Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

gezegenfeza gezegenfeza Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
EA0F7381-367A-4E72-BA91-1A5D2FE97FCC.webp

Teşekkür ederim bitanem 😍 İnfuluenza olmuşum. Antalya'nın florasina alisiyormusum. Doktora gittim alerji ilaçları verdi. Hapşırma ve burun akıntısı vardı biraz geçti damla iyi geldi. Bu hafta savasmazsam Ramazan'a ayak uyduramam. Eşim yardımcı oluyor. Beni izne ayirirsan çok sevinirim. Telefonu dün geceden beri ilk kez elime aldım.
Çok geçmiş olsun ablamm 😔

Teşekkür ederim bitanem 😍 İnfuluenza olmuşum. Antalya'nın florasina alisiyormusum. Doktora gittim alerji ilaçları verdi. Hapşırma ve burun akıntısı vardı biraz geçti damla iyi geldi. Bu hafta savasmazsam Ramazan'a ayak uyduramam. Eşim yardımcı oluyor. Beni izne ayirirsan çok sevinirim. Telefonu dün geceden beri ilk kez elime aldım.
geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin 🙏

Kizlar cümleten hayırlı akşamlar.Cuma çok yoğundu yazmistim,cumartesi oğlumu bilsem sınavına götürdüm.oncesinde kursum vardı,sonrasinda birkaç yere gitmek istedi.Oruclu da olunca saftim kaydı.Bugin nerdeyse tüm gün yattım😔Regl iki gün gecikti onun tükenmişligi ile kafamı koyduğum yerde sizmisim😂şimdi etiketi okuyup geliyorum

Kizlar cümleten hayırlı akşamlar.Cuma çok yoğundu yazmistim,cumartesi oğlumu bilsem sınavına götürdüm.oncesinde kursum vardı,sonrasinda birkaç yere gitmek istedi.Oruclu da olunca saftim kaydı.Bugin nerdeyse tüm gün yattım😔Regl iki gün gecikti onun tükenmişligi ile kafamı koyduğum yerde sizmisim😂şimdi etiketi okuyup geliyorum
Allah kolaylık versin canım

Afiyet olsun.ben de foto çekmiştim,atamadım yaa,dur atayım.
Yüzbin yıl önce alintilamisim😂😂canım sen düzenli evimiz grubunda mıydın?
31 Mart Perşembe
8.30 filtre kahve
11.30 sade türk kahvesi
12.30 fotoda var
14.00 limonlu yeşil çay, sade soda
16.00 küçük elma, form çayı
19.00 fotoda var
1.5 litre anca oldu sipariş verdim gelicek 1.5 litre dikerim kafaya 😅
Uyumadan form çayı da içer yarına hazır olurum
@Elhan kaptanım bugün de kabak yedim bakalım yarın neler olucak
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- menekse_kokusu menekse_kokusu
Afiyet olsun🥰
Guzel eksi tebrik ederim canim😍
Sari takima ekledim🥰
🥰
@erenmothers
@Kinoalihatun
@busra ytez
@DombiliKus
@gewezebidik
@ugurbocuuu
@s i d e l y a
Beth18 Beth18
Cordelia Cordelia
S Suskunkardelen

Canlarım dünkü menülerinizi yazdınız mı yazınca benide etiketleyin ki takibi kolay olsun bide eksik olmasınki avantajı kaybetmeyelim bu hafta her yer kırmızı olacak ona göre :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Canım sadece adım yarışı demiştim bu hafta ramazana uyum haftası olsun diye.Menu yazacağımı bilmiyordum,dönüp yazayım🥰
Tüm gün dersim var bir de nobetciyim.5 gibi paylaşırım inşallah.Eve daha erken gelebilirsem haber ederim yine🥰

Allah şifa versin 😔

Back
X