Kazanan sen olacaksın bitanem.Ben film izliyorum yatak odasinda kalsam sorun yok her gece degil ama cogu gece mutfakta buluyordum kendimi. Eskiden kalkar spor yapardim 12den sonraki adimlari filan paylasirdim burada ahh ahh.
Bir sure sagliksiz takinca yeniden baslamak cidden zor oluyor tek iyi yani ramazan geliyor cok sukur . 1 hafta bozmadan dikkat ettim mi tamam sonra koreliyor nefsim ama bu bir hafta cok zor. Mesela suan yemek yedim doydum mu hayir zaten tika basa doyarak veremez insan. Ama arkadan bir ses
- cikolata diye bagiriyor
- evde ciko yok hee hee diyorum
Susmuyor namissiz
- nutella var diyor
-kovidden sonra tadi bozuk diyorum
Devam ediyor fistik ezmesi ye diye
sabah 1ck yiyeceksin soz sana dedim kestim sesinien zoru insanin kendiyle savasi
Yazin herkes nasil zayiflamissin diyordu . Boyle baya baya kadin erkek fark etmeksizin ayy nasil verdin diyordu . Simdi bu kiloda yaza girememdusunmeden sagina soluna bakmadan giyinip cikmak cok eglenceliydi halbuki
Kendim de vicdanen istemedi canım kalorili bir şey yemekAfiyet olsun rahatladım.
Herkesin eşi kulübe takıldığını bilmediği için bu seçenek tutmaz diye düşündüm.
Gule gule kullan canimCok sukur telime kavustum
Tamam canim olur resimsiz paylaşabilirsin
Cok tatlisin kaptanim ya tesekkur ederimKabul edilmezse ben senin yerine yürürüm tatlım sıkıntı etme. Canın sağ olsun.yarin fazla yürürüm olur biter nasılsa hava güzel.
Ya cok tatlisin baskasinin yerine yurunur muHerkesin eşi kulübe takıldığını bilmediği için bu seçenek tutmaz diye düşündüm.Ben her şeyi göze almıştım limonlum.
Sagol ama 1000 tlden oldumGule gule kullan canim
16.000 yürürdüm ayağım mi aşinacak kiz
Cok tatlisin kaptanim ya tesekkur ederim
Ya cok tatlisin baskasinin yerine yurunur muama bizjm kaptanimiz yurur
Geçmiş olsun canım.Sagol ama 1000 tlden oldum
Olsun cana gelecegine mala gelsin
Bu oglumun 2. Vakasi
Bende atayim mi abla
Yaa kötü olmus canim ama dedigin gibi cana gelecegine mala gelsinSagol ama 1000 tlden oldum
Olsun cana gelecegine mala gelsin
Bu oglumun 2. Vakasi
Ellerine saglik canim cok yoruldunKızlar bittim evi temizledik yarın 7.30 da nakliyeciler gelicek
Güle güle kullan. Oğlun nasıl canım?Cok sukur telime kavustum
Ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?