Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

83BF6730-B949-4C63-AB9A-64FD824C2A5F.webp

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza
Cuma:71,5
Bugün:70,9
-600

Teşekkür ederim kaptanım birkaç gün içinde belli olur duzelip düzelmediği🥰🥰😘😘
Güzelliğine güzellik katacaksın desene 🥰🥰🥰❤️
Merhabalar ,bugün hiç gelemedim . Temizlik yapıyorum, perdeleri yıkıyorum , alt üst temizlik . Adım sayım 5500 ü gördü. Bitene kadar 8000 olur herhalde . Sık gelemeyebilirim , akşama biter herhalde temizliğim de
Kolay gelsin canım kendini çok yorma ❤️😘
kızlar akşam yemeği/iftar menüleriniz nasıl?
Köfte
Salata
Yoğurt çorbası
İftariyelik (hurma ve zeytin)
Kizlar selam,

ay ben iki gundur menu paylasamadim hemen yazayim menulerimi

1 nisan cuma
sabah 1 kahve
12.00 1 yumurtadan omlet, 2 dilim peynir, 1 kase yagsiz tuzsuz salata, 2 kayisi 2 ceviz
16.00 2 ceviz 1 elma 1 kase yogurt
19.30 6 parca tavuk (kanat, baget karisik) kfc yaptik 🙈 yarim haslabmis misir

2 nisan cumartesi
sabah 1 kahve
14.30 1 omletli sandvic icinde yesillikde var
17.00 10 badem 1 kahve
19.20 1 parca somon(az yagli tavada izgara gibi pisiridik) yaninda 1 kase 1 tk yagli salata

arada cay

dun esimde diyete basladi, ilk gun diye biraz stresliydi o yuzden ilk ogun biraz gec saate kaldi. Artik esimde benimle beraber diyet yapiyor insallah simdi beraber cok daha hizli kilo verecegiz 🤞

bu arada ben oruc tutamiyorum, tutabilenlerin orucunu Allah kabul etsin. Hepimize hayirli ramazanlar olsun 🤲🤲

spor cuma nerdeyse yok 3006 adim
cumartesi 9706 adim

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 @ugurbocuuu
Afiyet olsun canım ❤️

İftara az kaldı hiç acıkmadım ama çok susuzum bide başım çok feci ağrıyor ezan okunur okunmaz bir ağrı kesici alacam 😔😔😔
Bende aynı durumdayım kaptanım. 2 gündür dinlenecek fırsatıda buluyorum aslında. Sabah hemen kızıma kahvaltı hazırlayıp yanındaki koltuğa uzanıveriyorum, 9-9.30 a kadar uyukluyorum. Hani ağrı uykusuzluktan mı diyeceğim ama… Ağrı gibi de değil benimki, sanki delip geçecek beynimi, öyle bir şey 😒

Kizlar selam,

ay ben iki gundur menu paylasamadim hemen yazayim menulerimi

1 nisan cuma
sabah 1 kahve
12.00 1 yumurtadan omlet, 2 dilim peynir, 1 kase yagsiz tuzsuz salata, 2 kayisi 2 ceviz
16.00 2 ceviz 1 elma 1 kase yogurt
19.30 6 parca tavuk (kanat, baget karisik) kfc yaptik 🙈 yarim haslabmis misir

2 nisan cumartesi
sabah 1 kahve
14.30 1 omletli sandvic icinde yesillikde var
17.00 10 badem 1 kahve
19.20 1 parca somon(az yagli tavada izgara gibi pisiridik) yaninda 1 kase 1 tk yagli salata

arada cay

dun esimde diyete basladi, ilk gun diye biraz stresliydi o yuzden ilk ogun biraz gec saate kaldi. Artik esimde benimle beraber diyet yapiyor insallah simdi beraber cok daha hizli kilo verecegiz 🤞

bu arada ben oruc tutamiyorum, tutabilenlerin orucunu Allah kabul etsin. Hepimize hayirli ramazanlar olsun 🤲🤲

spor cuma nerdeyse yok 3006 adim
cumartesi 9706 adim

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 @ugurbocuuu
Afiyet olsun canim ♥️

Guzel eksi tebrik ederim canim 😍
İftara az kaldı hiç acıkmadım ama çok susuzum bide başım çok feci ağrıyor ezan okunur okunmaz bir ağrı kesici alacam 😔😔😔
Gecmis olsun kaptanim 😔
Bende aynı durumdayım kaptanım. 2 gündür dinlenecek fırsatıda buluyorum aslında. Sabah hemen kızıma kahvaltı hazırlayıp yanındaki koltuğa uzanıveriyorum, 9-9.30 a kadar uyukluyorum. Hani ağrı uykusuzluktan mı diyeceğim ama… Ağrı gibi de değil benimki, sanki delip geçecek beynimi, öyle bir şey 😒
Gecmis olsun canim 😔

Back
X