Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım ortim nasılsın bugün neler yaptın suyunu çayını içtinmi sporunu yaptınmı ben 30 dakika leslie yaptım şuana kadar 1.5 litre su içtim bir fincan yeşil iki fincan siyah çay içtim adımlarımın çoğu kayıt dışı malesef ama sağlık olsun
Ben raporumu verdim sıra sende

Eline sağlık.
Ya ben seni çok sevdim nikinde çok hoş
Teşekkürler ben de seni sevdim. Çok sağol .
Afiyet olsun canım
Sağol
Sağol , doğru diyorsun. Sade küçük boydu, alayım gitsin dedim ama boşa şeker, haklısın.
Annem ekmek ye diye tutturdu yok yemicem dedim
Ah büyükler... Ben de belli etmeden rejim yapmaya çalışıyorum güya. Bu sorun genel bir sorun
Neden ekmek ye dedi?
Neden olacak yahu güçsüz düşmeyelim diye iyiliğimizi düşünüyorlar ama boşver ya diyete devam
Su içmeyenler el kaldırsın?
2,5 bardak içildi
Neden su içmiyorsun? Sen su bakanısın.
Sorma, sevmeyerek de olsa içiyorum biliyorsun ama anlatsam sasarsin. Anlatsam mi ya.icinden dicen bu kız manyak mi bak şimdi iş yerinde en az 1,5 Luk bitiriyorum çok şükür. Evde de olsa alırım elime 1,5 biter, hadi 3 litre olmasa 2 olur ama niye olmuyor bak şimdi.bak şimdi diyip durdum ama bak şimdi heyecan yaptım babamlar suya para vermiyor. Tabiki benim için veriyor.aliyorlar marketten, evde benim kocaman şişelerim oluyo hazır su. Kendileri için suyu içilen çeşmelerden dolduruyorlar, şimdilik baska şehirdeyiz, en doğal dağların suyunu dolduruyorlar.tamam en sağlıklısı, en temizi eyvallah ama ben hamilelikte tiksindim, midem bulanıyor, icmicem NET. evdeki babamın aldığı tabiki devir ekonomi devri büyük şişe, onu kolaylık olsun diye iki 5 lik şişeye huniyle aktarıyor. Ben de oradan günde 1 veya iki kez kendi 1,5 Luk siseme koyucam huniyle ama yok arkadaş üşeniyorum. Babam iyi biri bak, cimriligi falan hiç yok, yanlış anlaşılmasın ama ben üşeniyorum. Ben de tutumlu biriyim ama bu bana zahmet geliyor. İş yerinde kantinden alıyorum 1,5 Luk şişe, ohhh miss.babam bilmiyor bile. Evde ben siseden şişeye aktaramam yaa. Böyle ömür geçmez.gunde bir aktarıcam valla halim yok. Hem şişeler eski şişeler.,çalkalayip yeni şişeden aktarıyoruz. Uzun anlattım ama kısaca günde bir kez oradan kendi siseme aktarmak zor geliyor, keşke üşengeç olmasam ama cidden yoruyor böyle şeyler bedenimi ve ruhumu

Kemeraltı çarşısına indik şambali meşhur :) işte çok güzel görünüyor falan dedim alayım mı yiyeceksen diyor :) yok dedim istemiyorum yemeyeceğim. :) alayım bak içim rahat etmez diyor

Su 24 lira olunca biz de aritmaya geçtik rahat ettik. Cimrilikle alakası yok gerçekten. Haftada bir damacana ağır geliyor.

Kemeraltı çarşısına indik şambali meşhur :) işte çok güzel görünüyor falan dedim alayım mı yiyeceksen diyor :) yok dedim istemiyorum yemeyeceğim. :) alayım bak içim rahat etmez diyor
Şimdi diyette olunca normaldekinden daha çok düşünülüyor

Kuzum yeni geldim eve. Eşim oğluşu yanında götürmüştü, gittim onu aldım eve geldim. Adım sayım eve girdiğimde 3 bindi. Bir de 1-2 saate misafirliğe gideceğiz . Adım sayımı tamamlamaya çalışıyorum gece 12 den aşağı gelmeyiz çünkü
Su da 2 litre oldu, geceyi de sayarsak 3 litre. Yatana kadar 1,5 litre daha içerim,
Leslie yapman çok güzel canım,. Adımları da bence tamamlayabilirsin. Adımlarını sahipsiz bırakma canım ortim, sahip çık onlara

Is yerinde iki tane al birini gizlice eve sok ugrasma bu kadar kiz yakalanana kadar devam

Su 24 lira olunca biz de aritmaya geçtik rahat ettik. Cimrilikle alakası yok gerçekten. Haftada bir damacana ağır geliyor.
Evet. Aritma suyunun tadı da değişik geliyor bana, boşver, harcamam yok ki doğru dürüst. Çocuklardan bir yere gidip çay icmisligim yok, aylardır.bugun parka gittik. Vaktim yok. Suya üzülmem o yüzden. Ayağımda kizimi sallarken beş litrelik sudan bardağıma koymaya çalışıyorum. Organizasyon yapamicam valla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…