Olsun sen önce Verde gerisini halledersinİnşallah ablacım, kilom fazla olduğu için güzel gidiyor. Biraz zayıfladıktan sonra daha az verirmişim gibi geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun sen önce Verde gerisini halledersinİnşallah ablacım, kilom fazla olduğu için güzel gidiyor. Biraz zayıfladıktan sonra daha az verirmişim gibi geliyor
Ben şu an kötü bir diyet yapıyorum. Sağlıklı dengeli beslenmeyi öğrenemedim. Bir hafta coşup deli gibi yiyorum öbür hafta ağzıma lokma atmıyorum..Aaaa bilmiyordum.yapabilsek dengeli yemek yemeği.bir hafta yiyip iki hafta aç kalmayız.ne olacak bizim sonumuz![]()
Ben üç gündür kahvaltı etmiyorum detoks sütü içiyorum. Az önce kızım sordu, anne istediğin kiloya gelsen de hep spor diyet mi yapacaksın. Çocuk bile farkında olayın.Aaaa bilmiyordum.yapabilsek dengeli yemek yemeği.bir hafta yiyip iki hafta aç kalmayız.ne olacak bizim sonumuz![]()
Önümüzdeki hafta masterfitte olmayacağım ablacımPazartesi pilav varya ondan dedim..
Ama onun da tadı ayrı beee çatlayana kadar yemek kalp benBen üç gündür kahvaltı etmiyorum detoks sütü içiyorum. Az önce kızım sordu, anne istediğin kiloya gelsen de hep spor diyet mi yapacaksın. Çocuk bile farkında olayın.
Kızım spor yaparım da, yemeklerden az yersem diyet yapmama gerek kalmaz dedim. Keşke yemek yerken insanlıktan çıkmasam![]()
Bende evden götürüyorum çoğunlukla :) yemek paramı da altın hesabına atıyorumHemde doyurucu olur,kızımda genelde evden götürüyor yemeklerini yoksa dışardan yiyorlar.
Ben deAçlıktan ölücemneyse bir saat kaldı yememe
Fesangcım gerçekten senin diyetin çok kötü. Daha ılımlı gitsen, nasıl olsa kilon iyi.Ben şu an kötü bir diyet yapıyorum. Sağlıklı dengeli beslenmeyi öğrenemedim. Bir hafta coşup deli gibi yiyorum öbür hafta ağzıma lokma atmıyorum..
Yaaa offfAma onun da tadı ayrı beee çatlayana kadar yemek kalp ben![]()
Hepimiz nasıl yapmamız gerekeni biliyoruz ama icraat sıfırBen şu an kötü bir diyet yapıyorum. Sağlıklı dengeli beslenmeyi öğrenemedim. Bir hafta coşup deli gibi yiyorum öbür hafta ağzıma lokma atmıyorum..
İşte beceremiyorum ki, yani ortam yok. Nasıl yapicam gerçektenFesangcım gerçekten senin diyetin çok kötü. Daha ılımlı gitsen, nasıl olsa kilon iyi.
İnşallah kuzum, ikinci bebekten önce biraz hafiflemek istiyorum. Oğlumda 98 le doğum yaptımOlsun sen önce Verde gerisini halledersin![]()
Açım ben açım her şeyi yazma hakkım varYaaa offfvallahi aklımdaki yeme perisi gibisin. Çık kafamdan
![]()
Super gidiyorsunİyi akşamlar kızlar. Hemen menümü yazayım aklımdayken,
Sabah 10.00
2 yumurta ve 2 kaşık kavurma ile omlet,
Bol yeşillik,
1 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin.
Akşam 17.30
Brüksel lahanası 2 tabak,
3-4 köfte (ekmeksiz).
Su:2 litre. Bugün suyu az içtim ama yükleneceğim.She-Raa @Zipzip-
North River
Her konuda muhtesem gidiyorsun ortimSelam kızlar. Bu gece yine uykuya geç kaldım. Adımlarımı paylaşayım hemen.
Eki Görüntüle 3033193
She-Raa
Cordelia
North River
Aynı durum bizim evde de var.ornegin dışarda yemeğe çıkıyoruz.onlar hamburger yerken ben salata yiyemem.bende hemen onlar ne yerse bende yiyiyorum.sonra pişmanlık içinde kalıyorum.bazen agladigimi bilirim.omur boyu bu insanlar aynı kiloda nasıl kalıyor.bizim yanlışımiz neredeeeeBen üç gündür kahvaltı etmiyorum detoks sütü içiyorum. Az önce kızım sordu, anne istediğin kiloya gelsen de hep spor diyet mi yapacaksın. Çocuk bile farkında olayın.
Kızım spor yaparım da, yemeklerden az yersem diyet yapmama gerek kalmaz dedim. Keşke yemek yerken insanlıktan çıkmasam![]()
Allah büyük iyi olmuş onaGeçen gün beni azarlayan arkadaş bugün bir şeyi yanlış yapmış bende o firmada öyle bir kod yok dedim direkt boşver arada kaynar diyor. Kendilerine gelince hatalarını çuvala basıyorlar sana bana gelince ağaç dalına asıyorlar resmen
Ee herkes hata yapabilir insanız biz boşuna dememişler beşer bu şaşar diyeAllah büyük iyi olmuş ona![]()