- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.915
- 798
- 35
Ayy hadi insallah aminCanım kül kedim
Benim kahramanım olacaksın bu hafta.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi insallah aminCanım kül kedim
Benim kahramanım olacaksın bu hafta.![]()
Bugün sayılmaz25 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
1simit
4 zeytin
2dilim kaşar
1yumurta
1kapya biber
Aksam:17.00
1çiğ köfte dürüm
Ayran
2dilim baklava
23.00
1dilim ekmek
4zeytin
16 çiğ fındık
Su:3 litre
Spor:
Eki Görüntüle 3034502
Zipzip-
Cordelia
pastelfit
Günü berbat ettim![]()
Evet abla artik uzun zamandır disarda yemek menum bunlarSalata , çorba, ızgara veya şiş et türü olsun canım. Hiç korkma. Sağlıklı keyifli bir gezi olur inşallah.![]()
HarikaMenu
Sabah
Eki Görüntüle 3034363
Eki Görüntüle 3034364
Ogle
Eki Görüntüle 3034365
Ara
Eki Görüntüle 3034367
Aksam
Eki Görüntüle 3034368
Su: 3 *700 ml saks suyu 700ml normal daha da icerim
Adimlar suan 5318
Zipzip-
Elhan
Cordelia @sabahvesen
İki gün dikkat edersen gider merak etme.İnşallah vücudumda sayılmaz der yağ depolamaz![]()
Teşekkür ederim Büşracim.
Herkes haklıyaniyor buralar
Abooo heryerden kusatma yedimm
Afiyet olsun 57kgda nasil sigdi karnina bunlar kiz
Afiyet olsun canim
Inşallahİki gün dikkat edersen gider merak etme.![]()
Afiyet şifa olsun canımZipzip-
Cordelia
Elhan
Kahvaltı 09.00
1 d ekmek marul
5 zeytin yarım d beyaz peynir
Yarım d tel peynir 2 küçük d salam
1 tk kahvaltılık sos 1 gül lokumu
1 kaşık kadar antep fıstığı
Çarşıda esnafın ikram ettiği şeylerden tatmış olabilirim
Öğle 13.00
Bir kaç lokma ekmek peynir zeytin
Ara 15.00
Yeşil elma
Akşam 18.00
1 kase kuru fasülye 2 d tambuğday
Taze soğan, tere, turp, roka
4-5 parça kuru et 2 hurma 1 kayısı
1 lokma patlıcan reçeli( gündüz tadamayacağım için bugünden tatdım)
Su 2 lt
Spor
Adım 7.880
Teşekkür ederim bitanemAfiyet şifa olsun canım![]()
Yaaaa bayıldım ama buna imza atmaya niyetliycem kaçamak yaptım ve hakkını verdim 1 ay sonunda ama seninle bu hafta iyi geçicek inanıyorum kaptanimmmBugün sürpriz bir şekilde yine bir araya gelmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyorum Kırmızı Takim' in güzide şişkocuklari
Biz kimiz
@s i d e l y a
En güzel giysilerinden biri kendi vücudundur ona iyi bak
@North River
Engeller seni durduramaz.
İnsanlar seni durduramaz.
Problemler seni durduramaz.
Seni sadece sen durdurabilirsin.benim için durdurmaktan vazgeçer misin
@sabahvesen
Egzersiz yap, sağlıklı beslen ve sabret. Hak ettiğin ödülü bedeninde göreceksin.
Maviokur
Tatlım masterfitte kacamaksiz bir gün geçirmek zor tabi. Zor olmalı. Kolay olsaydı herkes yapardı.. Sen özelsin ve bizimlesin. Harika bir haftaya birlikte imza atalım mı
sandriyon
Son şişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, doymadı gitti yârbu bedeli niye biz ödeyelim çıtır çıtır gezmek varken
gereğinin yapılması .....
@gezegenfeza
Biz öyle hatunlarız ki küllerimizden doğar , yıkıntıların üstünde kahvemizi içeriz. Şimdi cuma günü ne kadar kilo verdiğini hayal et.
@limonlutarcinlikek
Kimse geçmişe gidip yeniden başlayamaz. Herkes bugün karar verip yeni bir son yazabilir. Tatlım kendine güven çalışmaya başla.
@yildiz4kc
Kendine hak ettiğin hayatı vereceğine inancım sonsuz.
@dolunaydagel
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur.
@masal_19
Hiçbir masal kendini fit ve sağlıklı hissetmen kadar güzel değildir.
@Suskunkardelen
Hedefine giden süreç yavaş işliyor olabilir fakat pes etmek bu süreci hızlandırmaz. Pes etmek yok
fesang
Diyet, kaybettiğimizde kazandığımız tek oyun.bu haftaki etabı kazanmama yardım eder misin
Sevgili masterfit sakinleri bizler işte buyuz. Bu hafta menulerimizle , sporumuzla ve içtiğimiz bol şifalı su ve caylarimizla yarışa hazırız.
Herkese selamlar ve sevgiler.![]()
Nagihannnnnnn. Aslannnnnnn.Cordelia ben 2020 Survivor'ı çok severek izlemiştim. O yüzden Nisa Berkan ve Ardahana da sempatim var. Kendime engel olamıyorum
![]()
Parti kur oy verelim kaptanima bakBugün sürpriz bir şekilde yine bir araya gelmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyorum Kırmızı Takim' in güzide şişkocuklari
Biz kimiz
@s i d e l y a
En güzel giysilerinden biri kendi vücudundur ona iyi bak
@North River
Engeller seni durduramaz.
İnsanlar seni durduramaz.
Problemler seni durduramaz.
Seni sadece sen durdurabilirsin.benim için durdurmaktan vazgeçer misin
@sabahvesen
Egzersiz yap, sağlıklı beslen ve sabret. Hak ettiğin ödülü bedeninde göreceksin.
Maviokur
Tatlım masterfitte kacamaksiz bir gün geçirmek zor tabi. Zor olmalı. Kolay olsaydı herkes yapardı.. Sen özelsin ve bizimlesin. Harika bir haftaya birlikte imza atalım mı
sandriyon
Son şişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, doymadı gitti yârbu bedeli niye biz ödeyelim çıtır çıtır gezmek varken
gereğinin yapılması .....
@gezegenfeza
Biz öyle hatunlarız ki küllerimizden doğar , yıkıntıların üstünde kahvemizi içeriz. Şimdi cuma günü ne kadar kilo verdiğini hayal et.
@limonlutarcinlikek
Kimse geçmişe gidip yeniden başlayamaz. Herkes bugün karar verip yeni bir son yazabilir. Tatlım kendine güven çalışmaya başla.
@yildiz4kc
Kendine hak ettiğin hayatı vereceğine inancım sonsuz.
@dolunaydagel
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur.
@masal_19
Hiçbir masal kendini fit ve sağlıklı hissetmen kadar güzel değildir.
@Suskunkardelen
Hedefine giden süreç yavaş işliyor olabilir fakat pes etmek bu süreci hızlandırmaz. Pes etmek yok
fesang
Diyet, kaybettiğimizde kazandığımız tek oyun.bu haftaki etabı kazanmama yardım eder misin
Sevgili masterfit sakinleri bizler işte buyuz. Bu hafta menulerimizle , sporumuzla ve içtiğimiz bol şifalı su ve caylarimizla yarışa hazırız.
Herkese selamlar ve sevgiler.![]()