Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Erkek için işin boyutu farklı ne kadar eşe yardımcı olacak ki,masraf artacak hele çocuklar okula başlasın o zaman asılmasraflar başlar.
Küçükler herhalde demi yaşlarını bilmiyorum gerçide,istekleri ilerleyince almak zorunda kalıyorsun tabi herşeyi değil bu sferde doyumsuz çocuklar oluyorlar ben kendi yeğenimden biliyorum bunu.

YTıpranıyorsun birde çocukların peşinde koşmaktan bakımı doğumu masrafı derken .
Bu iş sadece bez parasından kurtulmakla olmuyor büşracım anneninde hazır olması lazım doğuma.
Kesin kararlıysan eşinle net konuş ona göre kararınızı verin derim..

Benim 1 tane kızım asla 2.bir çocuk düşünmedim gurbetteydim teksin kimsen yok yanında.
Birde kalça çıkığı ameliyatı oldu 8 ay alçıda kaldı nasıl 2.bir çocuk düşünebilirdim ki ben neler yaşadım kanserin ucundan döndüm göğsümden tümör alındı..
Gelmiş geçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın

Amin kuzummm 😍😍güzel kalplim benim allah senden razı olsun 💕💕
Allah sizden de razı olsun canım 🙏👩‍❤️‍💋‍👩
Yemek yarismalarinda oy ver canim 2008 yilinda uye olmussun belki denk gelir pro olursun 🥰
Ya da 50 lira🙈
İki kere verdim ama olmadı👻
Yaaa prensesim benim:KK52::KK15:
Bunu bana yapmayacaktin:KK11:
152.000 . Mesaj Tebrikler tatlım.🤩😘❤️
Boğaz derdine düşünce fark etmemişiz🤭

Ya benim oğlan götürüp kisirlastiracakti, yazık dedim, oğlan baba olmasın mı?, sen dede olmayacan mı? Biz pisik sevmeyecez mi ?
Duygu sömürüsünün sonu uykusuz geceler.
Yarım saat önce kalktılar, bana bu gecede uyku yok
Yaa ama eger kisirlastirma yapmazsaniz bir yila evde 10-15 kediye ulasirsiniz 🙈🙈

Back
X