Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

25 Mart menüm

Kahvaltı:10.00
1simit
4 zeytin
2dilim kaşar
1yumurta
1kapya biber

Aksam:17.00
1çiğ köfte dürüm
Ayran
2dilim baklava:kızgın:

23.00
1dilim ekmeko_O
4zeytin:silah:
16 çiğ fındık:ruh:

Su:3 litre
Spor:

IMG_20220325_232052.png

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit
Günü berbat ettim:KK61::KK42:

Salata , çorba, ızgara veya şiş et türü olsun canım. Hiç korkma. Sağlıklı keyifli bir gezi olur inşallah. :dua:
Evet abla artik uzun zamandır disarda yemek menum bunlar
Eskiden olsa ohoooooo pidelerrr iskenderleeeerrr vay anaaam neler neler ama sanirim 3 4 aydir senin saydigin menude takiliyorum haa yada lahmacunda olabilir

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 09.00
1 d ekmek marul
5 zeytin yarım d beyaz peynir
Yarım d tel peynir 2 küçük d salam
1 tk kahvaltılık sos 1 gül lokumu
1 kaşık kadar antep fıstığı

Çarşıda esnafın ikram ettiği şeylerden tatmış olabilirim🙈

Öğle 13.00
Bir kaç lokma ekmek peynir zeytin

Ara 15.00
Yeşil elma

Akşam 18.00
1 kase kuru fasülye 2 d tambuğday
Taze soğan, tere, turp, roka
4-5 parça kuru et 2 hurma 1 kayısı
1 lokma patlıcan reçeli( gündüz tadamayacağım için bugünden tatdım🤭)

Su 2 lt

Spor
Adım 7.880

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 09.00
1 d ekmek marul
5 zeytin yarım d beyaz peynir
Yarım d tel peynir 2 küçük d salam
1 tk kahvaltılık sos 1 gül lokumu
1 kaşık kadar antep fıstığı

Çarşıda esnafın ikram ettiği şeylerden tatmış olabilirim🙈

Öğle 13.00
Bir kaç lokma ekmek peynir zeytin

Ara 15.00
Yeşil elma

Akşam 18.00
1 kase kuru fasülye 2 d tambuğday
Taze soğan, tere, turp, roka
4-5 parça kuru et 2 hurma 1 kayısı
1 lokma patlıcan reçeli( gündüz tadamayacağım için bugünden tatdım🤭)

Su 2 lt

Spor
Adım 7.880
Afiyet şifa olsun canım ❤️💙

Bugün sürpriz bir şekilde yine bir araya gelmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyorum Kırmızı Takim' in güzide şişkocuklari :KK25::KK25:
Biz kimiz :confused:
@s i d e l y a ❤️
En güzel giysilerinden biri kendi vücudundur ona iyi bak :KK60:
@North River ❤️
Engeller seni durduramaz.
İnsanlar seni durduramaz.
Problemler seni durduramaz.
Seni sadece sen durdurabilirsin. :KK60:benim için durdurmaktan vazgeçer misin :oops:
@sabahvesen ❤️
Egzersiz yap, sağlıklı beslen ve sabret. Hak ettiğin ödülü bedeninde göreceksin. :KK60:
Maviokur Maviokur ❤️
Tatlım masterfitte kacamaksiz bir gün geçirmek zor tabi. Zor olmalı. Kolay olsaydı herkes yapardı.. Sen özelsin ve bizimlesin. Harika bir haftaya birlikte imza atalım mı :KK60:
sandriyon sandriyon ❤️
Son şişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, doymadı gitti yâr :KK75::KK75: bu bedeli niye biz ödeyelim çıtır çıtır gezmek varken :KK60: gereğinin yapılması .....:super:
@gezegenfeza ❤️
Biz öyle hatunlarız ki küllerimizden doğar , yıkıntıların üstünde kahvemizi içeriz. Şimdi cuma günü ne kadar kilo verdiğini hayal et. :KK60:
@limonlutarcinlikek ❤️
Kimse geçmişe gidip yeniden başlayamaz. Herkes bugün karar verip yeni bir son yazabilir. Tatlım kendine güven çalışmaya başla. :KK60:
@yildiz4kc ❤️
Kendine hak ettiğin hayatı vereceğine inancım sonsuz. :KK60:
@dolunaydagel ❤️
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur. :KK60:
@masal_19 ❤️
Hiçbir masal kendini fit ve sağlıklı hissetmen kadar güzel değildir. :KK60:
@Suskunkardelen ❤️
Hedefine giden süreç yavaş işliyor olabilir fakat pes etmek bu süreci hızlandırmaz. Pes etmek yok :KK60:
fesang fesang ❤️
Diyet, kaybettiğimizde kazandığımız tek oyun. :rolleyes:bu haftaki etabı kazanmama yardım eder misin :KK60:
Sevgili masterfit sakinleri bizler işte buyuz. Bu hafta menulerimizle , sporumuzla ve içtiğimiz bol şifalı su ve caylarimizla yarışa hazırız. :KK73::KK73::KK73:
Herkese selamlar ve sevgiler. 💐
Yaaaa bayıldım ama buna imza atmaya niyetliycem kaçamak yaptım ve hakkını verdim 1 ay sonunda ama seninle bu hafta iyi geçicek inanıyorum kaptanimmm 😍❤️❤️❤️

