Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım. Bu egzersiz çok güzel
Kacamaksiz bir menü görünce şükrettim tatlım...tulumba, kaşarlı pide, baklava, aşure..... depresyona girdim gireceğim
O zaman moralini biraz düzelteyim
Her an adet olabilirim, göz kapaklarıma kadar şiştim, bacaklarım tutmuyo, başım ağrıyo

Yaa aralik ayina kadar ne guzel 57 deydim o tarihten sonra koruyamadim.
Bak ben bugün coook az yağlı mısır patlattım yarın da yapicam( şu anda olsa tepsiyi komple yerim çünkü açım )kendim yapicam inşallah bu kadar kaçamak yeter.pazartesi başlıyoruz canım

Bizim takım baklava sevmez diyeceğim de az önce masalın menüsünde bir dilim gördüm yine de çok değil ya...siz afiyetle yiyin bitanem. Bitiremezseniz sarı takıma verirsiniz
Baklavayı bizde sevmiyoruz canım (külliyen yalan en sevdiğim tatlı olur kendisi) baklavada neymiş öyle bir tatlımı var en iyisi hiç birimiz yemeyelim baklava yok baklava yok olsa olsa bitter çikolata var oda %80 kakaolu olacak

Bak ben bugün coook az yağlı mısır patlattım yarın da yapicam( şu anda olsa tepsiyi komple yerim çünkü açım )kendim yapicam inşallah bu kadar kaçamak yeter.pazartesi başlıyoruz canım
Tamam canim pazartesi başlıyoruz annemler köye gidecek rahatça diyet yapabilirim
Olsun yarışlara başlayınca düşersin tekrar
Ramazanda veririm diye düşünüyorum canim ama bakalim ne olacak
Havuç dilim değildi inşallah
Yok canım minik minik kesilmisti
Aslinda baklava sevmiyorum cogu bayramda 1 tane bile yemeden bayrami gecirirdim
Gecen sene neden o kadar yedim bende bilmiyorum

Sorma yarın da erkenden taşınma pazartesiye işe gidecek kadar evimden sağlamca çıkacak kadar yerlesiyim de gerisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…