- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Ankaradayım ben canım İstanbul kadar olmasada 2 gündür Burdada rüzgar varEvet yaaa rüzgar beni iki gündür mahvetti sınavlara gidip gelirken. Sen nerede oturuyordun mommycigim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaradayım ben canım İstanbul kadar olmasada 2 gündür Burdada rüzgar varEvet yaaa rüzgar beni iki gündür mahvetti sınavlara gidip gelirken. Sen nerede oturuyordun mommycigim
Bir de benim salon değişecek yeni eşyalar gelecek salonu dip köşe temizlemem camları halletmem lazım. Eve gelip yatıyorum bütün günKesinlikle canım yarın itibari ile kendimize geliyoruz![]()
Böyle direkt kafama kafama esti ya bugün de hem giderken hem gelirken yağmur yedim. Öğlen de güneş açtıAnkaradayım ben canım İstanbul kadar olmasada 2 gündür Burdada rüzgar var![]()
Ne güzel canım güle güle otur valla yakın olsak yardıma gelirdimBir de benim salon değişecek yeni eşyalar gelecek salonu dip köşe temizlemem camları halletmem lazım. Eve gelip yatıyorum bütün gün![]()
Afiyet olsun canim ama hamilelik için biraz az yiyorsun benceBugunku menum
Sabah 12:00
1 muz
Biraz patates salatasi(dünden kalanı yedim)
Ara 15:00
Bir dilim pasta
Akşam
Yarım kase çorba
3 ymk pilav
1 dilim antrikot
Salata
Cacık
Ara
2 lt su
Zipzip-
(Oruç tutamayinca ramazana adapte olmakta zorlaniyorum sanirim evdeki iftar sofrası.beni zorliycak bu hafta bir denge kurmaya calisicam)
Ah canimmmm teşekkür ederim gelmiş kadar oldumNe güzel canım güle güle otur valla yakın olsak yardıma gelirdim![]()
Tüm hava durumunu 1 günde yaşamışsın canımBöyle direkt kafama kafama esti ya bugün de hem giderken hem gelirken yağmur yedim. Öğlen de güneş açtı![]()
Nasılsın cicikuşum bayadir karşılaşmadık
Tüm hava durumunu 1 günde yaşamışsın canım![]()
Ah canimmmm teşekkür ederim gelmiş kadar oldum![]()
Tespit gibi tespit
Şarj cihazı hızlı şarj cihazlarından mı canım onlarla doldurunca öyle olabiliyorYahu daha geleli kaç dk oldu 69a düştü bile şarj..
Hayır canım normal şarj. Bir de telefonum nerdeyse ilk aldığımdan beri şarj konusunda sıkıntılı bataryayı değiştirdim ama hallolmadiŞarj cihazı hızlı şarj cihazlarından mı canım onlarla doldurunca öyle olabiliyor
Ohhh ne güzel tertemiz mis gibi valla canımerenmothers karar verdim yarın itibariyle her gün evin bir odasını dip köşe temizlicem