- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Wc problemim var canim 2 gundur ondandırSaat kaç gibi tartıldin? Çok su mu içtin? Çünkü sen fazla arti gelmiyordun sanki
Nasil oldun ablacim daha iyisindir inşallahCanım sana da geçmiş olsun. Eşim iyileşti sonra bana geçti aynı sizin gibi.
Baş ağrısı çok fena ya bende de var, henüz oruca başlamadım benim migren istifraya kadar gidiyor hakkımızda hayırlısı.Canım, anca gelipte görebildim. İyi diyelim iyi olalım. Bir koşturmacadır ki sorma her gün. Bugün biraz kötüyüm yalnız. 2 gün oruçta başım o kadar çok zonkladı ki, bugün mola verme ihtiyacı hissettim. Sanki mengeneyle kafamı sıkıştırıyorlarmış gibi hissediyorum. Saç baş yolacağım az kaldı. Sen nasılsın kuzum?
Hocam geçmiş olsun iyisin demişimdiCanım sana da geçmiş olsun. Eşim iyileşti sonra bana geçti aynı sizin gibi.
Güzel eksi tebrik ederim canim
İyiyim canım. Gecen hafta sınava girmeyen öğrencileri yazılı yapmak için geldim okula. Öğrenci gelmemişNasil oldun ablacim daha iyisindir inşallah
AnladımWc problemim var canim 2 gundur ondandır
Teşekkür ederim canımHocam geçmiş olsun iyisin demişimdi
Nerden bileceksin ki ablacimİyiyim canım. Gecen hafta sınava girmeyen öğrencileri yazılı yapmak için geldim okula. Öğrenci gelmemişeşim bilse kıyameti koparır napacam şimdi kara kara düşünüyorum. Gitme rapor al dedi olmaz dedim .
Kolay gelsin fesangimTelefonu şarja takayım o ara çocuğun odasını toplayayimerenmothers hazır gaz gelmişken halledeyim o işi
Olsun hocam bendede aynısı oluyor kaçıyor mesajlar.Teşekkür ederim canımiyiyim çok şükür. Çoğu mesajları kaçırdım.
Hmeen doldurGeçmişi bitirdim ama şarjım 5
Amin canım…Baş ağrısı çok fena ya bende de var, henüz oruca başlamadım benim migren istifraya kadar gidiyor hakkımızda hayırlısı.
Buğday ve et pişirilip tahta kaşıkla ezilerek yapılan bir yemek. Üzerine tereyağ ve toz kırmızı biber yakılarak dökülüyorKeskek ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?