Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bırakamam, korkuyor, panik oluyor. Sokak kedileri onu çiğ çiğ yer.Sokağa bıraksan döner mi ya da başına bı şey gelir mi bilemedim ki![]()
Çok güzel Güle güle kullanHalı olarak bunu aldık 4 metrekare. İnşallah yakışır salona
Su sadece susadıkça canım, fazla su içmek gerekmiyor, sakız çiğnediğim için susuyorum yoksa onuda içmekte zorlanırımAfiyet olsun, sistemi konusucaz bı arasu cidden 2 olmalı , sistem demese de ben diyorum
![]()
Miktar az deyildi canım, hiç acıkmıyorum.Hepi topu bu kadar mı yedin nasıl dayanıyorsun suda çok içmiyorsun acıkmıyormusun hasta olmayasın sonra
Teşekkür ederim bugün hemen deniyorum o zamanafiyet olsun canim
Bugun 8 degil 11 bin yaptim kaptanim :)
Dukan bira (yesilcay, soda, limon) efsane etkili birde uykunu al az uyuma uykusuzluk odem yapar
Ay eskiler bosuna demiyor nazar, mali kazana, insani mezara sokar diye.. nazar cok etkiliyor
Yaa o his cok guzel degil mi.. ama karnim tokken gozumun ac olmasi ve yiyemediklerime uzulmem
Ya ben mide olarak doyuyorum ama beynim hep ac, gozum hep baskalarinin tabaginda
Bu benim :)
Yaa o kadar cok psikolojik sebebi var ki, bir yemek yemek ozellikle tatli seyler seratoninnyani mutluljk hormonu salgilatiyor, iki; ilk insanlar avci toplayicilar, kendini ancak guvende hissettifi zaman yemek yiebiliyor, o yizden yemek yerken aslinda kendini gu ende hissediyorsun, strese girince yemek yemek istefi hwp bundan, o gerginligi azaltmak istiyor vucut. Daha say say bitmez
Afiyet olsun prensesim
Detoks sutu ne? Afiyet olsun guzel menu
Ayaklarina saglik :)
Afiyet olsun canımKizlarrr ben geldim
hemen menumu paylasayim sonra yakin gecmis yapayim :)
23 mart carsamba
10.00 1 kahve
13.00 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin 2 ceviz 1 kase yagsiz tuzsuz salata sekersiz cay
Arada 1 turk kahvesi
17.00 1 hurma 1 kuru kayisi
18.00 1 muz 1 kare bitter
20.00 4 parca tavuk sis 5 parca kuzu sis 1 kase salata 1 tk kunefe
Bugun kromu icmeyi unutmusum diyorum neden canim bu kasar tatli cekti ahahaha
Su 3lt
Spor 1 saat yuruyus, suan adimim 11bini gecti ama yatarken paylasicam tam sayiyi
Zipzip- @She-Raa
Kinoalihatun
Cordelia
Sağol canımafiyet olsun canim
Bugun 8 degil 11 bin yaptim kaptanim :)
Dukan bira (yesilcay, soda, limon) efsane etkili birde uykunu al az uyuma uykusuzluk odem yapar
Ay eskiler bosuna demiyor nazar, mali kazana, insani mezara sokar diye.. nazar cok etkiliyor
Yaa o his cok guzel degil mi.. ama karnim tokken gozumun ac olmasi ve yiyemediklerime uzulmem
Ya ben mide olarak doyuyorum ama beynim hep ac, gozum hep baskalarinin tabaginda
Bu benim :)
Yaa o kadar cok psikolojik sebebi var ki, bir yemek yemek ozellikle tatli seyler seratoninnyani mutluljk hormonu salgilatiyor, iki; ilk insanlar avci toplayicilar, kendini ancak guvende hissettifi zaman yemek yiebiliyor, o yizden yemek yerken aslinda kendini gu ende hissediyorsun, strese girince yemek yemek istefi hwp bundan, o gerginligi azaltmak istiyor vucut. Daha say say bitmez
Afiyet olsun prensesim
Detoks sutu ne? Afiyet olsun guzel menu
Ayaklarina saglik :)
Su sadece susadıkça canım, fazla su içmek gerekmiyor, sakız çiğnediğim için susuyorum yoksa onuda içmekte zorlanırım
Benim için gerekli olan yürüyüş.
Ona da en kısa zamanda başlamam lazım
Hatta bir zamanlar bisikletim vardı, yarın bakıyım bodrumdaysa onu eve çıkarabilirim, garajdaysa çıkmasına imkan yok
GünaydınnnIyi geceler kızlar
Günaydın nnGünaydın kızlar![]()
Yaa yukledim sildim dun hosuma gitmediŞimdi baktım ouygulamayaama çok güvenilir gelmedi banayorumları okudun mu?
Teşekkür ederim canimKaptanım emin ol bahardan kaynaklı.Birkac gün arzu ettigin şeyleri yapıp sonrasında hafiften bir programla(yapmak istediğin şey her neyse)başlarsan toparlanman daha kolay olabilirregl yaklastiysa hele
![]()
Afiyet olsun kaptanimİyi akşamlar, bugün pek giremedim buraya. Temizlik, yemek, çamaşır, bebek derken çok hızlı geçti gün.
Menümü yazayım
23 Mart Çarşamba menüm
12.00 kahvaltı: 1 kaşarlı tost tb, 2 yumurtalı omlet, 2 kk peynir, çay
15.30 ara: sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma
18.00 akşam yemeği: Yarım tabak pırasa yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 küçük kase karnabahar kısırı, 1 kase cacık
Su: 4 litre
Zipzip-
s i d e l y a
Güle güle kullan canimHalı olarak bunu aldık 4 metrekare. İnşallah yakışır salona
Mümkün olduğunca dinlene dinlene yürüyorum :)Sen en iyisi yerinde yürü kuzum![]()
Gidecekleri yuvalarda mutlu olurlar inşallahBu yaz izmire geleceğim nasip olursa, bir akrabamızla beraber, getirme şansım olsa getirirdim