Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelliğine güzellik katacaksın deseneTeşekkür ederim kaptanım birkaç gün içinde belli olur duzelip düzelmediği![]()
Kolay gelsin canım kendini çok yormaMerhabalar ,bugün hiç gelemedim . Temizlik yapıyorum, perdeleri yıkıyorum , alt üst temizlik . Adım sayım 5500 ü gördü. Bitene kadar 8000 olur herhalde . Sık gelemeyebilirim , akşama biter herhalde temizliğim de
Köftekızlar akşam yemeği/iftar menüleriniz nasıl?
Afiyet olsun canımKizlar selam,
ay ben iki gundur menu paylasamadim hemen yazayim menulerimi
1 nisan cuma
sabah 1 kahve
12.00 1 yumurtadan omlet, 2 dilim peynir, 1 kase yagsiz tuzsuz salata, 2 kayisi 2 ceviz
16.00 2 ceviz 1 elma 1 kase yogurt
19.30 6 parca tavuk (kanat, baget karisik) kfc yaptikyarim haslabmis misir
2 nisan cumartesi
sabah 1 kahve
14.30 1 omletli sandvic icinde yesillikde var
17.00 10 badem 1 kahve
19.20 1 parca somon(az yagli tavada izgara gibi pisiridik) yaninda 1 kase 1 tk yagli salata
arada cay
dun esimde diyete basladi, ilk gun diye biraz stresliydi o yuzden ilk ogun biraz gec saate kaldi. Artik esimde benimle beraber diyet yapiyor insallah simdi beraber cok daha hizli kilo verecegiz
bu arada ben oruc tutamiyorum, tutabilenlerin orucunu Allah kabul etsin. Hepimize hayirli ramazanlar olsun
spor cuma nerdeyse yok 3006 adim
cumartesi 9706 adim
Cordelia
Zipzip-
sara_28 @ugurbocuuu
Bende aynı durumdayım kaptanım. 2 gündür dinlenecek fırsatıda buluyorum aslında. Sabah hemen kızıma kahvaltı hazırlayıp yanındaki koltuğa uzanıveriyorum, 9-9.30 a kadar uyukluyorum. Hani ağrı uykusuzluktan mı diyeceğim ama… Ağrı gibi de değil benimki, sanki delip geçecek beynimi, öyle bir şeyİftara az kaldı hiç acıkmadım ama çok susuzum bide başım çok feci ağrıyor ezan okunur okunmaz bir ağrı kesici alacam![]()
Afiyet olsun canimKizlar selam,
ay ben iki gundur menu paylasamadim hemen yazayim menulerimi
1 nisan cuma
sabah 1 kahve
12.00 1 yumurtadan omlet, 2 dilim peynir, 1 kase yagsiz tuzsuz salata, 2 kayisi 2 ceviz
16.00 2 ceviz 1 elma 1 kase yogurt
19.30 6 parca tavuk (kanat, baget karisik) kfc yaptikyarim haslabmis misir
2 nisan cumartesi
sabah 1 kahve
14.30 1 omletli sandvic icinde yesillikde var
17.00 10 badem 1 kahve
19.20 1 parca somon(az yagli tavada izgara gibi pisiridik) yaninda 1 kase 1 tk yagli salata
arada cay
dun esimde diyete basladi, ilk gun diye biraz stresliydi o yuzden ilk ogun biraz gec saate kaldi. Artik esimde benimle beraber diyet yapiyor insallah simdi beraber cok daha hizli kilo verecegiz
bu arada ben oruc tutamiyorum, tutabilenlerin orucunu Allah kabul etsin. Hepimize hayirli ramazanlar olsun
spor cuma nerdeyse yok 3006 adim
cumartesi 9706 adim
Cordelia
Zipzip-
sara_28 @ugurbocuuu
Tatlı kaptanim benim en güzel sensinGüzelliğine güzellik katacaksın desene
Kolay gelsin canım kendini çok yorma
Köfte
Salata
Yoğurt çorbası
İftariyelik (hurma ve zeytin)
Afiyet olsun canım![]()
Guzel eksi tebrik ederim canim
Gecmis olsun kaptanimİftara az kaldı hiç acıkmadım ama çok susuzum bide başım çok feci ağrıyor ezan okunur okunmaz bir ağrı kesici alacam![]()
Gecmis olsun canimBende aynı durumdayım kaptanım. 2 gündür dinlenecek fırsatıda buluyorum aslında. Sabah hemen kızıma kahvaltı hazırlayıp yanındaki koltuğa uzanıveriyorum, 9-9.30 a kadar uyukluyorum. Hani ağrı uykusuzluktan mı diyeceğim ama… Ağrı gibi de değil benimki, sanki delip geçecek beynimi, öyle bir şey![]()
5773 deyim zor adim atiyorum 3 gündür hic canim istemiyor8.300 adım![]()
Çalışanlar için erken tartıldımGuzel eksi tebrik ederim canim
Gecmis olsun kaptanim
Gecmis olsun canim![]()
Geçmiş olsun bi saat kaldı ama acıkmadim bende susamadim hemde halsizim uyumak istiyorum adim 1500 kaldı iftardan sonra yaparım artıkİftara az kaldı hiç acıkmadım ama çok susuzum bide başım çok feci ağrıyor ezan okunur okunmaz bir ağrı kesici alacam![]()
Ben oruçlu değilim zaten bu adımlar o yüzden böyleYarın geçerim seni![]()
Ben oruçlu değilim zaten bu adımlar o yüzden böyleYarın geçerim seni![]()
menü böyle. ayarlı alırım tabağa.Afiyet olsun canım
ben karışık kızartmayı sarımsaklı yoğurtla ya da sade yoğurtla yerim. çok lezzetli oluyorYogurtlu hic sevmiyorum![]()