- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Canım hareketsizim (düşük riskim var) bu yediklerim bile siskinlik yapıyor gün içinde zor hazmediyroumAfiyet olsun canim ama hamilelik için biraz az yiyorsun bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hareketsizim (düşük riskim var) bu yediklerim bile siskinlik yapıyor gün içinde zor hazmediyroumAfiyet olsun canim ama hamilelik için biraz az yiyorsun bence
saol elifcim. iş günleri daha hareketli olurum. perşembe akşamına kadar biraz daha versem iyi olur.2-3 gunde bence guzel eksi canim tebrik ederimn![]()
Çok geçmiş olsun ablammTeşekkür ederim bitanemİnfuluenza olmuşum. Antalya'nın florasina alisiyormusum. Doktora gittim alerji ilaçları verdi. Hapşırma ve burun akıntısı vardı biraz geçti damla iyi geldi. Bu hafta savasmazsam Ramazan'a ayak uyduramam. Eşim yardımcı oluyor. Beni izne ayirirsan çok sevinirim. Telefonu dün geceden beri ilk kez elime aldım.
geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versinTeşekkür ederim bitanemİnfuluenza olmuşum. Antalya'nın florasina alisiyormusum. Doktora gittim alerji ilaçları verdi. Hapşırma ve burun akıntısı vardı biraz geçti damla iyi geldi. Bu hafta savasmazsam Ramazan'a ayak uyduramam. Eşim yardımcı oluyor. Beni izne ayirirsan çok sevinirim. Telefonu dün geceden beri ilk kez elime aldım.
Gaza geldim ocağı sildim helal bana beeeOhhh ne güzel tertemiz mis gibi valla canımtemizlik gibisi yok
![]()
Afiyet olsun menekşe kokulu masalımSelammm
Sahur mantarlı maydanozlu omlet 3 zeytin 1 dilim tbe 1 bardak süt domates salatalık 1 hurma 4 çilek 4 bardak su
İftar
5 yk çorba 2 biber dolma cacık 2 parça ekmek şimdilik 5 bardak su 1 maden suyu
Zipzip-
Cordelia
gezegenfeza
afiyet olsun. kabuk tarçın çayı iç istersen. kan şekerini ayarlar.Ya kizlar ben esim yerken biraz antep fistigi birazda yogurt tatlisi yedimsabahtan beri bi sey yemeyince baya ac hissettim kendimi
Cordelia
Kendinin en iyi hali ol
sara_28
Yaaaa anladım canım inşallah sıkıntısız tamamlarsinCanım hareketsizim (düşük riskim var) bu yediklerim bile siskinlik yapıyor gün içinde zor hazmediyroum
Yarın yeni bir gün kuzum ben de fena saldımbayağıdır iyice saldım herşeyi. nette zayıf hatunların ya da zayıflayan hatunların diyeyim fotolarına bakıp motive olacağım. millet çıtır çıtır geziyor ben dombili![]()
Allah kolaylık versin canımKizlar cümleten hayırlı akşamlar.Cuma çok yoğundu yazmistim,cumartesi oğlumu bilsem sınavına götürdüm.oncesinde kursum vardı,sonrasinda birkaç yere gitmek istedi.Oruclu da olunca saftim kaydı.Bugin nerdeyse tüm gün yattımRegl iki gün gecikti onun tükenmişligi ile kafamı koyduğum yerde sizmisim
şimdi etiketi okuyup geliyorum
Yüzbin yıl önce alintilamisimAfiyet olsun.ben de foto çekmiştim,atamadım yaa,dur atayım.
Afiyet olsun31 Mart Perşembe
8.30 filtre kahve
11.30 sade türk kahvesi
12.30 fotoda var
14.00 limonlu yeşil çay, sade soda
16.00 küçük elma, form çayı
19.00 fotoda var
1.5 litre anca oldu sipariş verdim gelicek 1.5 litre dikerim kafaya
Uyumadan form çayı da içer yarına hazır olurum
@Elhan kaptanım bugün de kabak yedim bakalım yarın neler olucak
Cordelia
Zipzip-
menekse_kokusu
Guzel eksi tebrik ederim canim
Sari takima ekledim![]()
Canım sadece adım yarışı demiştim bu hafta ramazana uyum haftası olsun diye.Menu yazacağımı bilmiyordum,dönüp yazayım@erenmothers
@Kinoalihatun
@busra ytez
@DombiliKus
@gewezebidik
@ugurbocuuu
@s i d e l y a
Beth18
Cordelia
S Suskunkardelen
Canlarım dünkü menülerinizi yazdınız mı yazınca benide etiketleyin ki takibi kolay olsun bide eksik olmasınki avantajı kaybetmeyelim bu hafta her yer kırmızı olacak ona göre![]()
Tüm gün dersim var bir de nobetciyim.5 gibi paylaşırım inşallah.Eve daha erken gelebilirsem haber ederim yinesara_28
gezegenfeza
Kaptanlarim bildirimlerinizi ozel mesajla fotoğrafli nick ve tarih ile birlikte bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok...
Oruc tutanlar yarin 2-3 gibi
Oruc tutup calisanlar isten gelince iftar öncesi
Oruc olmayanlar her zaman tartildiklari saatte olacak sekilde bildirimlerinizi bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
_ASTRAL_
@Migim
@Maviokur
Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
S Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
Anlaşmış gibi, camide de köfte vardıDikkat ediyorum da bazen birbirimizden habersiz aynı yemeği yapıyoruz bugünde öyle olmuş bir çoğumuz köfte yapmışız ne güzel bir tesadüf oluyor değilmi![]()
Allah şifa versinTeşekkür ederim bitanemİnfuluenza olmuşum. Antalya'nın florasina alisiyormusum. Doktora gittim alerji ilaçları verdi. Hapşırma ve burun akıntısı vardı biraz geçti damla iyi geldi. Bu hafta savasmazsam Ramazan'a ayak uyduramam. Eşim yardımcı oluyor. Beni izne ayirirsan çok sevinirim. Telefonu dün geceden beri ilk kez elime aldım.