Evinin manzarasimi oAfiyet olsun canımfazlasıyla hak ettin ödülü.
Ben de eEki Görüntüle 3038926 şime kahvaltı ısmarladım kendimi de aradan çıkardım.
Güzelliğe bak yaAfiyet olsun canımfazlasıyla hak ettin ödülü.
Ben de eEki Görüntüle 3038926 şime kahvaltı ısmarladım kendimi de aradan çıkardım.
teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım teşekkür ederiz
Tebrik ederim canım
Teşekkür ederim
Ellerine sağlık canım teşekkür ederiz
Vay vay vaytebrik ederim canım
Waaow muh te şem tebrik ederim canım
İşte bu , harikasın canım , aynen devam tebrik ederim
Yok canımTakımlar belli oldu mu
Saraaaaa muhteşemsinGeçen hafta cuma günü : 96.2 kğ
Bugün : 93.0 kğ
Fark : - 3.2 kğ
@Zipzip- @Cordelia @pastel34 @She-Raa
Eki Görüntüle 3038727
Çok geciktim kaptanım, eşim isten gelecek, yemek yapmam lazım, küçük ayağını batırmış, etrafta dolanmış oraları temizlemem lazımGeçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah şifa versin dinlenmek en güzeli. Sıcak su torbası varsa ayağının arasına al...iyi hissettirir. Yudum yudum da ılık su iç bol bol.
Inşallah kuzumElinde olmayan nedenler, üzülme. Haftaya misliyle gider
Sağol kaptanımSen üzülme yeter tatlım...Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim.
Mavişim geçen yıl böyleydi evimin manzarası. Taşındım oradanEvinin manzarasimi oaşık oldum cildirabilirmiyim harikaaaa kaptanım afiyet olsun
Allahım manzaraya bak afiyet olsun bir de benim manzara iç kapatıcıAfiyet olsun canımfazlasıyla hak ettin ödülü.
Ahhh nerde denizi olan her yer kabulum aşığım keyfin olsun missssMavişim geçen yıl böyleydi evimin manzarası. Taşındım oradan
Antalya / Falezler burası canım... Gerçekten cildirilacak gibi güzel. Telefonun kamerası yansıtmıyor o güzelliği çıplak gözle aşık olmamak elde değil. Gelin Antalya'da yaşayalım .
Manzara süper hocam falezler lara tarafımı yoksa bizim kamp var orada.Mavişim geçen yıl böyleydi evimin manzarası. Taşındım oradan
Antalya / Falezler burası canım... Gerçekten cildirilacak gibi güzel. Telefonun kamerası yansıtmıyor o güzelliği çıplak gözle aşık olmamak elde değil. Gelin Antalya'da yaşayalım .
Hareket ederim de, 2. Seviyede kilo yavaş gidiyor, kaptanlar beni böyle kabul edip seçerse olurSagol canim
Hayirli sabahlar cumalar ablacim gecmis olsun
Bildirimsiz kabul ederiz artık canim
Sonuclar açıklanacak
Artin cok degil abla haftaya daha guzel olur
Masterfit e devam edecek misin
Bende bayılırım glutene işteBen gluten yüzünden yiyemiyorum ödül içinse ye bir günlük güzelim kızartmayi yeme ayran iç sorun olmaz sağlıksız olan kısmı o ztb
Kalbin nerede olmanı istiyorsa orası senin için hayırlısi ve gerçek olsun Elifcim.Allahım manzaraya bak afiyet olsun bir de benim manzara iç kapatıcı
Afiyet olsun ablacımBugün ödüllendiriyim kendimi demi az bişi tatlı yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?