- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
İkidir bu ifadeyle ilgili şiddete karşıyım espirisi yapılıyorŞiddete karşıyım, ama dayak yerken
Araba kullanıyordum etiketleri yeni gördüm cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkidir bu ifadeyle ilgili şiddete karşıyım espirisi yapılıyorŞiddete karşıyım, ama dayak yerken
Araba kullanıyordum etiketleri yeni gördüm cnm
Aynen
Tembellik sana çok yakışıyor ama kıssBenim sabah sefam çoooook uzun olurtembellik damarlarımda kol geziyor
![]()
Ne diyelim gel beni döv müİkidir bu ifadeyle ilgili şiddete karşıyım espirisi yapılıyor![]()
fesang sen de yaptın geçen . Ulen ben de karşıyım da , bu ifade olağandisi bir anlam taşısa zaten burada yer almaz
her sakada bir gerçek mi var acaba,
bı daha yapmam size
![]()
Gerçek payı olsa da olmasa da sanal alemin caydırıcı silahı bu şiddetİkidir bu ifadeyle ilgili şiddete karşıyım espirisi yapılıyor![]()
fesang sen de yaptın geçen . Ulen ben de karşıyım da , bu ifade olağandisi bir anlam taşısa zaten burada yer almaz
her sakada bir gerçek mi var acaba,
bı daha yapmam size
![]()
Afiyet olsun canimSanirim persembe gunku menumu yazmadım
23 mart perşembe
2 yumurtayla omlet
2 dilim ekmek
Biraz peynir zeytin yesil cay
Ara
Okulda ogrenciler kek yapmis 1 dilim kek cay
Aksam
Etli sehriyeli corba
6 kare Kabak mucver yarim kase yogurt
Zipzip-
Intagramim da acik ama açılmıyor ilginc bir sekildeInstagramdan aldım canım Instagram da aç dersen açılır belki bilmiyorum ki![]()
Şaşırma ifadesini komiklik olsun diye yapıyorum ama tabi farklı bir tepkim olmuş da oluyo@B O Z A neye sasirdin ki
Haftaya başlasam ii olucak ramazanda pideler tatlılar anammm saymakla bitmeyen şeyler olucak
İşte dikkat etmek gerek
Neyseki ne diyeceksin söyle
fesang didem fitnesse başlamak istiyorum bunu daha önce denedim bi hafta yaptım çok etksini çok gördüm
Sabahlari aç karnına spor yapınca inanılmaz güç veriyor insana ben erken kalkıyorum da sporu neden üşendigimi bilmiyorum valla saldım iyice![]()
Eksik anlatımdan dolayı devrik bir cümle olmuş, 'birkaç hafta önce zorlandığım hareketleri muntazam yaptım' olacaktı. Muhteşem ifadesi koyan arkadaşlarımın çok kitap okuduklarını ya da her türlü insanla muhatap olduklarını düşünüyorum ve bende sizlere muhteşemsiniz diyorumHemde kahve bile içmemiştim, hemde bir kaç hafta önceki hareketleri muntazam yaptım. Ee kaptanım gram gram da olsa vücut hafifliyor, kaslar da kuvvetleniyor. ‘Ben hasta falan olmayacağım ulennn, maşallah tosun gibiyim’ psikolojim de var elbet![]()
Sizin yıkım ekibinizi elimde cekirdekle izlerim benBu hafta yıkıyormuyuz buraları ortim.ramazandan önce son hafta birinci biz oluyoruz değil mi![]()
Sağol canimGerçek payı olsa da olmasa da sanal alemin caydırıcı silahı bu şiddet
Var mı kaçamak yapan![]()
Döv de deme tabi de. Hee ifadeye açıklami yapicazNe diyelim gel beni döv mü
Ben dayak yerken karşıyım, dayak atarken değil![]()
İşin içinde biraz da samimiyetin etkisi var tatlım. Tanımadığım insana elbette ki koyamam bu tür imocileri.Sağol canimo zaman ben de sana diyim ki, şeytan ifadesi koydun. Ben şeytani sevmem ama diye güleyim
espiri
ya açım gerildim
![]()
