• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kesin Elhan Elhan ın işi, kar bombası attı heryere:sinirli:

Maşallah moral önemli 😄spor mutluluk veriyo bu bi gerçek:KK49:

Hayatım nasıl kendine bakıcaksın, iki küçük çocuk hep hastalık. Yine iyi idare ediyosun. Şu bahar geçse hastalıklar son bulur.
Çocukların hastaligina alıştım da ben niye hastalaniyorum. İşte dinlenemiyorumki ya da düzgün kendime bakamiyorumki öyle bit firsatim yok. Bugun disari cikardim biraz yeni girdik eve benim pil bitti daha bir sürü işim var 😭😢

Canım beslenme yanında kendini koru sıcak soğuk geçişleri hasta eder insanı. Yataktan çıkar çıkmaz üzerine hırka yelek al ayağına çorap giy. Yere çıplak ayak basma. Boğazını bugün sar sıcak şeyler iç. Allah şifa versin.
Evet oyle de pek dikkat etmiyorum. Ama genelde önce büyük kiz sonra diger kizla ben hasta oluyoruz yani daha çok mikrobik gibi. Birde işin psikolojik boyutu var. Ne kimseyle gorusebiliyorum ne bir yere gidebiliyorum. 3 hafta once kuzenimle sozlestik benim kiz ateslendi diye gitmedim. Dun yine mesaj atti biz yine hastayiz nasıl gideyim. İnsanla konuşmayı özledim 😔

Ben bugün ne yaptım peki sabahtan beri koşturuyorum evin içinde işler güçler yemekler derken bir farkettim ki akıllı saatimi takmamışım:skandal::skandal::skandal: gitti onca adım şimdi taktım ama olsun önemli olan hareketli olmakda adımlarım kayıt altına alınsa iyiydi :KK51::KK51::KK51::KK51:
Tüh. Niye takmadın?🙈

IMG_20220326_151249.webp
:ıslık::ıslık::ıslık:

Evet oyle de pek dikkat etmiyorum. Ama genelde önce büyük kiz sonra diger kizla ben hasta oluyoruz yani daha çok mikrobik gibi. Birde işin psikolojik boyutu var. Ne kimseyle gorusebiliyorum ne bir yere gidebiliyorum. 3 hafta once kuzenimle sozlestik benim kiz ateslendi diye gitmedim. Dun yine mesaj atti biz yine hastayiz nasıl gideyim. İnsanla konuşmayı özledim 😔
Bitanem alerjikse bu yönde tedavi olmanız gerekiyor. Bir test yaptırın. Hayat kaliteniz çok düşük. Sürekli hastasıniz. Ruhen de çok etkiliyor bu durum. Nereye kadar...

1 kilo mu almış oldun canım üstünden fazla geçmeden vermek kolay oluyor bir müddet sonra yerleşiyor kilo şimdi kolay verirsin sen
Çocuğu memeden ayırdın mi
En son kaç gördüm hatırlamıyorumda geçen hafta 71 küsurdu hatta. 2 haftada 5 kg alma potansiyele sahibim 😭
Yok emzirmeyi kesemedim. O da geceleri eskiden 1 kere emerken şimdi 2 3 kez emmeye başladı

Canım pizza yemiştim yanına bol yeşillik ekleyince acikmamistim. İradeden çok yemek yediysem elim bir şeye kolay kolay gitmez. :rapci:
Peki sen nasıl kilo aldın diye soranlar oluyor. Yalnız başıma asla sağlıksız bir şey yemem. Hep ortamın kurbanı oluyorum. Ya eş ya arkadaş yakıyor beni :KK14:yemekten çok içecekler, meyveler ilgi noktam biraz da bunun etkisi var. Yemeksiz yasayabiliyorum Allah vergisi. Çok iradeli olduğum söylenemez. İştahım olsa belki ben de dayanamazdim bilmiyorum. Bak aklıma geldi bulgur pilavını çok severim işte onda üç dört kaşıkla yetinmem mümkün olmayabiliyor. :KK43: pişirmiyorum orada irademe sahibim derim. Piserse var ya canını okurum. :rolleyes::rolleyes:
Bende yemek yemeyim full abur cubur ama yanlizken aslinda bu annelerin kafa dinleme saatlerinde odullendirme adli kendini cezalandirmasi . Kendim icin ayirabildigim zaman cocuklar uyuduktan sonra kalan gec saatler . Hopp diye cikmadim 68den 79 a hazirandan bu yana dogru duzgun diyet yapamadim bir gun yap 3 gun ye . Korumayi ogrenmem gerek :(
Ekmeksiz köfte ile piyaz yedim 💪🏻
Supersin ortim
Kızlar, az önce iki tane 260 lık şeftalili kefir içtim:skandal::skandal:
Afiyet olsun ama meyvelileri tercih etme canim bosa seker

Bitanem alerjikse bu yönde tedavi olmanız gerekiyor. Bir test yaptırın. Hayat kaliteniz çok düşük. Sürekli hastasıniz. Ruhen de çok etkiliyor bu durum. Nereye kadar...
Abla büyük kizda alerji vardi zaten. Günlük kış başından beri ilaçlarını kullanıyorum. Ama okul çok etkiliyor sanirim, zaten kime sorsam çocukları hasta. Bana ne oluyor diye sinir oluyorum artik. Duruma göre bu akşam acile gideceğim çakın ordan bana bir iğne dicem 🤭

Bende yemek yemeyim full abur cubur ama yanlizken aslinda bu annelerin kafa dinleme saatlerinde odullendirme adli kendini cezalandirmasi . Kendim icin ayirabildigim zaman cocuklar uyuduktan sonra kalan gec saatler . Hopp diye cikmadim 68den 79 a hazirandan bu yana dogru duzgun diyet yapamadim bir gun yap 3 gun ye . Korumayi ogrenmem gerek :KK43:

Supersin ortim

Bende ayni senin gibi işte. Çocuklar uyuyunca acaba ne yesem diye koşa koşa mutfağa gidiyordum. Dediğin gibi ödül değil ceza aslinda kendimize. Eşime kizar yemek yerdim. Hatta başlarda eşim dışarı çıkarken ben abur cubur isterdim, zamanla eşim ruşvet verir gibi kendi alip getirir ben dışarı gidiyorum derdi 🤦🏻‍♀️ zamanla ne oldu işte 100ü bile devirdim. Şimdi çoğunlukla çocuklar uyuyunca uyumaya çalışıyorum asıl ödül o çünkü 😅

Bende yemek yemeyim full abur cubur ama yanlizken aslinda bu annelerin kafa dinleme saatlerinde odullendirme adli kendini cezalandirmasi . Kendim icin ayirabildigim zaman cocuklar uyuduktan sonra kalan gec saatler . Hopp diye cikmadim 68den 79 a hazirandan bu yana dogru duzgun diyet yapamadim bir gun yap 3 gun ye . Korumayi ogrenmem gerek :KK43:

Supersin ortim

Annem ekmek ye diye tutturdu yok yemicem dedim 😂🤣

Back
X