Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün erkenden bildiriyorum menümü
Bugün Su icemedim çok , maalesef. İş yerinde 1 tane bitirdim 1,5 Luk ama evde icemicem bugünlük, uzun hikaye 😇

Kahvaltı
5 çay kaşığı fıstık ezmesi
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 küçük küp beyaz peynir
1 çay bardağı şekersiz çay
1 tatlı kaşığı tereyağ
Zeytin 20 sanki (ilk kez unuttum ya) 10 tanenin üzeri olduğu kesin

Öğle
Yiyemedim ve bu yüzden çok acıktım ( bazen elimizde olmayan sebepler olur ya, üzülüyor insan, kafami kasiyamiyordum yemem mümkün olmadı :KK43:

16:00
10-12 kaşık kadar sade bulgur pilavı (kızımla yemeye çalışırken sayamadim doğru dürüst) aslında 15 kaşık ama kaşık gözüme büyük geldi, eski tip olduğu için, ben de kaşığın nerdeyse yarısıyla aldım. Geniş kaşıklar oluyo ya amannn neyse çok uzattım
1 tabak kereviz yemeği
1,5 porsiyon kadar kereviz salatası

Akşam anca hesaplarım kaloriyi
Baba yorgun:KK14::KK14:

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Menüm
Kahvaltı 11:00 1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday
1 dilim peynir
6 zeytin
1 bardak çay

Ara 14:30 1 fincan kayısı çayı
1 adet lifalif müsli bar

17:00 akşam 4 yemek kaşığı türlü yemeği
1 tabak kırmızı lahana salatası

3 litre su
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @s i d e l y a
Afiyet olsun canim ♥️
Bugün erkenden bildiriyorum menümü
Bugün Su icemedim çok , maalesef. İş yerinde 1 tane bitirdim 1,5 Luk ama evde icemicem bugünlük, uzun hikaye 😇

Kahvaltı
5 çay kaşığı fıstık ezmesi
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 küçük küp beyaz peynir
1 çay bardağı şekersiz çay
1 tatlı kaşığı tereyağ
Zeytin 20 sanki (ilk kez unuttum ya) 10 tanenin üzeri olduğu kesin

Öğle
Yiyemedim ve bu yüzden çok acıktım ( bazen elimizde olmayan sebepler olur ya, üzülüyor insan, kafami kasiyamiyordum yemem mümkün olmadı :KK43:

16:00
10-12 kaşık kadar sade bulgur pilavı (kızımla yemeye çalışırken sayamadim doğru dürüst) aslında 15 kaşık ama kaşık gözüme büyük geldi, eski tip olduğu için, ben de kaşığın nerdeyse yarısıyla aldım. Geniş kaşıklar oluyo ya amannn neyse çok uzattım
1 tabak kereviz yemeği
1,5 porsiyon kadar kereviz salatası

Akşam anca hesaplarım kaloriyi
Baba yorgun:KK14::KK14:

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kaptanim💚

Hiç hazir hissetmiyorum aslinda 😔😒 motivem sifir
Benim ablam günlük yeminler ederdi. Mesela sabah kalkardı yemin ederim bugün tatlı yemeyeceğim derdi ve o gün o yeminin hatrına yemezdi. Ertesi gün yine aynı şeyi yapardı. Belki denenebilir

Benim ablam günlük yeminler ederdi. Mesela sabah kalkardı yemin ederim bugün tatlı yemeyeceğim derdi ve o gün o yeminin hatrına yemezdi. Ertesi gün yine aynı şeyi yapardı. Belki denenebilir
Uzun süreli hedefler bazen insanı sıkabiliyor. Belki kısa hedefler koyulsa daha hevesle yapılabilir

Back
X