Kizlar selam,
Bugun ofise gittim geldim yine cok yogundu. Menumu yazayim, yarin artik vaktim olursa alintilarima donucem.
08:00 1 kahve
12:30 1 salata kasesi carpacio salata, 1 kase corba
sonrasinda 2 kuru kayisi 2 ceviz
15:00 2 kuru kayisi 2 ceviz
16:30 1 kase mangolu ve granolali yogurt
20:30 (ofisten 7 de ciktim yol zaten 1 saat eve gelip yemegi isitmam bu saat oldu) 2 yk izmir kofte 5 yk kabak sote (icinde azicik da peynir var) 1 kase yagsiz tuzsuz salata
22:00 3 tane kurabiye, arkadaslar caya geldi, normalde misafir cagirmadim ama bizden birseyler alacaklardi gelince de bir cay demledim, yanina birseyler cikarinca, bende gunun yorgunluguyla tutamadim kendimi
Su 3 lt
spor 9554 adim 955 puan
Salilari yol beni cok yoruyor, sabah trafik vardi 1.30 saatte gittim ofise, donuste gec ciktigim icin trafik yoktu 1 saatte geri donus 2,5 saatim yolda araba kullanrak gecti. Cok sukur gerci isimi seviyorum ama salilari epey yorucu oluyor 6 da kalkip karanlikta yola cikiyorum, aksam da 8 de ancak eve girebiliyorum. Ama 2 sene issiz kaldigim icin, hic itirazim yok, 5 gun gidip gelmeyi goze almistim ise baslarken, coronanin bana faydasi bu oldu haftada 1 gidiyoruz simdi. Neyse Allah baska dert vermesin de yorgunluk dinlenince gecer :)
pastelfit
Cordelia
Zipzip-
@HLLAK
Eki Görüntüle 3036663