Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullan dene canım, bana fazla ağır geldi yürürken, yada kol kaldır, indir yaparken.ya böyle söyleyince aşırı haklı geldi bende fazlasıyla yük var ama faydalı diye duymuştum aldım oyüzden merak ettim. Kollarıma kesin kullanıcam da bacakları bilemedim
Afiyet olsun canımMenüm, adımlarım bittiğine göre yazabilirim
15: 00
Bulgur pilavı
Kavurma et
Çoban salata ( fazlaca)
2 lt su
2 kupa kahve
Yeşil çay icermiyim bilmiyorum
Eki Görüntüle 3035914
Zipzip-
Cordelia
Elhan
_ASTRAL_
Guzel olmus begendimTeşekkür ederim.. uzun zamandır değiştireyim diyordum. Ama isim yoktu aklımda bugün şarkı dinlerken geçti ben de değiştirdim![]()
30-35 kisiyiz ama aktif olan kişi sayımız daha azO kadar çabuk mu, canım kaç kişiyiz![]()
Afiyet olsun kaptanimAy bir yürümüşüm anlatamam halim kalmadı dünün telafisini yaptım ramazana kadar idare edersem ramazanda işler kolay
Tebrik ederim mavi takımpastelfit kız pastelcigim seni pastelfit diye etiket yapmaya çalıştım
![]()
Elhan in durumunda hep öyle okuyorum ya adını
Elhan baskanim seni de tebrik ederim
Menü
Sabah 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek 2 3 çaykaşık çikolata
Öğlen yok
Aksam yesil ve kapya biberli tavuk sote 3 4 kaşık pilav ve salata az da şehriye çorbası
Zipzip-
O kadar yürümüşken bunlar da adimlar atmış olayım
Afiyet olsun ablacimMenüm, adımlarım bittiğine göre yazabilirim
15: 00
Bulgur pilavı
Kavurma et
Çoban salata ( fazlaca)
2 lt su
2 kupa kahve
Yeşil çay icermiyim bilmiyorum
Eki Görüntüle 3035914
Zipzip-
Cordelia
Elhan
_ASTRAL_
Afiyet olsun canimiyi akşamlar herkese. Fırsat bulmuşken menülerimi paylaşayım hemen,
Sabah 10.00
2 yumurta,
2 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin,
Bol yeşillik.
Ara 14.00
1 bardak süt,
1 kivi.
Akşam 18.30
1 porsiyon ızgara tavuk,
Salata.
Su: 3 ltpastelfit
Zipzip-
dolunaydagel
Sen bilirsin canım ama dinlenmeye vakit ayır birazKendimi iyi hissetmiyorum eve gidebilir miyim diye arasam patronu git diyip üstüne arar nasıl oldun diye birde öyle şeker bir patronum var şükürler olsun ama haftaya bir kaç saat izin aldım şimdi tekrar izin istemem huyum değil
Gerçekten harika bir grupGrubumuzun enerjisi yeter canım :) maşallah çok güzel bir topik![]()
Merhaba, bebeğini hayırlıca sağlıklıya kucağına alırsın inşallahBugün tartıldım kaptanım kabak gibi 84 um dün gece 11 de kuzu şiş dürüm yersem olacağı bu , bugünde arkadasa davetliydik bir güzelde orda yedim bu hafta ben kesin buradayım![]()
Olabilir kuzum, birkaç gün sonra tekrar yerim bakalım yine aynı etki mi olacakÇok şükür ki iyisin canım çok sevindim inanki belki tadı acı olduğu için midene dokunmuş olabilir neyse geçti gitti bir daha yeme canım![]()
Afiyet olsun canım cicikuşumiyi akşamlar herkese. Fırsat bulmuşken menülerimi paylaşayım hemen,
Sabah 10.00
2 yumurta,
2 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin,
Bol yeşillik.
Ara 14.00
1 bardak süt,
1 kivi.
Akşam 18.30
1 porsiyon ızgara tavuk,
Salata.
Su: 3 ltpastelfit
Zipzip-
dolunaydagel
Iyi yapmissin canim yoksa bugünkü eksiler artiya dönerdiSelam kızlar naptim biliyor musunuz ? Esim tutturdu yemekten sonra kunfeciye gidelim ramazanda kalabalık olur diye . Sağa gittim sola gittim küçüğü uyuttum o ara da gidemedik![]()
Sen çok oldun amaaaaa