- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Afiyet olsun canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim
Bise y dicem ama kırılirsin diye diyemiyorumspora başlamak istiyorum ama çok saldım sporusadece yürüyüşle olmuyo
Afiyet olsun canım, seni tekrar gördüğüme çok sevindim
Teşekkürler canım ❤❤Afiyet olsun canim![]()
Afiyet olsun, şimdi farkettim, hoş geldiniz
Sağol canım.Ben de sonunda dönebildiğim için çok mutluyum.. sizleri özledimAfiyet olsun canım, seni tekrar gördüğüme çok sevindim
Biz de seni özledikSağol canım.Ben de sonunda dönebildiğim için çok mutluyum.. sizleri özledim![]()
HoşbuldummmAfiyet olsun, şimdi farkettim, hoş geldiniz![]()
Evet kuzum böyle, orucu sonlandirdigin gün tuz ve hayvansal yasak36 saat diyilen açlık bu mu sınırsız su icebiliyormuyuz bunda
Artilarla dönüş yaptımmm.Biz de seni özledik![]()
Haftaya döneceğim canımKızlar daha ne kadar izin yapacaksınız? haydi özledik.![]()
![]()
@Aomine Daiki izinli @Brzhuzur izinli @Kahve __Kokusu izinli @ada81 izinli @sengulll izinli @KarlarKralicesi izinli @DeryaOnDiet izinli @Birgaripanne izinli @Meyaski izinli Kmsl Hnd
izinli Wilma11
izinli @60kiloyum izinli @Cordelia izinli @Tutku44 izinli @Lavinia_98 izinli @eceboce izinli @Nefesimmmsin izinli @Guzguzelim izinli
Kahve yasak canım, çay açık içebilirSu, çay, kahve sınırsız canım...
Canım ben bir aldım bir verdim sen yokken ama şu an için sonuç güzel inşallah koruyabilirimArtilarla dönüş yaptımmm.maşallah sen çok güzel vermişsin
![]()
Hoş geldinizHoşbuldummm![]()
Vatana, millete ve kırmızı takıma hayırlı olayım
Hadi hayrını gör inşallahVatana, millete ve kırmızı takıma hayırlı olayım