Neden su içmiyorsun? Sen su bakanısın.Bir bardak bile icemedim, acayip zor toplucam
Canım ortim nasılsın bugün neler yaptın suyunu çayını içtinmi sporunu yaptınmı ben 30 dakika leslie yaptım şuana kadar 1.5 litre su içtim bir fincan yeşil iki fincan siyah çay içtim adımlarımın çoğu kayıt dışı malesef ama sağlık olsunCanım benim ortimsara_28
🖐Su içmeyenler el kaldırsın?
Yok valla bugun kucuk bir parca cikolata yedim sadeceElinde tadelle var sanki.
Eline sağlık.İşlerimi hallettim yemeklerimi ocağa koydum i köfte bide salata kaldı etjen uyanmanın faydaları bunlar
Şimdide yeşil çayımı demledim yeni bir kitaba başlıyorum Özgür Bacaksız ın yaşamak sakinlik ister isimli kitabı bu hafta sonu bitecek bu kitap
Teşekkürler ben de seni sevdim.Ya ben seni çok sevdim nikinde çok hoş
SağolAfiyet olsun canım
Sağol , doğru diyorsun. Sade küçük boydu, alayım gitsin dedim ama boşa şeker, haklısın.Bende yemek yemeyim full abur cubur ama yanlizken aslinda bu annelerin kafa dinleme saatlerinde odullendirme adli kendini cezalandirmasi . Kendim icin ayirabildigim zaman cocuklar uyuduktan sonra kalan gec saatler . Hopp diye cikmadim 68den 79 a hazirandan bu yana dogru duzgun diyet yapamadim bir gun yap 3 gun ye . Korumayi ogrenmem gerek
Supersin ortim
Afiyet olsun ama meyvelileri tercih etme canim bosa seker
Ah büyükler... Ben de belli etmeden rejim yapmaya çalışıyorum güya. Bu sorun genel bir sorunAnnem ekmek ye diye tutturdu yok yemicem dedim
Neden olacak yahuNeden ekmek ye dedi?
2,5 bardak içildiSu içmeyenler el kaldırsın?
Sorma, sevmeyerek de olsa içiyorum biliyorsun ama anlatsam sasarsin. Anlatsam mi ya.icinden dicen bu kız manyak miNeden su içmiyorsun? Sen su bakanısın.
Ben de şimdi usenmekle ilgili yazdımYok valla bugun kucuk bir parca cikolata yedim sadece
Markete inmeye üşendim
İyi deprem sonrası başka biri yardım etsin.
Kemeraltı çarşısına indik şambali meşhur :) işte çok güzel görünüyor falan dedim alayım mı yiyeceksen diyor :) yok dedim istemiyorum yemeyeceğim. :) alayım bak içim rahat etmez diyorEline sağlık.
Teşekkürler ben de seni sevdim.Çok sağol .
Sağol
Sağol , doğru diyorsun. Sade küçük boydu, alayım gitsin dedim ama boşa şeker, haklısın.
Ah büyükler... Ben de belli etmeden rejim yapmaya çalışıyorum güya. Bu sorun genel bir sorun
Neden olacak yahugüçsüz düşmeyelim diye iyiliğimizi düşünüyorlar ama boşver ya diyete devam
2,5 bardak içildi
Sorma, sevmeyerek de olsa içiyorum biliyorsun ama anlatsam sasarsin. Anlatsam mi ya.icinden dicen bu kız manyak mibak şimdi iş yerinde en az 1,5 Luk bitiriyorum çok şükür. Evde de olsa alırım elime 1,5 biter, hadi 3 litre olmasa 2 olur ama niye olmuyor bak şimdi.bak şimdi diyip durdum ama bak şimdi heyecan yaptım babamlar suya para vermiyor. Tabiki benim için veriyor.aliyorlar marketten, evde benim kocaman şişelerim oluyo hazır su. Kendileri için suyu içilen çeşmelerden dolduruyorlar, şimdilik baska şehirdeyiz, en doğal dağların suyunu dolduruyorlar.tamam en sağlıklısı, en temizi eyvallah ama ben hamilelikte tiksindim, midem bulanıyor, icmicem NET. evdeki babamın aldığı tabiki devir ekonomi devri büyük şişe, onu kolaylık olsun diye iki 5 lik şişeye huniyle aktarıyor. Ben de oradan günde 1 veya iki kez kendi 1,5 Luk siseme koyucam huniyle ama yok arkadaş üşeniyorum. Babam iyi biri bak, cimriligi falan hiç yok, yanlış anlaşılmasın ama ben üşeniyorum. Ben de tutumlu biriyim ama bu bana zahmet geliyor. İş yerinde kantinden alıyorum 1,5 Luk şişe, ohhh miss.babam bilmiyor bile. Evde ben siseden şişeye aktaramam yaa. Böyle ömür geçmez.gunde bir aktarıcam valla halim yok. Hem şişeler eski şişeler.,çalkalayip yeni şişeden aktarıyoruz. Uzun anlattım ama kısaca günde bir kez oradan kendi siseme aktarmak zor geliyor, keşke üşengeç olmasam ama cidden yoruyor böyle şeyler bedenimi ve ruhumu
Su 24 lira olunca biz de aritmaya geçtik rahat ettik. Cimrilikle alakası yok gerçekten. Haftada bir damacana ağır geliyor.Eline sağlık.
