- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
Tamam tamam yemedimYeme canim![]()

Tavuk yaptım bu hafta kaptanım, Et haşlayıp yahnisini yapayım yarınPazarda cok pahaliydi gecen hafta
Et güzel bir secenek
Aksamlari tavuk yemekleride yapabilirsin canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tamam yemedimYeme canim![]()
Tavuk yaptım bu hafta kaptanım, Et haşlayıp yahnisini yapayım yarınPazarda cok pahaliydi gecen hafta
Et güzel bir secenek
Aksamlari tavuk yemekleride yapabilirsin canim![]()
Geçmiş olsun abla, tedavini aksatma. Kas sorunları can acıtıyor.Sağol kuzum teşekkürler.
Epeydir istediğim bişeydi buluncada kaçırmak istemedim .
Geçmiş olsun abla ayrıca iraden süper valla ben de işyerine geçince havuç kemiricemSelamlar şimdi geldim röntgrn çekildi kas spazmı dedi dr,ilaç verdi sıcak uygulama yapmam lazımmış geçmezse 1 ay sonra gelin kuru iğne yaparız dedi.
Alıntıda sıkıntı oldu buradan yazayım .
Acıktım iç sesim karnını doyur dedi,dışardaki sesim hayıııırrrr yemem dedim yemedim vallla![]()
Oo güle güle kullanHava çok güzel burada güneşte var dışarlar epey kalabalıktı,kelndimede polarlı eşortman altı ve deri pantolan aldım epeydir almak istiyordum sonunda buldum .
Gelir bana da bulaşık yıkamak ev temizliği iyi geliyorArada gelip gidiyorum, temizliğe başladım aktif olamiyorumherkes iyidir inşallah.
Cam silmek iyi gelir mi insana ya![]()
Çok sağol şiracımm,10gündür vardı zaten daha önceside var bunun neyseki ilaçla kurtaracam.Geçmiş olsun abla, tedavini aksatma. Kas sorunları can acıtıyor.
Deri pantolonun ve eşofmanın hayırlı olsun. Güle güle eskit![]()
Çok sağol teşekkür ederim,dış sesim galip geldi demin 1 elma yedim,yoksa dışrada yer gelirdim bu konuda iyiyimdir öok yemeklede aram olmadığı için dayanıyorum.Geçmiş olsun abla ayrıca iraden süper valla ben de işyerine geçince havuç kemiricem![]()
Teşekkür ederim sağol,36 beden aldım iyi oldu.Oo güle güle kullan![]()
Ev temizliği nasıliyi geliyor bende en çok dolap yerleştirmeyi severim boşalt yerleştir bayılırım.Gelir bana da bulaşık yıkamak ev temizliği iyi geliyor![]()
36 beden mi yaa hayalim nasip et Allahım çok aminÇok sağol şiracımm,10gündür vardı zaten daha önceside var bunun neyseki ilaçla kurtaracam.
Teşekkür ederim sağol istiyordum alayım diye bugüne kısmet oldu.
Çok sağol teşekkür ederim,dış sesim galip geldi demin 1 elma yedim,yoksa dışrada yer gelirdim bu konuda iyiyimdir öok yemeklede aram olmadığı için dayanıyorum.
Havuç candır bende arada kemiririm hemen
Teşekkür ederim sağol,36 beden aldım iyi oldu.![]()
Kadınlık deli işi vallaEv temizliği nasıliyi geliyor bende en çok dolap yerleştirmeyi severim boşalt yerleştir bayılırım.![]()
Artık 38 beden bile bol gelmeye başladı bende kaşça flanda yok 26 rahat oluyor artık.36 beden mi yaa hayalim nasip et Allahım çok amin![]()
Aynen bende toz almaktan nefret edrim nedense,evde titiz bir koca var üstelikKadınlık deli işi vallaiyi gelen şeylere bakarmisiniz kendimizi yormak
temizlik candır ama olsun
Ben de kalça var o iyi en azından 40 bedenler düşmeye başladı kemer almam lazım oversize giymeyi çok seviyorum ya 36 da olsam büyük alırım sanırımArtık 38 beden bile bol gelmeye başladı bende kaşça flanda yok 26 rahat oluyor artık.
