- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 158
- 36
Bu tarafından bakınca evet ne çok şey attım bir bilsen arindim resmenOlsun yaa, taşınmak yine de güzel. Herşey elden geçiyo mis gibi oluyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tarafından bakınca evet ne çok şey attım bir bilsen arindim resmenOlsun yaa, taşınmak yine de güzel. Herşey elden geçiyo mis gibi oluyo![]()
Maşallah canım çok sevindimÇok şükür tatlım. İyi annem.Teşekkürler.
![]()
Tony Hill miKaptanım dayanamadım bak ne yaptım
Eki Görüntüle 3034565
Hastalık hiç bana göre değil ya, kabul edemiyorum hasta olduğumu. Neyse, iyi terledim ilacın üstüne![]()
Cordelia kaptanım akşam hatırlatacağım sana
![]()
İnşallah, bende öyle düşünüyorumGeçmiş olsun dombilim. Ter iyi gelir hastalığa. Çivi çiviyi sökermiş.![]()
Burda kar yağıyor kaptanım.Ama kaptanım diyorsa günlük gunesliktir.tabiki de kırmızı takımı biz yenecegiz28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI
Güneşli, mis gibi , tam diyetlik sporluk bir günden günaydın hanımlarGüneş yoksa da varmış gibi hayal edin
Enerjimiz yüksek çünkü baharı gördük, çıkın çıkın gezin anacım. Bu güzel havaların dezavantajı da var, atıştırma isteği uyandırabilir. Sakın midenizin beyninizi ele geçirmesine izin vermeyin. Sonuca odaklanın, pes etmeyin, acele de etmeyin. Çok klasik olacak ama bu kiloları bir haftada almadık, önemli olan emin adımlarla hep ileri gitmek.
Gelelim banaönümde zorlu bir Pazartesi var
Kırmızı kaptan çeşitli aşk meşk oyunlarıyla aklımı karıştırmaya çalışıyor, ama ben bu numaralara kanmam.
Profilimde ne yazıyosa o@Elhan dan önce 60 kilo olunacak
@sara_28
@erenmothers
Hallederiz
@gewezebidik
@HLLAK
@dolunaydagel
Kinoalihatun
@She-Raa
@Nefesimmmsin
Zipzip-
Hemde kahve bile içmemiştim, hemde bir kaç hafta önceki hareketleri muntazam yaptım. Ee kaptanım gram gram da olsa vücut hafifliyor, kaslar da kuvvetleniyor. ‘Ben hasta falan olmayacağım ulennn, maşallah tosun gibiyim’ psikolojim de var elbetTony Hill miben sağlamken yapamıyorum bunu
vallahi helal olsun sana
![]()
Evet abla kendime iyi bakmiyorum bu sene bende farkettim ve artik dikkat etcem. 2 haftadir beslenmem aşırı saçmaydı zaten sağlıklı hic bir şey yoktuGeçmiş olsun Busracim.Kendine iyi bakmıyorum diye aklımdan deli sorular geçiyor artık. Üsutuyorsun başka açıklaması yok. Bademcik durduk yere şişmez.
Günaydın canimgünaydın herkesee
![]()
Afiyet olsun canım, aç durma yi yi. Yarım şiş de neymiş. Detoks suyunu da sürekli içme bu hafta ara ver25 Mart Cuma
10.00 Mantarlı omlet( bir buçuk yumurta) , peynir, zeytin, maydanoz, salatalık, domates, bir minik muz, , beş badem , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Küçük boy bol sebzeli pizza , ayran
17.00 Dört tane çilek
19.00 Eşime evde adana şiş yapmıştım tadı nasıl oldu diye yarım şiş yedim.
Bitki çayları, bir litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip-
pastelfit
Gunes yerine kar burda ama enerjim yuksek
5.500 adimdayim![]()
Anlatınca ben bile rahatladımBu tarafından bakınca evet ne çok şey attım bir bilsen arindim resmen![]()
KesinBurda kar yağıyor kaptanım.Ama kaptanım diyorsa günlük gunesliktir.tabiki de kırmızı takımı biz yenecegiz![]()
Maşallah moral önemliHemde kahve bile içmemiştim, hemde bir kaç hafta önceki hareketleri muntazam yaptım. Ee kaptanım gram gram da olsa vücut hafifliyor, kaslar da kuvvetleniyor. ‘Ben hasta falan olmayacağım ulennn, maşallah tosun gibiyim’ psikolojim de var elbet![]()
Hayatım nasıl kendine bakıcaksın, iki küçük çocuk hep hastalık. Yine iyi idare ediyosun. Şu bahar geçse hastalıklar son bulur.Evet abla kendime iyi bakmiyorum bu sene bende farkettim ve artik dikkat etcem. 2 haftadir beslenmem aşırı saçmaydı zaten sağlıklı hic bir şey yoktu
Sağol canım.Annen için çok geçmiş olsun
Elhanin profilinde ne yazıyor bir bak istersen28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI
Güneşli, mis gibi , tam diyetlik sporluk bir günden günaydın hanımlarGüneş yoksa da varmış gibi hayal edin
Enerjimiz yüksek çünkü baharı gördük, çıkın çıkın gezin anacım. Bu güzel havaların dezavantajı da var, atıştırma isteği uyandırabilir. Sakın midenizin beyninizi ele geçirmesine izin vermeyin. Sonuca odaklanın, pes etmeyin, acele de etmeyin. Çok klasik olacak ama bu kiloları bir haftada almadık, önemli olan emin adımlarla hep ileri gitmek.
Gelelim banaönümde zorlu bir Pazartesi var
Kırmızı kaptan çeşitli aşk meşk oyunlarıyla aklımı karıştırmaya çalışıyor, ama ben bu numaralara kanmam.
Profilimde ne yazıyosa o@Elhan dan önce 60 kilo olunacak
@sara_28
@erenmothers
Hallederiz
@gewezebidik
@HLLAK
@dolunaydagel
Kinoalihatun
@She-Raa
@Nefesimmmsin
Zipzip-
Kaptanım gelmiş geçmiş olsun inşallahÇok şükür tatlım. İyi annem.Teşekkürler.
![]()
Günaydın canim gecen haftaya gorede eksisin tebrik ederim
Sorma abla yaa neyse ki bugunden sonra biraz ısınıyor havalarNisan geldi Ankara’nın bundan haberi yok
ben 1500 adımdayım ama hiç yürümedim daha , çılgın sabah adımları.
Yemem mi işte sabah kahvaltim .Afiyet olsun canım, aç durma yi yi. Yarım şiş de neymiş. Detoks suyunu da sürekli içme bu hafta ara ver
Nisan geldi Ankara’nın bundan haberi yok
ben 1500 adımdayım ama hiç yürümedim daha , çılgın sabah adımları.
Anlatınca ben bile rahatladım![]()