Afiyet olsun canımSanirim persembe gunku menumu yazmadım
23 mart perşembe
2 yumurtayla omlet
2 dilim ekmek
Biraz peynir zeytin yesil cay
Ara
Okulda ogrenciler kek yapmis 1 dilim kek cay
Aksam
Etli sehriyeli corba
6 kare Kabak mucver yarim kase yogurt
Zipzip-
Ekmeksiz köfte ile piyaz yedimVe bol salata inşallah.![]()
Tamam buradan bu sebeple ayrilmiyorum yoksa kilolar alip basini gidiyorCanim uzun süreli diyetlerde bazen bu moda girebiliyorsyn ne olursa olsun devam et birakma yoksa ipin ucu kaçar
Canim,❤
Ben de oyle hatirladim ortim bak lale bahcelerinde gezerken kendini yemeklere kaptirma olur mu? Keske ben de gelip gezsem :)Tablo icin tesekkur ederim canim benim
Beth18 selam ortim, bu hafta umarim bizim icin guzel gecer
Biz sanki daha oncedemi orti olduk benmi yanlis hatirliyorum
Simdi ben menumu yazip hazirlik yapicam
Yarin Hollandaya lale bahcesine gidicez, tum gun ayakta olucam. Erken yatip dinlensem iyi olur :)
Ne guzel yazmissin kaptanim beni sectigin icin tesekkurler ayrica bu yazilar alinti mi yoksa kendi el emegin mi :)Bugün sürpriz bir şekilde yine bir araya gelmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyorum Kırmızı Takim' in güzide şişkocuklari
Biz kimiz
@s i d e l y a
En güzel giysilerinden biri kendi vücudundur ona iyi bak
@North River
Engeller seni durduramaz.
İnsanlar seni durduramaz.
Problemler seni durduramaz.
Seni sadece sen durdurabilirsin.benim için durdurmaktan vazgeçer misin
yazarhanim35
Egzersiz yap, sağlıklı beslen ve sabret. Hak ettiğin ödülü bedeninde göreceksin.
@Maviokur
Tatlım masterfitte kacamaksiz bir gün geçirmek zor tabi. Zor olmalı. Kolay olsaydı herkes yapardı.. Sen özelsin ve bizimlesin. Harika bir haftaya birlikte imza atalım mı
@sandriyon
Son şişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, doymadı gitti yârbu bedeli niye biz ödeyelim çıtır çıtır gezmek varken
gereğinin yapılması .....
@gezegenfeza
Biz öyle hatunlarız ki küllerimizden doğar , yıkıntıların üstünde kahvemizi içeriz. Şimdi cuma günü ne kadar kilo verdiğini hayal et.
Beth18
Kimse geçmişe gidip yeniden başlayamaz. Herkes bugün karar verip yeni bir son yazabilir. Tatlım kendine güven çalışmaya başla.
@yildiz4kc
Kendine hak ettiğin hayatı vereceğine inancım sonsuz.
dolunaydagel
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur.
@masal_19
Hiçbir masal kendini fit ve sağlıklı hissetmen kadar güzel değildir.
@Suskunkardelen
Hedefine giden süreç yavaş işliyor olabilir fakat pes etmek bu süreci hızlandırmaz. Pes etmek yok
fesang
Diyet, kaybettiğimizde kazandığımız tek oyun.bu haftaki etabı kazanmama yardım eder misin
Sevgili masterfit sakinleri bizler işte buyuz. Bu hafta menulerimizle , sporumuzla ve içtiğimiz bol şifalı su ve caylarimizla yarışa hazırız.
Herkese selamlar ve sevgiler.![]()
Aynen tam gaz ileriKırmızı kaptan detoks suyunu kaynatti.
Şiskocuklarim bu güzel adı var kendi yok bahar sabahında neler planladı bi desin hele
@Maviokur
@Suskunkardelen
@North River
yazarhanim35
@gezegenfeza
@s i d e l y a
@masal_19
@yildiz4kc
@sandriyon
fesang
Beth18
Mavişleri ve kendimizi yenmek için silahlanma zamanı. Zırh, kalkan her türlü mühimmat hazırlıkları yapılsın.
