Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaaa bilmiyordum.yapabilsek dengeli yemek yemeği.bir hafta yiyip iki hafta aç kalmayız.ne olacak bizim sonumuz 🥺
Ben şu an kötü bir diyet yapıyorum. Sağlıklı dengeli beslenmeyi öğrenemedim. Bir hafta coşup deli gibi yiyorum öbür hafta ağzıma lokma atmıyorum..

Aaaa bilmiyordum.yapabilsek dengeli yemek yemeği.bir hafta yiyip iki hafta aç kalmayız.ne olacak bizim sonumuz 🥺
Ben üç gündür kahvaltı etmiyorum detoks sütü içiyorum. Az önce kızım sordu, anne istediğin kiloya gelsen de hep spor diyet mi yapacaksın. Çocuk bile farkında olayın.
Kızım spor yaparım da, yemeklerden az yersem diyet yapmama gerek kalmaz dedim. Keşke yemek yerken insanlıktan çıkmasam🤦‍♀️

Ben üç gündür kahvaltı etmiyorum detoks sütü içiyorum. Az önce kızım sordu, anne istediğin kiloya gelsen de hep spor diyet mi yapacaksın. Çocuk bile farkında olayın.
Kızım spor yaparım da, yemeklerden az yersem diyet yapmama gerek kalmaz dedim. Keşke yemek yerken insanlıktan çıkmasam🤦‍♀️
Ama onun da tadı ayrı beee çatlayana kadar yemek kalp ben💜💜💜💜

Ben şu an kötü bir diyet yapıyorum. Sağlıklı dengeli beslenmeyi öğrenemedim. Bir hafta coşup deli gibi yiyorum öbür hafta ağzıma lokma atmıyorum..
Fesangcım gerçekten senin diyetin çok kötü. Daha ılımlı gitsen, nasıl olsa kilon iyi.

Hepimiz nasıl yapmamız gerekeni biliyoruz ama icraat sıfır 😒dengeli beslenmek en önemli bir şeyde o nasıl olacak bende bilmiyorum.bu akşam ki yayını kaçırmayalım belki işimize yarar 💋

Olsun sen önce Verde gerisini halledersin🥰
İnşallah kuzum, ikinci bebekten önce biraz hafiflemek istiyorum. Oğlumda 98 le doğum yaptım 🤦🏻‍♀️ Bunda 90 ı görmek istemiyorum 😬 90 lar benim kabusum, hiçbir kıyafet olmuyor, olsa da önü kapanmıyor

İyi akşamlar kızlar. Hemen menümü yazayım aklımdayken,
Sabah 10.00
2 yumurta ve 2 kaşık kavurma ile omlet,
Bol yeşillik,
1 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin.
Akşam 17.30
Brüksel lahanası 2 tabak,
3-4 köfte (ekmeksiz).
Su:2 litre. Bugün suyu az içtim ama yükleneceğim. She-Raa She-Raa @Zipzip- North River North River
Super gidiyorsun
Selam kızlar. Bu gece yine uykuya geç kaldım. Adımlarımı paylaşayım hemen.
Eki Görüntüle 3033193
She-Raa She-Raa Cordelia Cordelia North River North River
Her konuda muhtesem gidiyorsun ortim

Aynı durum bizim evde de var.ornegin dışarda yemeğe çıkıyoruz.onlar hamburger yerken ben salata yiyemem.bende hemen onlar ne yerse bende yiyiyorum.sonra pişmanlık içinde kalıyorum.bazen agladigimi bilirim.omur boyu bu insanlar aynı kiloda nasıl kalıyor.bizim yanlışımiz neredeeee🤬

Screenshot_20220324-114305_Mi Fit.webp
Screenshot_20220324-114301_Mi Fit.webp

Cordelia Cordelia

Geçen gün beni azarlayan arkadaş bugün bir şeyi yanlış yapmış bende o firmada öyle bir kod yok dedim direkt boşver arada kaynar diyor. Kendilerine gelince hatalarını çuvala basıyorlar sana bana gelince ağaç dalına asıyorlar resmen
Allah büyük iyi olmuş ona:KK50:

Back
X