- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Kendini üzme canım toparlarsın öyle düşünmeSelam kizlar iki gundur cok zor benim icin benden bi b.k olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini üzme canım toparlarsın öyle düşünmeSelam kizlar iki gundur cok zor benim icin benden bi b.k olmaz
Neymiş canım o, ne yayınıHepimiz nasıl yapmamız gerekeni biliyoruz ama icraat sıfırdengeli beslenmek en önemli bir şeyde o nasıl olacak bende bilmiyorum.bu akşam ki yayını kaçırmayalım belki işimize yarar
![]()
Yaparsın, böyle düşünme. Arada yersen arada dengelersin olur.İşte beceremiyorum ki, yani ortam yok. Nasıl yapicam gerçekten
İşyerindeki fesatlar, hep aynılarGeçen gün beni azarlayan arkadaş bugün bir şeyi yanlış yapmış bende o firmada öyle bir kod yok dedim direkt boşver arada kaynar diyor. Kendilerine gelince hatalarını çuvala basıyorlar sana bana gelince ağaç dalına asıyorlar resmen
Kusura bakma affet, ben tokum detoks sütü içtim sonuçta dimiAçım ben açım her şeyi yazma hakkım var
81/83 kiloyla doğuma gittim.hic kilo takıntım yoktu o zaman.simdi düşünüyorum da ya o kilolarda kalsaydimİnşallah kuzum, ikinci bebekten önce biraz hafiflemek istiyorum. Oğlumda 98 le doğum yaptımBunda 90 ı görmek istemiyorum
90 lar benim kabusum, hiçbir kıyafet olmuyor, olsa da önü kapanmıyor
Ne oldu canım beden sağlığı mı ruh sağlığın mi kötüSelam kizlar iki gundur cok zor benim icin benden bi b.k olmaz
İstediğim kiloma gelince , böyle durumlarda nasıl davranmam gerektiğini ve kendimi frenlemeyi öğrenmeliyim. Bizim yanlışımız genetikAynı durum bizim evde de var.ornegin dışarda yemeğe çıkıyoruz.onlar hamburger yerken ben salata yiyemem.bende hemen onlar ne yerse bende yiyiyorum.sonra pişmanlık içinde kalıyorum.bazen agladigimi bilirim.omur boyu bu insanlar aynı kiloda nasıl kalıyor.bizim yanlışımiz neredeeee![]()
Yapma böyle, hepimiz çöküş yaşıyoruz arada. Kendine bir iki gün zaman ver. Önce üstündeki stresten arın, sonra hiçbirşey olmamış gibi devam etSelam kizlar iki gundur cok zor benim icin benden bi b.k olmaz
Tamam canım teşekkür ederimpastelfit canım bugün akşam Instagram da saat 11 de kilo ile ilgili bir sohbet bilgilendirme olacak Barış Muslu hesabında.onu kaçırmak istemiyorum.sizde mutlaka dinleyin
![]()
Merhaba ablacimMerhaba hanımlarçocukları göndermedim bugün o yüzden geç geldim
![]()
Teşekkür ederiz canımKızlar Instagram da kilo ile ilgili bir sohbet bilgilendirme olacak.neden kilo alıyoruz,neden veremiyoruz vs.psikolojik sebeblerini anlatacak Barış Muslu Instagram hesabından dinleyebilirsiniz bugün akşam 11 de.sevdiklerinize haber verin dedi.bende size haber vereyim dedim![]()
Günaydın kaptanim kolay gelsinGünaydınlarrrrr
Evet yarın Cuma, kafalarda belirlendi mi ödüller
Neyseki ben bugün gece berbattım, en son sabah 5 gibi eşimin bebeğimi kucağımdan aldığını hatırlıyorum. Sonrası bayılmış gibi uyumuşum. Çok değil ama 1,5 saatcik. Olsun o bile şu son 8,5 aydaki en güzel uykularımdan biriydi, o kadar güzeldi ki rüya bile gördüm
Bir saat önce tartıldım, kahvaltı öncesi ve tartı güzel bir sayı gösterdi, yarın daha aşağısını gösterir inşallah
Benim oğlan bağırıyor mama diyip duruyor, elimden geldiğince fırsat buldukça geçmiş yapacağım . Ara ara yazabilirim, bu da çok alakasız cevap veriyor denilmesin lütfen
ziraaa 60 küsür bildirim var
![]()
Spot time![]()
Aslinda normal yeme duzenine gecip yuruyusle dengelesen canimBen şu an kötü bir diyet yapıyorum. Sağlıklı dengeli beslenmeyi öğrenemedim. Bir hafta coşup deli gibi yiyorum öbür hafta ağzıma lokma atmıyorum..
