imzandaki söze bayıldım elhan ımAaaa evet hemen kayalim.
Sen de benim superimsin.
bende sofraya oturmadan 2 bardak su içiyorum sonra yediklerim fazla geliyor rahatsız ediyorAmaaaan bütün hafta hayal ettiklerimi yedim ama midem çok fena olduaslında açlık daha rahat gerçekten abartiyorum yerken
Ben onu hep unutuyorum canım ya evet su tıkar biraz da olsabende sofraya oturmadan 2 bardak su içiyorum sonra yediklerim fazla geliyor rahatsız ediyor
Doğru düşünüyorsun zaten zayıf degilmissin hamile kaldığında64 ile hamile kaldım ilk aylardan 67.8 e çıktım 5.aya kadar en azından 64 yada 65e ineyim fazla abartmayayim diye katıldım kendimi kontrol altında tutmak için
Bence diyet demek sağlıklı beslenmek demek suan bir sıkıntım yok
Eline sağlık kaptanımAlllllllahhhhh
Kız böcüküm en çok ikimiz vermişiz şaka makaDegil mi ben de olsaydım beni de yakartop gibi birbirlerine atsaydılarsen al hayır sen diye
Yokum canım60kiloyum seni listede göremedim canım bu hafta yok musun
Valla kız ama biz bu hafta alıcaz gör bakKız böcüküm en çok ikimiz vermişiz şaka maka
Afiyet olsun iyi ki öyle olmuş bin yılda bir karnın doymuşBöcüğüm ben de...benden çok kilo verenler var nasılsa diye Allah ne verdiyse götürdüm.kaptan olacağımı bilseydim pazartesiye yatırım yapardım.
Neyse ikimize de afiyet olsun. İnşallahpastelfit fit de yemiştir
Almayın masallah diyin tutun boğazınızi ben de vermek istiyorum bıktım ağlamaktanValla kız ama biz bu hafta alıcaz gör bak
Teşekkür ederim Orticiğim sende harika kilo vermişsinOrtime bak.
Bak heleAlmayın masallah diyin tutun boğazınızi ben de vermek istiyorum bıktım ağlamaktandaha ne yapıcam onu da bilmiyorum şok etmeliyim bünyeyi sanirim
Ama olurum bu değil yavrum daralıyorum böyle oluncaBak heleniye ağlanıyor pardon 59 kilo halinle sen neye ağlıyorsun canikom
Açlık yapabilir misin 36 ya da 48 saat çalışmadığın günlerdeAlmayın masallah diyin tutun boğazınızi ben de vermek istiyorum bıktım ağlamaktandaha ne yapıcam onu da bilmiyorum şok etmeliyim bünyeyi sanirim
Normalin de yaparım koymaz da ama bu ara bir de ev taşıma var haftasonu öbür haftasonu da ramazan ztn başka ne önerirsinAçlık yapabilir misin 36 ya da 48 saat çalışmadığın günlerde
Pazartesi tartisini atarım sanaValla kız ama biz bu hafta alıcaz gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?