Hayırlı olsun bitanem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun bitanem
Himm yok 18 yasindayim ondan oyle yazdimÇankırı mi acaba dedim..eş memleketi de![]()
Cansın sen ablacımSağ ol bebeğim..mutluluk paylaşıldıkça çoğalıyor.iyi ki varsınız her mutlu anımda yanımda olduğunuzu bilmek huzur veriyor.
![]()
Kis gelmis tekrardanKizlar burda kar yagiyo![]()
Kırdık çok şükür sonundaKırdım 59 bandını çok mutluyum ramazan da devammmm
Unutma ekürim ben kaydırdım bile keyifle hendeBenim ibremin başı kel mi
Hep unutuyorum![]()
Ben senin bildirimi kaçırdım mısen varya süpersin yıldızım çok tebrik ediyorum
harikasın maşallah
Tebrikler canım harika eksi tebrikler
Selammn canommm![]()
Tek derdim o kuzum... Ramazanda her şeyi dağıtıyorum çünkü...Migrenin oldugu icin aslinda yesile alsak daha iyi olacak abla![]()
Yok şimdi paylaştımBen senin bildirimi kaçırdım mı![]()
Öyle ya. İşe gelemeyeceğim diye arkadaşlara haber verdim, diğer ikisinin de çocuğu rahatsızmış onlarda gelemeyeceklermiş, diğer gruptan destek istedik, onlardan da küçük çocuğu olan hastanedeymiş. Allah yardımcımız olsun. Şu bahar bi gelse rahatlayacağız inşallah.Çok geçmişler olsun,iyiki sizlere bişey olmamış,bazen yorgunluk durumlarıda oluyor cana geleceğine mala gelsin deriz ya .
Sizler iyi olun yeterki.
Çok geçmişler olsun havalardan olmuştur çocukların hepsi hastalanıyorlar maalesef.
Harikasın
Geçmiş olsun Allah şifa versinÖyle ya. İşe gelemeyeceğim diye arkadaşlara haber verdim, diğer ikisinin de çocuğu rahatsızmış onlarda gelemeyeceklermiş, diğer gruptan destek istedik, onlardan da küçük çocuğu olan hastanedeymiş. Allah yardımcımız olsun. Şu bahar bi gelse rahatlayacağız inşallah.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Tamam ablacimTek derdim o kuzum... Ramazanda her şeyi dağıtıyorum çünkü...
Yeşil takımdayim onaylıyorum.![]()
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen cuma 74,85
Bugün 73,85
-1000 gr
Zipzip-
Cordelia
pastelfit
Kinoalihatun
Masterfit varım kaptanım