Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kazanan sen olacaksın bitanem.
Sen harika bir heykeltıraşsin özenle içindeki prensesi ortaya çıkaracaksın. Kurtul fazlalıklardan hafifle bitanem.

Cordelia Elhan sandriyon

Bugun bu adima ek olarak spor salonunda yarim saat eliptik bisikletle calistim 170 kcal
Ayrica aletlerle calistim yarin acisi cikar bacaklarimdan. Bunlar sayilmaz di mi Cordelia cunku ispatlayamam?
Sahalara cok pis geri dondum korksun benden kilolar

Eklentiler

• IMG-20220326-WA0002.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 27
Tamam canim olur resimsiz paylaşabilirsin

Kabul edilmezse ben senin yerine yürürüm tatlım sıkıntı etme. Canın sağ olsun. yarin fazla yürürüm olur biter nasılsa hava güzel.
Cok tatlisin kaptanim ya tesekkur ederim
Herkesin eşi kulübe takıldığını bilmediği için bu seçenek tutmaz diye düşündüm. Ben her şeyi göze almıştım limonlum.
Ya cok tatlisin baskasinin yerine yurunur mu ama bizjm kaptanimiz yurur

Elhan olduğumda belirtirim ben zaten kaçamak yapmamaya çalışırım :) çnkü Ankara’ya gideceğim nisanın ikinci hafta da dikkat etme fırsatım olmaz dışarıdan yiyeceğiz mecburen öğrenci evinde yemek yapamam diye. O zamana kadr en azından bir miktar - yapıp telafi etmek istiyorum :) zaten o cuma - çıkarım bir sonraki Cuma’ya kadr o 3 gün kaçamağı tolere edip bir önceki hafta ile aynı gelirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…