Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım hangisi? bir kırmızı olanı var bir de bitki özlü yeşil olanı.

bence de 😂

geçmiş olsun canım.

eve gelince hemen tartılıp beklemeden yazarsak yine bir derece. ama iftarı yapıp, sofrayı topla oturu beklersek geç olur. ben eve gelip hemen tartılıp cepten bildirim yapabilirim. çalışmayanlar arada bildirim yapabilir. çalışanlar zaten belli bir sayıda. sen bilirsin canım.
Bitkisel özlü yeşil olan canım linkini attığın yani

Tarhana corbasi
Karisik kizartma
Çiğköfte
Tatli olabilirde olmayabilirde

Ben corba ve cig kofte yemegi düşünüyorum sadece 🙈
kızartmadan da al biraz. abartmadığın sürece birşey olmaz canım. yanında yoğurtla ye.
Yoğurt çorbası, kuskus pilavı ve salata dunden var, fırında tavuk patates yapacağım bitti.
Lakin hiç halim yok, evi süpüreceğim kalkamıyorum, gidip hafta içi için de biraz sebze yemeği vs yapsam çok iyi olacak aslında.

eline sağlık gayet güzel. evet çalışınca bugünden birşey hazırlayıp dolaba koymak gerekli. hafta içi için iyi oluyor.

bizde de
köfte
karışık kızartma (az yağda ama)
yufka ekmeği
yoğurt
brokoli salatası

sütlaç (şu anda pişiyor 😍)

Canlarım merhaba. Annem aradı çok kötü olmuş istifra ediyor. Bir yandan da bebeğim 😔ikisini de götürdük serum vuruldu. Bu hafta takım için sıkıntı olmayacaksa pes etmek ve izinli olan istiyorum 😔 Zipzip- Zipzip- kaptanım mümkün müdür acaba
canım çok geçmiş olsun. niye oldu ki acaba? annen oruçlu muydu canım? migren falan varsa oruçken o da bulantı kusma yapabilir.

Canlarım merhaba. Annem aradı çok kötü olmuş istifra ediyor. Bir yandan da bebeğim 😔ikisini de götürdük serum vuruldu. Bu hafta takım için sıkıntı olmayacaksa pes etmek ve izinli olan istiyorum 😔 Zipzip- Zipzip- kaptanım mümkün müdür acaba
Cok gecmis olsun Allah sifa versin her ikisinide🙏🙏
Tamam canim bu hafta izinli sayalim seni
Cordelia Cordelia
gezegenfeza gezegenfeza
Kaptanlarim bilginiz olsun🤗🤗

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyleri yoktur

Her ikisinede Allah şifa versin canım
Sanada güç kuvvet versin 😔

Kizlar selam,

ay ben iki gundur menu paylasamadim hemen yazayim menulerimi

1 nisan cuma
sabah 1 kahve
12.00 1 yumurtadan omlet, 2 dilim peynir, 1 kase yagsiz tuzsuz salata, 2 kayisi 2 ceviz
16.00 2 ceviz 1 elma 1 kase yogurt
19.30 6 parca tavuk (kanat, baget karisik) kfc yaptik 🙈 yarim haslabmis misir

2 nisan cumartesi
sabah 1 kahve
14.30 1 omletli sandvic icinde yesillikde var
17.00 10 badem 1 kahve
19.20 1 parca somon(az yagli tavada izgara gibi pisiridik) yaninda 1 kase 1 tk yagli salata

arada cay

dun esimde diyete basladi, ilk gun diye biraz stresliydi o yuzden ilk ogun biraz gec saate kaldi. Artik esimde benimle beraber diyet yapiyor insallah simdi beraber cok daha hizli kilo verecegiz 🤞

bu arada ben oruc tutamiyorum, tutabilenlerin orucunu Allah kabul etsin. Hepimize hayirli ramazanlar olsun 🤲🤲

spor cuma nerdeyse yok 3006 adim
cumartesi 9706 adim

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 ugurbocuuu ugurbocuuu

Eklentiler

• Screenshot_20220403-155614_Fit.webp
    Screenshot_20220403-155614_Fit.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20220403-155609_Fit.webp
    Screenshot_20220403-155609_Fit.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 20
kızartmadan da al biraz. abartmadığın sürece birşey olmaz canım. yanında yoğurtla ye.

eline sağlık gayet güzel. evet çalışınca bugünden birşey hazırlayıp dolaba koymak gerekli. hafta içi için iyi oluyor.

bizde de
köfte
karışık kızartma (az yağda ama)
yufka ekmeği
yoğurt
brokoli salatası

sütlaç (şu anda pişiyor 😍)
Afiyet olsun canım

Back
X