Daha beteriyle uğraştım alışkınm ben aslında burası 3. İş yerim 4 senem bitti meslekte. Öyle zırt pırt iş değiştiren biri de değilim benNeymiş canım o, ne yayını
Yaparsın, böyle düşünme. Arada yersen arada dengelersin olur.
İşyerindeki fesatlar, hep aynılar
Kusura bakma affet, ben tokum detoks sütü içtim sonuçta dimi![]()
Çok güzel söyledin kim uyacakİstediğim kiloma gelince , böyle durumlarda nasıl davranmam gerektiğini ve kendimi frenlemeyi öğrenmeliyim. Bizim yanlışımız genetikaz yememiz gerekiyor. Mesela hamburger, ekmeğin bir katını çıkarabiliriz. Patatesinden 5 tane yiyip bırakabiliriz. Cola vs kesinlikle içmek yok zaten. Mayonez de öyle. Bunlara alışırsak olur. Mesela pizza sadece 2 dilim.
Yapma böyle, hepimiz çöküş yaşıyoruz arada. Kendine bir iki gün zaman ver. Önce üstündeki stresten arın, sonra hiçbirşey olmamış gibi devam et![]()
Sen, ben, oÇok güzel söyledin kim uyacak![]()
İnşallah kuzum, istediğimiz kilolarda olalım hepimiz81/83 kiloyla doğuma gittim.hic kilo takıntım yoktu o zaman.simdi düşünüyorum da ya o kilolarda kalsaydimallah gönlüne göre versin inşallah
![]()
Çok zor yaa, insanın hayatını cehenneme çeviriyolarDaha beteriyle uğraştım alışkınm ben aslında burası 3. İş yerim 4 senem bitti meslekte. Öyle zırt pırt iş değiştiren biri de değilim ben
AnlaştıkSen, ben, o![]()
Misafirlerin sizde değil mi canim onlarin olmasida zorluyor galiba seniSelam kizlar iki gundur cok zor benim icin benden bi b.k olmaz
Afiyet olsun canimKocaman sandviçimi yiyorum çok çok mutluyum![]()
Teşekkür ederim kaptanımMerhaba ablacim
Teşekkür ederiz canım
Günaydın kaptanim kolay gelsin
Aslinda normal yeme duzenine gecip yuruyusle dengelesen canim
Gecen sene iki ogun besleniyordum
Kahvaltida yarim ekmekte yiyordum
Aksam yemek +salata ekmek yemiyordum
Gun icinde en az 8-10 bin adim
Uzun sure kilomu korudum ama bu sene 3 ogune çıktım kilo veremiyorum daha dogrusu koruyamiyorum![]()
Teşekkür ederim zıpzıpımMisafirlerin sizde değil mi canim onlarin olmasida zorluyor galiba seni
Ama cok iyi gidiyordun devam et bugün guzel bir menuyle gel
Afiyet olsun canim![]()
Bende eskiden hic adim atmazdim canim gecen sene basladimTeşekkür ederim kaptanımgünlük 8 bin adım atmak zor değil, artık bana çok kolay geliyor. Eskiden günü 200-300 adımla kapatırdım
Keşke doğumdan sonra yürüseymişim 8-10 bin adım. Kilonun K si kalmazdı şimdiye
Estağfurullah olur mu öyle şey yapma kendine bunu canım önce sen inan kendine biz inanıyoruz buradaydan ztn bir hedefin var demektir. Güç kadının içinde bunu unutma ve kendine güçlüyüm iradeliyim deSelam kizlar iki gundur cok zor benim icin benden bi b.k olmaz