Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen kırmızı sarı olduğun için menü yazmana gerek yok canım ben takımdaki herkesi etiketlemişim
Tamamdır kaptanım ama yazayım yine de☺️ ben son öğünü erken yaptığım halde Gr Gr gidince kilolar,şimdi iftar saati geç olduğu için artı falan gelirsem diye takıma katılmadım yoksa menülerin hala temiz🤗

Sahur:
1 haşlanmış yumurta, Çok tahıllı ekmekten 1 tost, yeşillik,çay

İftar
2 kepçe tavuk çorbası, 4 yk fırında sebzeli tavuk, 2 yk bulgur pilavı,salata 3-5 yudum şalgam.
Şu 1,5 lt olmuştur. Suyu2 ye adımımı 10000e tamamlayıp uyuyacagim

Tamamdır kaptanım ama yazayım yine de☺️ ben son öğünü erken yaptığım halde Gr Gr gidince kilolar,şimdi iftar saati geç olduğu için artı falan gelirsem diye takıma katılmadım yoksa menülerin hala temiz🤗

Sahur:

İftar
2 kepçe tavuk çorbası, 4 yk fırında sebzeli tavuk, 2 yk bulgur pilavı,salata 3-5 yudum şalgam.
Afiyet olsun kardooo

Ya kizlar ben esim yerken biraz antep fistigi birazda yogurt tatlisi yedim 😓 sabahtan beri bi sey yemeyince baya ac hissettim kendimi

@Cordelia @Kendinin en iyi hali ol sara_28 sara_28
Su iç canım beyinde açlık ve susuzluk merkezi aynı yerde olduğu için susuzlukla açlık karıştırılıyor genelde bir iki bardak su iç 15 dakika bekle yine açlık hissediyorsan sonra bişeyler atıştır

Sahur:

İftar
Afiyet olsun canım çok dengeli güzel bir menü olmuş şalgam ödem yapabilir ana zaten az içmişsin ❤️😘

İftara az kaldı hiç acıkmadım ama çok susuzum bide başım çok feci ağrıyor ezan okunur okunmaz bir ağrı kesici alacam 😔😔😔

Bende aynı durumdayım kaptanım. 2 gündür dinlenecek fırsatıda buluyorum aslında. Sabah hemen kızıma kahvaltı hazırlayıp yanındaki koltuğa uzanıveriyorum, 9-9.30 a kadar uyukluyorum. Hani ağrı uykusuzluktan mı diyeceğim ama… Ağrı gibi de değil benimki, sanki delip geçecek beynimi, öyle bir şey 😒
oruçluyken de baş ağrısı zor oluyor 😒
60kiloyum 60kiloyum niye güldüz kız inanmadın mı yoksa🤣🤣🤣🤣
hahahah ilham gelmiş sana. bize de gel ilham gelmişken 😂

Back
X