarat benimi seyrettim.iskembe çorbası yaptılar.sanki kokusu oradan burnuma geldide kimse sevmiyor.sevilmez mi yaa
Ayyy ne güzel dedin 50 kilo ben en iyisi bir daha düşüneyimBiliyorum canim o tartidan eskiden bizde de vardi
Hareket ettikce ibre oynuyordu
Ama sen tartiyi al bence daha cok motive eder kilo verdikce
En son 58 dedin 56 ya dussen 54 e dussen 50 icin daha cok motive olursun
Kiiizzz sen ağzının tadını bilmiyorsun.bol sarımsak ve sirkee off offfIskembeyi annemle babam seviyor yerler
Ama kokusuna katlanamiyorum
Ayni masaya oturamam
Kolay gelsin canımEvdekilerin yimek ve bulaşık işi bittişimdi şipor vaktiiiiiii
Allah babana şifa versin canım sıkma canını ya sabır de sürekliÇocukluğumdan beri aynı.Ortancayim ben ablam zihinsel engelli.kiz kardeşim annemin farklı versiyonu.küçüklüğüm hep evlatlık mıyım diye düşünerek gecti.beni babam anlar o sever
Valla ömrümde içmedimDün internetten en hamarat benimi seyrettim.iskembe çorbası yaptılar.sanki kokusu oradan burnuma geldide kimse sevmiyor.sevilmez mi yaa
Degistirdikten sonra herkes 3 ay bekliyor canimAaaa biz asil kan prolar da mı bekliyoruz nick değiştirmek için
Allah'ım nasıl icmezsinnnn.sen beni dinle ve mutlaka iç canım zipzipe sakın uymaValla ömrümde içmedim
Aaaa biz herkes miyizDegistirdikten sonra herkes 3 ay bekliyor canim
Ben degistirmem galiba kolay kolay
2018 den beri bunu kullaniyorum
Foto bile degistirince farklı hissediyorum
Ben çok severim hele sabah kahvaltısı niyetine ohhhh misDün internetten en hamarat benimi seyrettim.iskembe çorbası yaptılar.sanki kokusu oradan burnuma geldide kimse sevmiyor.sevilmez mi yaa
Bana da duaaaaaaAnnesini babasını kaybedenlere sabır versin rabbim.hasta olanlara şifa versin inşallahbebek isteyenlere Rabbim hayırlı zamanda bir bebek nasip etsin inşallah evimiz bereketlensin.vucudumuza rabbim sağlık sıhhat versin
Sağol canım benimEline sağlık canım afiyet olsun
Sağol canım benimÇok sevindim
Afiyet olsun canım
Amin canım ne güzel dua etmişsin Allah kabul etsinAnnesini babasını kaybedenlere sabır versin rabbim.hasta olanlara şifa versin inşallahbebek isteyenlere Rabbim hayırlı zamanda bir bebek nasip etsin inşallah evimiz bereketlensin.vucudumuza rabbim sağlık sıhhat versin
Sarimsak sevmiyorumKiiizzz sen ağzının tadını bilmiyorsun.bol sarımsak ve sirkee off offf
Helal kız sana bak ağzının tadını bilen bir fıstık çıktıBen çok severim hele sabah kahvaltısı niyetine ohhhh mis
Sana da rabbim iyi komşular versin.gonlunde nerede ev almak var ise hayırlısı ise nasip etsinBana da duaaaaaa
AMiN canımAmin canım ne güzel dua etmişsin Allah kabul etsin
Evlendiğin kişi kesin bunları sevecekSarimsak sevmiyorum
Tek manti ve koftede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?