Sende olursun merak etme
Aynen bende toz almaktan nefret edrim nedense,evde titiz bir koca var üstelikişimi iyi yaparım .
Oversize güzel canım, ben de öyle rahat giyinmeyi seviyorumBen de kalça var o iyi en azından 40 bedenler düşmeye başladı kemer almam lazım oversize giymeyi çok seviyorum ya 36 da olsam büyük alırım sanırımellerine sağlık ablacim
Allah şifa versin.Canım çıkarmadı sabahtan beri elhamdülillah. Ama hiç hali yok yatıyor yemiyor içmiyor.
MasterFit Yarışması 28. Hafta | 25.03.2022 Cuma | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |
Kırmızı Takım | |||||||||
![]() | Kırmızı Kaptan | 62,10 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Kırmızı | 79,35 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
@sabahvesen | Kırmızı | 78,80 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Kırmızı | 59,20 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Kırmızı | 65,70 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Kırmızı | 71,00 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
@limonlutarcinlikek | Kırmızı | 63,30 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
@yildiz4kc | Kırmızı | 73,70 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
S Suskunkardelen | Kırmızı | 56,75 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Kırmızı | 59,70 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Kırmızı Sarı | 67,9 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Kırmızı Sarı | 57,10 | |||||||
Mavi Takım | |||||||||
@pastel34 | Mavi Kaptan | 61,40 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Mavi | 96,20 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Mavi | 74,85 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Mavi | 80,70 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Mavi | 67,85 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Mavi | 66,30 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Mavi | 81,60 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Mavi | 76,45 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Mavi | 86,60 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Mavi | 64,40 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Mavi Sarı | ||||||||
Yeşil Takım | |||||||||
![]() | Yeşil Kaptan | 55,70 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Yeşil | 57,20 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
@B O Z A | Yeşil | 81,00 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Yeşil | 67,70 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Yeşil | 82,95 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
@Ytmz | Yeşil | 69,70 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
@busra ytez | Yeşil | 70,6 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
H HAYAT40INDABASLAR | Yeşil | 54,40 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Yeşil hamiş | 66,60 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | Yeşil | 84,3 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | 62,5 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | 83,8 | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
Teefondaydım ancak gelebidim.Ben de kalça var o iyi en azından 40 bedenler düşmeye başladı kemer almam lazım oversize giymeyi çok seviyorum ya 36 da olsam büyük alırım sanırımellerine sağlık ablacim
Gecmis olsun ablaÇok sağol şiracımm,10gündür vardı zaten daha önceside var bunun neyseki ilaçla kurtaracam.
Teşekkür ederim sağol istiyordum alayım diye bugüne kısmet oldu.
Çok sağol teşekkür ederim,dış sesim galip geldi demin 1 elma yedim,yoksa dışrada yer gelirdim bu konuda iyiyimdir öok yemeklede aram olmadığı için dayanıyorum.
Havuç candır bende arada kemiririm hemen
Teşekkür ederim sağol,36 beden aldım iyi oldu.![]()
Çpok sağol teşekkürler,Gecmis olsun abla
Saglik sorunun oldugunu kacirmisim gozden
Maşallah boyun kaç ki hanım cığım bana 36 bol olmuyor 38 güzel oluyorTeefondaydım ancak gelebidim.
40 üstümden düşüyor artık,38 bazı pantolanlar tam oluyor bazıları belden gitti bollaştı.
Ama lcw nin herşeyi bol geliyor çok büyük kaliplarTeefondaydım ancak gelebidim.
40 üstümden düşüyor artık,38 bazı pantolanlar tam oluyor bazıları belden gitti bollaştı.