Sağol
Sağol , doğru diyorsun. Sade küçük boydu, alayım gitsin dedim ama boşa şeker, haklısın.
Ah büyükler... Ben de belli etmeden rejim yapmaya çalışıyorum güya. Bu sorun genel bir sorun
Neden olacak yahugüçsüz düşmeyelim diye iyiliğimizi düşünüyorlar ama boşver ya diyete devam
2,5 bardak içildi
Sorma, sevmeyerek de olsa içiyorum biliyorsun ama anlatsam sasarsin. Anlatsam mi ya.icinden dicen bu kız manyak mibak şimdi iş yerinde en az 1,5 Luk bitiriyorum çok şükür. Evde de olsa alırım elime 1,5 biter, hadi 3 litre olmasa 2 olur ama niye olmuyor bak şimdi.bak şimdi diyip durdum ama bak şimdi heyecan yaptım babamlar suya para vermiyor. Tabiki benim için veriyor.aliyorlar marketten, evde benim kocaman şişelerim oluyo hazır su. Kendileri için suyu içilen çeşmelerden dolduruyorlar, şimdilik baska şehirdeyiz, en doğal dağların suyunu dolduruyorlar.tamam en sağlıklısı, en temizi eyvallah ama ben hamilelikte tiksindim, midem bulanıyor, icmicem NET. evdeki babamın aldığı tabiki devir ekonomi devri büyük şişe, onu kolaylık olsun diye iki 5 lik şişeye huniyle aktarıyor. Ben de oradan günde 1 veya iki kez kendi 1,5 Luk siseme koyucam huniyle ama yok arkadaş üşeniyorum. Babam iyi biri bak, cimriligi falan hiç yok, yanlış anlaşılmasın ama ben üşeniyorum. Ben de tutumlu biriyim ama bu bana zahmet geliyor. İş yerinde kantinden alıyorum 1,5 Luk şişe, ohhh miss.babam bilmiyor bile. Evde ben siseden şişeye aktaramam yaa. Böyle ömür geçmez.gunde bir aktarıcam valla halim yok. Hem şişeler eski şişeler.,çalkalayip yeni şişeden aktarıyoruz. Uzun anlattım ama kısaca günde bir kez oradan kendi siseme aktarmak zor geliyor, keşke üşengeç olmasam ama cidden yoruyor böyle şeyler bedenimi ve ruhumu
Tabi yersem kalpten gidecek bir kaptanım var diyemezsinKemeraltı çarşısına indik şambali meşhur :) işte çok güzel görünüyor falan dedim alayım mı yiyeceksen diyor :) yok dedim istemiyorum yemeyeceğim. :) alayım bak içim rahat etmez diyor
Şimdi diyette olunca normaldekinden daha çok düşünülüyorKemeraltı çarşısına indik şambali meşhur :) işte çok güzel görünüyor falan dedim alayım mı yiyeceksen diyor :) yok dedim istemiyorum yemeyeceğim. :) alayım bak içim rahat etmez diyor
Kuzum yeni geldim eve. Eşim oğluşu yanında götürmüştü, gittim onu aldım eve geldim. Adım sayım eve girdiğimde 3 bindi. Bir de 1-2 saate misafirliğe gideceğiz . Adım sayımı tamamlamaya çalışıyorumCanım ortim nasılsın bugün neler yaptın suyunu çayını içtinmi sporunu yaptınmı ben 30 dakika leslie yaptım şuana kadar 1.5 litre su içtim bir fincan yeşil iki fincan siyah çay içtim adımlarımın çoğu kayıt dışı malesef ama sağlık olsun
Ben raporumu verdim sıra sende
Doydun ama değil mi tatlımEkmeksiz doymam diye
Is yerinde iki tane al birini gizlice eve sok ugrasma bu kadar kiz yakalanana kadar devamEline sağlık.
Sağol
2,5 bardak içildi
Evet. Aritma suyunun tadı da değişik geliyor bana, boşver, harcamam yok ki doğru dürüst. Çocuklardan bir yere gidip çay icmisligim yok, aylardır.bugun parka gittik. Vaktim yok. Suya üzülmem o yüzden. Ayağımda kizimi sallarken beş litrelik sudan bardağıma koymaya çalışıyorum. Organizasyon yapamicam valla .Su 24 lira olunca biz de aritmaya geçtik rahat ettik. Cimrilikle alakası yok gerçekten. Haftada bir damacana ağır geliyor.
Valla öyle olacak herhalde bu gidişle. Ama göstermeden içmem lazım,cunku elimde o kadar su içtiğim halde, evdeki su azalmazsa olmazIs yerinde iki tane al birini gizlice eve sok ugrasma bu kadar kiz yakalanana kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?