Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hafta içi kuruluş osmani izleyemedim simdi izliyordum.Bu mesajlarla da çok pis gaza geldim ya.mavili hatunlar kaptanımız için neler yazılmış bakın.Elhan ve takımını yenmeliyiz.
Aaah ahh başımdan iş eksik olsa benden çok güzel tembel olur
Tembellik sana çok yakışıyor ama kıss
Hı hııevi topluyorum tadilat var
Film izledik şimdi yine yemek

Ben film izliyorum yatak odasinda kalsam sorun yok her gece degil ama cogu gece mutfakta buluyordum kendimi. Eskiden kalkar spor yapardim 12den sonraki adimlari filan paylasirdim burada ahh ahh.
Annem ekmek ye diye tutturdu yok yemicem dedim

Bir sure sagliksiz takinca yeniden baslamak cidden zor oluyor tek iyi yani ramazan geliyor cok sukur . 1 hafta bozmadan dikkat ettim mi tamam sonra koreliyor nefsim ama bu bir hafta cok zor. Mesela suan yemek yedim doydum mu hayir zaten tika basa doyarak veremez insan. Ama arkadan bir ses
- cikolata diye bagiriyor
- evde ciko yok hee hee diyorum
Susmuyor namissiz
- nutella var diyor
-kovidden sonra tadi bozuk diyorum
Devam ediyor fistik ezmesi ye diye
sabah 1ck yiyeceksin soz sana dedim kestim sesini en zoru insanin kendiyle savasi
Yazin herkes nasil zayiflamissin diyordu . Boyle baya baya kadin erkek fark etmeksizin ayy nasil verdin diyordu . Simdi bu kiloda yaza giremem dusunmeden sagina soluna bakmadan giyinip cikmak cok eglenceliydi halbuki

Bizde gidecegiz benim daha 2500 de artik eve gelince zumba yaparim . Leslie den cok adim sayisi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…