25 Mart cuma
9 türk kahvesi
12.30 yulaf lapası, portakal
14 Türk kahvesi
17 form çayı pirinç patlağı
İşte her şey eve gelince başladı 😢
18 bezelye yemeği bolca salata 1 lahmacun 3 sarma
23.30 bir dilim pasta bir dilim kuru baklava çay ile yeni evi boyarken annemler getirdi
3 litre su bitti 2 şişe madensuyu şuan elimde midemde ki sancı ile yazıyorum bunları 😢
Elhan Elhan Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- adım ekranımi atmıyordum sanırım dimi

Bugün sürpriz bir şekilde yine bir araya gelmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyorum Kırmızı Takim' in güzide şişkocuklari :KK25::KK25:
Biz kimiz :confused:
@s i d e l y a ❤️
En güzel giysilerinden biri kendi vücudundur ona iyi bak :KK60:
@North River ❤️
Engeller seni durduramaz.
İnsanlar seni durduramaz.
Problemler seni durduramaz.
Seni sadece sen durdurabilirsin. :KK60:benim için durdurmaktan vazgeçer misin :oops:
@sabahvesen ❤️
Egzersiz yap, sağlıklı beslen ve sabret. Hak ettiğin ödülü bedeninde göreceksin. :KK60:
Maviokur Maviokur ❤️
Tatlım masterfitte kacamaksiz bir gün geçirmek zor tabi. Zor olmalı. Kolay olsaydı herkes yapardı.. Sen özelsin ve bizimlesin. Harika bir haftaya birlikte imza atalım mı :KK60:
sandriyon sandriyon ❤️
Son şişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, doymadı gitti yâr :KK75::KK75: bu bedeli niye biz ödeyelim çıtır çıtır gezmek varken :KK60: gereğinin yapılması .....:super:
@gezegenfeza ❤️
Biz öyle hatunlarız ki küllerimizden doğar , yıkıntıların üstünde kahvemizi içeriz. Şimdi cuma günü ne kadar kilo verdiğini hayal et. :KK60:
@limonlutarcinlikek ❤️
Kimse geçmişe gidip yeniden başlayamaz. Herkes bugün karar verip yeni bir son yazabilir. Tatlım kendine güven çalışmaya başla. :KK60:
@yildiz4kc ❤️
Kendine hak ettiğin hayatı vereceğine inancım sonsuz. :KK60:
@dolunaydagel ❤️
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur. :KK60:
@masal_19 ❤️
Hiçbir masal kendini fit ve sağlıklı hissetmen kadar güzel değildir. :KK60:
@Suskunkardelen ❤️
Hedefine giden süreç yavaş işliyor olabilir fakat pes etmek bu süreci hızlandırmaz. Pes etmek yok :KK60:
fesang fesang ❤️
Diyet, kaybettiğimizde kazandığımız tek oyun. :rolleyes:bu haftaki etabı kazanmama yardım eder misin :KK60:
Sevgili masterfit sakinleri bizler işte buyuz. Bu hafta menulerimizle , sporumuzla ve içtiğimiz bol şifalı su ve caylarimizla yarışa hazırız. :KK73::KK73::KK73:
Herkese selamlar ve sevgiler. 💐
Parti kur oy verelim kaptanima bak👏👏👏

Back
X