- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Bende de manyaklık var boş vakitlerde yemek sayfalarında geziyorumBurası hep böyle canimmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de manyaklık var boş vakitlerde yemek sayfalarında geziyorumBurası hep böyle canimmmm![]()
Açlıktan ölceeenMenü
Sabah 8.30
İki sarma bir sigara böreği
Öğlen 12.00
Tam buğday lavaş içine
Yarım dilim süzme peynir
2 hindi füme
Marul maydanoz
Ara 15.00
2 fincan orta şekerli türk kahvesi
Akşam 18.00
Kırmızı meyveli yulaf bar
Su 2 litre
@Zipzip- @limonlutarcinlikek @s i d e l y a
Yanımda bir bardak suyum var yudumlayıp duruyorumAynen canım o halde ne yapıyoruz derin bir nefes alıp bunları unutuyoruz![]()
Eti lifalif canım. Ahhhh ahhh çok açımAçlıktan ölceeenafiyet olsun canım yulaf bar dediğin nesfit olanlar mı
![]()
İnşallah canım daha az yiyecem kendimi ideal bedenimde hayal ediyorum da çok keyif veriyorMiden küçülüyor Saram
Başlar baknz benİnsan iki saatte açlıktan kıvranmaya başlar mı ya![]()
Su iç canım yada tarçınlı süt ama bu saatten sonra yemek yeme benceİnsan iki saatte açlıktan kıvranmaya başlar mı ya![]()
Ah keşkeAh kuzum onu bende söylerim hep yiyip yiyip kilo almasaydım diye![]()
Birkaç ay içinde olacaksın canım sonra buraya foto atacaksınİnşallah canım daha az yiyecem kendimi ideal bedenimde hayal ediyorum da çok keyif veriyor![]()
Ben varım.Grev yapalım da bana bedava proluk versinler saniye saymaktan gına geldi![]()
Allah şifa versin canımSağol hocam yeşil takımıda geride bırakmak istemiyorum aslında,bizde spor mecburi değil aslında.
Ben önce kendim için yapıyorum hemde daha sağlıklı olabilmek adına.
Kemik erimem var,hafif skolyozum var kireçlenmem var bunları en aza indirmek için sporsa şart aslında.
Ben sevmiyorum.Dün internetten en hamarat benimi seyrettim.iskembe çorbası yaptılar.sanki kokusu oradan burnuma geldide kimse sevmiyor.sevilmez mi yaa
![]()
Hoşgeldin cordişimBen sevmiyorum.![]()
Bende seviyorum yemek tariflerini izlemeyiBende de manyaklık var boş vakitlerde yemek sayfalarında geziyorum![]()
:))Bende seviyorum yemek tariflerini izlemeyi
Ben de açken hep hep hep bakarımBende seviyorum yemek tariflerini izlemeyi