• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm, adımlarım bittiğine göre yazabilirim

15: 00
Bulgur pilavı
Kavurma et
Çoban salata ( fazlaca)

2 lt su
2 kupa kahve
Yeşil çay icermiyim bilmiyorum
Screenshot_20220328-190224_Pedometer.webp
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Elhan Elhan
_ASTRAL_ _ASTRAL_

😂🙈ya böyle söyleyince aşırı haklı geldi bende fazlasıyla yük var ama faydalı diye duymuştum aldım oyüzden merak ettim. Kollarıma kesin kullanıcam da bacakları bilemedim
Kullan dene canım, bana fazla ağır geldi yürürken, yada kol kaldır, indir yaparken.
Bisiklet sürerken iyiydi sadece.
Şimdi nerdeler bilmiyorum,belkide attım

Ay bir yürümüşüm anlatamam halim kalmadı dünün telafisini yaptım ramazana kadar idare edersem ramazanda işler kolay

Tebrik ederim mavi takım pastelfit pastelfit kız pastelcigim seni pastelfit diye etiket yapmaya çalıştım 😂😂😂 Elhan Elhan in durumunda hep öyle okuyorum ya adını 😁😁😁
Elhan baskanim seni de tebrik ederim

Menü
Sabah 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek 2 3 çaykaşık çikolata

Öğlen yok

Aksam yesil ve kapya biberli tavuk sote 3 4 kaşık pilav ve salata az da şehriye çorbası

Zipzip- Zipzip-

O kadar yürümüşken bunlar da adimlar atmış olayım
Afiyet olsun kaptanim 💚
Menüm, adımlarım bittiğine göre yazabilirim

15: 00
Bulgur pilavı
Kavurma et
Çoban salata ( fazlaca)

2 lt su
2 kupa kahve
Yeşil çay icermiyim bilmiyorum
Eki Görüntüle 3035914
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Elhan Elhan
_ASTRAL_ _ASTRAL_
Afiyet olsun ablacim ♥️

8.30.6.30 canım hafta sonum yok
Canım çokmuş çalışma saatin. Dinlenmek için vakit bulabiliyor musun?

Kendimi iyi hissetmiyorum eve gidebilir miyim diye arasam patronu git diyip üstüne arar nasıl oldun diye birde öyle şeker bir patronum var şükürler olsun ama haftaya bir kaç saat izin aldım şimdi tekrar izin istemem huyum değil
Sen bilirsin canım ama dinlenmeye vakit ayır biraz 🤗
Grubumuzun enerjisi yeter canım :) maşallah çok güzel bir topik❤️
Gerçekten harika bir grup 🤩🥳
Bugün tartıldım kaptanım kabak gibi 84 um dün gece 11 de kuzu şiş dürüm yersem olacağı bu , bugünde arkadasa davetliydik bir güzelde orda yedim bu hafta ben kesin buradayım 😫
Merhaba, bebeğini hayırlıca sağlıklıya kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Çok şükür ki iyisin canım çok sevindim inanki belki tadı acı olduğu için midene dokunmuş olabilir neyse geçti gitti bir daha yeme canım 😘
Olabilir kuzum, birkaç gün sonra tekrar yerim bakalım yine aynı etki mi olacak 😬

Back
X