- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Afiyet olsun, geçmiş olsun. Menüler çok iyiİyi akşamlar kızlar. Midem çok kötü. Çocukları uyuttum. Ben de erken yatıcam bugün. Ama önce menülerimi yazmam lazım. Dün de paylaşmamışım
Çarşamba menüsü
11:00
1 tabak çılbır (yoğurtlu tavada yumurta)
1 dilim tb ekmeği, 3 zeytin
15:00
1 bardak süt
3 küçük hurma
17:00
1 kepçe erişteli mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, 4 yk yoğurt
2 lt su
Eki Görüntüle 3033833
Perşembe menüsü
10:30
1 dilim tb ekmeği, 1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 ceviz
16:00
2si 1 arada
18:00
Yoğurtlu kabak, 1 ceviz
1,5 lt su
Zipzip- Cordelia She-Raa
Tartı var diye sabırla bekliyoruz yarın herseyi yicez kaptanimAfiyet olsun canim cok az yemissin
Aaaaaaaaaa yok bende öyle şeyler olmadı da doktorun dediğinden ödüm koptu şu anKız onu içme bana doktorum dedi ki bu yaşta bunu içersen 50 yaşında parmağınla elinle çıkartamazsın bagirsaklarini buna alıştırma dedi
Ben de 1 seferlik diye içtim onu Allahım bir mide bulantısı bir sanci gece tuvalete diye kalktım lavaboya girdim gözüm karardı bi gözümü açtım tuvalet paspasinin üstündeyim kafamin içinden sesler geliyor gibi uyandım ölüyordum 1 gün sonra biraz çalıştı bagirsaklarim da yani bozmadı bile karnımı boşuna bi sanci
Tartı var diye sabırla bekliyoruz yarın herseyi yicez kaptanim
Çok zor olmadı mı ? Ben de tartı var diye dikkat ettim. Açım çok ama o kadar az yemedim.acimmmMerhabaaa
Menü yazalım
Sabah 1 küçük pankek şekersiz çay
Öğlen 1 kahve 1 bisküvi
Akşam 2 kaşık tavuk 2 kaşık pilav bol marul
Sabaha hazırım güzel bir sonuçla geliyorum bugün ac gezdim tartı var diye
Zipzip-
@s i d e l y a kaptanım yarın diceksin ki iyi ki böcüğü benim başıma atmışlar diceksininşallah müshil de içtim o iş de tamam
Haftaya cuma ilk sirada masterfite yazarimTartı var diye sabırla bekliyoruz yarın herseyi yicez kaptanim
Ne içtiniz, çok merak ettim.Allah korusunAaaaaaaaaa yok bende öyle şeyler olmadı da doktorun dediğinden ödüm koptu şu an
Içme içme başka yolları zorla müshil icme bagirsak tembelliği oluyormusAaaaaaaaaa yok bende öyle şeyler olmadı da doktorun dediğinden ödüm koptu şu an
Ayyy valla aynı şeyi düşünüyordum bu hafta acısını çıkarır haftaya sil baştan masterfite yaziliriz böylece kisir bir döngünün içinde buluruz kendimizi
7500Carsamba adımın var mı canım?
Annem bizde dün yoğun geçti işlerimiz vardı bugün de nedense biraz tansıyonum oynadı keyfim yoktu bakmadım.L u c i a nerdesinnn hiç karşılaşmıyoruz seninle
Çok zor oldu sütüm bile azaldi babannesi yemek yedirdi oğluma öğlen arkadaş geldi oturdu yoğurt yedirdi giden gelen çocuğu yedirdi anne diyet yapıyor diyeÇok zor olmadı mı ? Ben de tartı var diye dikkat ettim. Açım çok ama o kadar az yemedim.acimmm
Salı Çarşamba adım var mı?23 mart menum
Kahvalti
2 dilim tb ekmegi arasına peynirli tost (yarısını kucuk yaramaz kizim yedi)
Ara
3 yk yogurt
Icine limon ve tuz
Salatalik
Ara
2 kivi
2 ceviz
Aksam
1 tabak et haslama, sifa niyetine yaptim
1 parca ekmek (ilac icmeden once aldim)
Birazdan balli sut yaparim
Su 2,5 yada fazlasi hatirlamiyorum
Zipzip- Cordelia @s i d e l y a
Olsun ya büyümüş de olsa ne güzel bol süt demek ki maasallah. Benim hep azdı. Ramazanda öyle bitmeye yakın oluyordu ki. Sular kesilmeye yakın rengi değişir ya, tövbe yarabbim. Babaannesi mi bakıyor, çalışıyor musun?Çok zor oldu sütüm bile azaldi babannesi yemek yedirdi oğluma öğlen arkadaş geldi oturdu yoğurt yedirdi giden gelen çocuğu yedirdi anne diyet yapıyor diyebüyüdü zaten yemek yiyince çok önemli olmadı. Yarın bol bol yiyeceğim emziririm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?