- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Günaydın tatlı ŞirammmmGünaydın canlar, yine zombi gibi uyandımama güzel bir gün olacak, inanıyorum
Günaydın canımGünaydın kuzular
İnşallah kuzumGeçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyi olur kuzucuk
İnşallah canımSaol kuzum. Çocuğum hasta ya, yemişim direncini kafasındayım şu an. Neyse, haftasonu turp gibi olacağız inşallah.
Çok teşekkür ederim. Tam hava değişimi ya, hem alerjisi tetikliyor hem de terleyip soğuyunca oldu herhalde. Kreşte de çok terliyorum dedi az önce.Geçmiş olsun canım.
Üşütmüş yavrucak. Allah şifa versin. Kolay gelsin sana.
Teşekkürler canımGünaydın tatlı Şirammmm
harikasın canım tebrikler
Günaydın canım
Canım çok geçmiş olsun. Size bir şey olmasınİyi akşamlar canlarım
Bugün bebeği alıp eve dönerken kaza yaptık
Eşim biraz yorgundu sanırım , arabayı görmemiş bile bizde bebisle arkadaydik neyse ki hiçbirimize birşey olmadı . Mala gelsin cana gelmesin dedik...
Değişik bir his oluyor insanın içinde öyle bir ruh halindeyim , yatmadan selam vereyim dedim. Regl olmuşum sabah. Yarına artı çıkmayım diye dua ediyorum . İki gündür WC sıkıntım varbazen geldi mi üst üste geliyor... Sağlık olsun ne diyelim öpüyorum hepinizi
Wuhuuuu gözlerim kamaştı
Canımın içine bak hele
Eksi olmak , artı olmaktan her zaman daha iyidir cicikuşumGünaydın kızlar. Bugün güzel haberlerle gelemedim. Önce kilomu paylaşayım,
Eki Görüntüle 3038653
Geçen hafta 80,7
Bu hafta 80,6
Yüzde 0,12
Neden direnç gösterdi vücudum anlayamadım
pastelfit Zipzip- @dolunaydagel
Masterfit devamZipzip- kaptanım.
İnşallah yavrum...Saol kuzum. Çocuğum hasta ya, yemişim direncini kafasındayım şu an. Neyse, haftasonu turp gibi olacağız inşallah.
Tebrikler canımmmEki Görüntüle 3038660
Geçen cuma 62.1
Bugün 61.6
Fark -500
Zipzip- Cordelia pastelfit fitim
Bu beş yüz gram oğluma doğum günü hediyem olsun.
Teşekkür ederim kuzumWuhuuuu gözlerim kamaştıtebrik ederim canım sabahım
Canımın içine bak hele
Kaptanımız mi olacan sen
Teşekkürler bitanem
Bu hafta ben de çok zorlandım tatlım. Geçen hafta verdiysen vücut kendini guncelliyor. Hiç dert etme.Günaydın kızlar. Bugün güzel haberlerle gelemedim. Önce kilomu paylaşayım,
Eki Görüntüle 3038653
Geçen hafta 80,7
Bu hafta 80,6
Yüzde 0,12
Neden direnç gösterdi vücudum anlayamadım
pastelfit Zipzip- @dolunaydagel
Masterfit devamZipzip- kaptanım.
Çok teşekkür ederim bitanemTebrikler canımmmiyi ki doğmuş oğlun iyi ki senin gibi bir annesi olmuş
Kuzum çok mutluyum bugün.
Günaydın inşallahGünaydın herkese
Mutlu bir gün olsun hepimize
Allah uzun hayırlı ömürler versinÇok teşekkür ederim bitanemAllah hepimize yavrularıyla mutlu bir ömür nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?