İyi şeyler terleyenlere gelir. Hadi koca kıçlarimizi kaldıralım. Öğlen oldu hâlâ yatıyor musunuz![]()
Yeap burdayim :)
Opera ne demek canim?Gunaydin canim
Uygulama yerine operadan giriyorum uzun zamandir![]()
Afiyet olsun canimEkmeksiz köfte ile piyaz yedim![]()
canim benim sen cocuklara ve eslere cok bakma, benim esim bana pehlivan diyordu diyete basladigimda (bu arada kendisi 188 boyunda 130 kiloluk bir insan ama pehlivan benim ahaha) onunla iddiaya girdik 1 temmuz a kadar 60 kilonun altina dusersem beni istedigim bir yere tatile goturecek bu yaz. Ilk basta yapabilecegime inanmiyordu ama suan Yunanistanda nerelere gidilir, gezilir onlari arastirmaya basladi ahahah :) Ben yunanistana gidelim dedim cunku :)
Sana da onerim, kizinin bu yorumu seni uzmesin ama motive etsin. Kendine de ki hem kendim icin hem de kizim icin rol model olucam, o onunde beni gorup, bir kadin ister ve azmederse neler yapabilir hem kendime hem kizima gosterecegim de. Bu kilolari bir gunde almadik, bir gunde de gitmeyecekler ama hepimiz tecrube ettik ki vazgecmezsek ataminda dedigi gibi geldikleri gibi gidecekler :) bu istenmeyen herkes ve her seye soylenebilecek bir soz bence :) gonderecegi o yaglari bu aziz bedenlerden :)
canim cok gecmsi olsun, 2 onerim var birtanesi evde varsa toz zencefil, karabiber ve bali karistir yanina ihlamur/ ada cayi gibi bir bitki cayiyla (caya katna ama) bu karisimi bogazinda beklete beklete yavas yavas yutmaya calis yaninda da bitki cayi ic canim. bunu gun icerisinde 3-4 defa tekrarlayabilirsin.
ikincisi de varsa 2 yk dut pekmezini ( yoksa herhangi bir pekmez) 1 tk tereyag katip tavada karistir boyle kaynasin, sonra tahta bir asikla dudagini yakmadan yutabildigin en sicak sekilde yutmaya calis. Aman metal kasik kullanma agzini yakarsin, ufleyerek yut kendini yakma bunu yaparken
her ikiside cok iyi gelen nene tariflerimdir :)
menuler iki kat olmaz simdi o son cumleye kadar her sey cok guzeldi ahahaha :) sen cok yasa e mi be guzel guldurdun beni, sayende haftasonum neselendi :)
İşte kaptaaaannn işte motivasyooooonnn28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI
Güneşli, mis gibi , tam diyetlik sporluk bir günden günaydın hanımlarGüneş yoksa da varmış gibi hayal edin
Enerjimiz yüksek çünkü baharı gördük, çıkın çıkın gezin anacım. Bu güzel havaların dezavantajı da var, atıştırma isteği uyandırabilir. Sakın midenizin beyninizi ele geçirmesine izin vermeyin. Sonuca odaklanın, pes etmeyin, acele de etmeyin. Çok klasik olacak ama bu kiloları bir haftada almadık, önemli olan emin adımlarla hep ileri gitmek.
Gelelim banaönümde zorlu bir Pazartesi var
Kırmızı kaptan çeşitli aşk meşk oyunlarıyla aklımı karıştırmaya çalışıyor, ama ben bu numaralara kanmam.
Profilimde ne yazıyosa o@Elhan dan önce 60 kilo olunacak
@sara_28
@erenmothers
Hallederiz
@gewezebidik
@HLLAK
dolunaydagel
Kinoalihatun
@She-Raa
@Nefesimmmsin
Zipzip-
Takımla beraber yiyin o çekirdeği bolbol yiyin.lüp lüp et lıp lıp yağ olsun.Sizin yıkım ekibinizi elimde cekirdekle izlerim ben![]()
Yazayim kaptanimAfiyet olsun canımSabahki mesajlarima cevap yazdın mı? Bugünkü planın ne? Menü, adım , egzersiz , su
![]()