- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Gunaydin kaptanimGünaydın kızlar umarım hepimiz için iyi bir gün olur
Günaydın mutlu pazarlar
Gec kalmis alintilarda ciktimutlu pazarlar günaydınnnnn
Canim artik zor kilolardasin demek ki yavasta olaa gitsin ueter ki gitsinCuma 57
Pzt 56.1
Ödem etkisi geçti
Ama hala hedefimden çok uzağım. 25 Mayıs'ta 56.2ydim . Yediklerime genelde dikkat ediyorum , çok yavaş gidiyor
Cordelia Zipzip- @HanimKelesimiGetir @pastelfit
Gunaydin canim ne guzelgunaydinnnnlarrrr kendimize cici baktigimiz surece istediklerimize ulasabiliriz
Oo supersin fesangim
Gunaydin kaptanimGunaydin kizlar
Ahaha ben 57 görmek istemedim direkt çektim :))Cuma günü değiştiririm diye düşünmüştüm ama
Kuzum biraz var kremler iyi geldi :) teşekkür ederim çok incesin , tenise gidicem :))minerva1988 boyun agrin nasil oldu gecti mi
Sevindim iyi olmana canimKuzum biraz var kremler iyi geldi :) teşekkür ederim çok incesin , tenise gidicem :))
Teşekkür ederim canımHayırlı sabahlar gezegenim❤
Afiyet olsun canim kolay gelsin❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederimGünaydin.
72,6
-200
Teşekkürler canımcanım bana limonlu kekik çayı iyi geliyor ama sütü azaltabilir denmiş doktoruna danış istersen
Alternatif tıpta çareler tükenmezCanım eşarp içine pamuk koy, o pamuğa da kolonya sıkıp karabiber dök sar boğazına iyi gelir diye düşünüyorum
Aminn canim :) senin için tenis eteği, şortu bakıyorum:) sahalarda seksi olayım:))Günaydın müjdelerle dolu bir hafta diliyorum.
YaaaAminn canim :) senin için tenis eteği, şortu bakıyorum:) sahalarda seksi olayım:))
Hayalimde çiçekler gibi tazecik o kadar güzelsin ki bitanem
Niyetin kabul olsun canımGünaydın güzel bir hafta olsun inşallahhastalıktı sınavdı derken diyete başlayamadım henüz bu gün niyetimi aldım başladım inşallah
Zipzip- 81,5 geldim bu gün şu 80 lerden bir daha görmemek üzere kurtulurum inşallah
Afiyet olsun canim
İyiyim canim sen nasilsin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Adımlari fotoğrafli paylasabilir misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?