• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok şükür tatlım. İyi annem. 🥰🤩😘 Teşekkürler. ❤️
Maşallah canım çok sevindim 🥰

21 günlük bu ben bi hafta yaptım 🥰

@fesang

Bu kızı eskiden takip ediyodum çok tatlı, yine takip edeyim😍
Kaptanım dayanamadım bak ne yaptım😏
Eki Görüntüle 3034565

Hastalık hiç bana göre değil ya, kabul edemiyorum hasta olduğumu. Neyse, iyi terledim ilacın üstüne 😊 Cordelia Cordelia kaptanım akşam hatırlatacağım sana😘
Tony Hill mi:ruh: ben sağlamken yapamıyorum bunu🙈vallahi helal olsun sana👏👏👏🧿

💙💙28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI💙💙

Güneşli, mis gibi , tam diyetlik sporluk bir günden günaydın hanımlar 😍Güneş yoksa da varmış gibi hayal edin🥰
Enerjimiz yüksek çünkü baharı gördük, çıkın çıkın gezin anacım. Bu güzel havaların dezavantajı da var, atıştırma isteği uyandırabilir. Sakın midenizin beyninizi ele geçirmesine izin vermeyin. Sonuca odaklanın, pes etmeyin, acele de etmeyin. Çok klasik olacak ama bu kiloları bir haftada almadık, önemli olan emin adımlarla hep ileri gitmek.

Gelelim bana :KK59:önümde zorlu bir Pazartesi var:KK62: Kırmızı kaptan çeşitli aşk meşk oyunlarıyla aklımı karıştırmaya çalışıyor, ama ben bu numaralara kanmam.
Profilimde ne yazıyosa o:rapci:@Elhan dan önce 60 kilo olunacak:KK15:

@sara_28
@erenmothers
Hallederiz Hallederiz
@gewezebidik
@HLLAK
@dolunaydagel
Kinoalihatun Kinoalihatun
@She-Raa
@Nefesimmmsin
Zipzip- Zipzip-
Burda kar yağıyor kaptanım.Ama kaptanım diyorsa günlük gunesliktir.tabiki de kırmızı takımı biz yenecegiz👍💙💙💙

Tony Hill mi:ruh: ben sağlamken yapamıyorum bunu🙈vallahi helal olsun sana👏👏👏🧿
Hemde kahve bile içmemiştim, hemde bir kaç hafta önceki hareketleri muntazam yaptım. Ee kaptanım gram gram da olsa vücut hafifliyor, kaslar da kuvvetleniyor. ‘Ben hasta falan olmayacağım ulennn, maşallah tosun gibiyim’ psikolojim de var elbet 😅

Geçmiş olsun Busracim.Kendine iyi bakmıyorum diye aklımdan deli sorular geçiyor artık. Üsutuyorsun başka açıklaması yok. Bademcik durduk yere şişmez.
Evet abla kendime iyi bakmiyorum bu sene bende farkettim ve artik dikkat etcem. 2 haftadir beslenmem aşırı saçmaydı zaten sağlıklı hic bir şey yoktu

Eklentiler

• IMG_20220326_102613.webp
    IMG_20220326_102613.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 34
25 Mart Cuma
10.00 Mantarlı omlet( bir buçuk yumurta) , peynir, zeytin, maydanoz, salatalık, domates, bir minik muz, , beş badem , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Küçük boy bol sebzeli pizza , ayran
17.00 Dört tane çilek
19.00 Eşime evde adana şiş yapmıştım tadı nasıl oldu diye yarım şiş yedim.
Bitki çayları, bir litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit
Afiyet olsun canım, aç durma yi yi. Yarım şiş de neymiş. Detoks suyunu da sürekli içme bu hafta ara ver:KK60:
Gunes yerine kar burda ama enerjim yuksek🤩
5.500 adimdayim 🤩🤩🤩
😳Nisan geldi Ankara’nın bundan haberi yok😂ben 1500 adımdayım ama hiç yürümedim daha , çılgın sabah adımları.
Bu tarafından bakınca evet ne çok şey attım bir bilsen arindim resmen ☺️
Anlatınca ben bile rahatladım:KK51:

Burda kar yağıyor kaptanım.Ama kaptanım diyorsa günlük gunesliktir.tabiki de kırmızı takımı biz yenecegiz👍💙💙💙
Kesin Elhan Elhan ın işi, kar bombası attı heryere:sinirli:
Hemde kahve bile içmemiştim, hemde bir kaç hafta önceki hareketleri muntazam yaptım. Ee kaptanım gram gram da olsa vücut hafifliyor, kaslar da kuvvetleniyor. ‘Ben hasta falan olmayacağım ulennn, maşallah tosun gibiyim’ psikolojim de var elbet 😅
Maşallah moral önemli 😄spor mutluluk veriyo bu bi gerçek:KK49:
Evet abla kendime iyi bakmiyorum bu sene bende farkettim ve artik dikkat etcem. 2 haftadir beslenmem aşırı saçmaydı zaten sağlıklı hic bir şey yoktu
Hayatım nasıl kendine bakıcaksın, iki küçük çocuk hep hastalık. Yine iyi idare ediyosun. Şu bahar geçse hastalıklar son bulur.

Yaa ne buldum şu an kitaplarımı kurcalarken inanamazsınız tesadüfe,
CBBE5171-A0D5-477F-B7F8-C296300DB491.webp
Taa 2013 te almışım. O zamanlar zayıftım ama 1 bardak su içsem göbeğim çıkıyordu. Kas kütlemi arttırayım diye almıştım hatırlıyorum şimdi. Bende adamı 2016da YouTube da keşfettim sanıyorum 😂

💙💙28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI💙💙

Güneşli, mis gibi , tam diyetlik sporluk bir günden günaydın hanımlar 😍Güneş yoksa da varmış gibi hayal edin🥰
Enerjimiz yüksek çünkü baharı gördük, çıkın çıkın gezin anacım. Bu güzel havaların dezavantajı da var, atıştırma isteği uyandırabilir. Sakın midenizin beyninizi ele geçirmesine izin vermeyin. Sonuca odaklanın, pes etmeyin, acele de etmeyin. Çok klasik olacak ama bu kiloları bir haftada almadık, önemli olan emin adımlarla hep ileri gitmek.

Gelelim bana :KK59:önümde zorlu bir Pazartesi var:KK62: Kırmızı kaptan çeşitli aşk meşk oyunlarıyla aklımı karıştırmaya çalışıyor, ama ben bu numaralara kanmam.
Profilimde ne yazıyosa o:rapci:@Elhan dan önce 60 kilo olunacak:KK15:

@sara_28
@erenmothers
Hallederiz Hallederiz
@gewezebidik
@HLLAK
@dolunaydagel
Kinoalihatun Kinoalihatun
@She-Raa
@Nefesimmmsin
Zipzip- Zipzip-
Elhanin profilinde ne yazıyor bir bak istersen :KK59:

Afiyet olsun canım, aç durma yi yi. Yarım şiş de neymiş. Detoks suyunu da sürekli içme bu hafta ara ver:KK60:

😳Nisan geldi Ankara’nın bundan haberi yok😂ben 1500 adımdayım ama hiç yürümedim daha , çılgın sabah adımları.

Anlatınca ben bile rahatladım:KK51:
Yemem mi işte sabah kahvaltim . :süslü:
IMG_20220326_104927.webp
Önümde koca bir pazartesi olmasa seni kirmazdim ama kusuruma bakma bu hafta tatlım. :ıslık::ıslık:
Detoks suyumu birazdan şerefine kaldıracağım :eğlence:

Back
X